Rak – horoskop na rok 2014

V roce 2014 byste podle horoskopu měli více věřit lidem. Jen díky nim se vám podaří dosáhnout cíle a jen oni vám pomohou v těch nejnáročnějších situacích. Co nejlepší vztahy s rodinou i přáteli a také s obchodními partnery či spolupracovníky jsou prostě nyní základ. Tento rok by měl být také rokem vzdělávání, školení či získávání nových schopností a znalostí.

Nejlepší měsíce v roce 2014: červenec, srpen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2014: leden, únor, květen

Práce: Čekejte opravdu velmi náročný počátek roku. Povinností bude spousta, mnoho věcí se nebude dařit a zároveň se k tomu připojí i menší finanční problémy. Později se situace začne postupně uklidňovat a dokonce v druhé polovině roku můžete čekat nějaké povýšení nebo změnu práce a výrazné zlepšení domácích financí. Dovolenou si raději odložte až na podzim. Přemýšlejte o nových nápadech, pokuste se hledat originální řešení různých povinností.

Láska: Flirty a romantika, to bude podle horoskopu náplň roku 2014 pro každého, kdo byl narozen ve znamení zvěrokruhu Rak. Dokonce i v dlouhodobých partnerských vztazích se může objevit nějaké pokušení. Budete velmi oblíbeni ve společnosti a u opačného pohlaví. Nejvíce získáte poctivostí a přirozeností, pokud se budete chtít v lásce prosadit silou, výsledek se sice může dostavit, ale bude jen velmi krátkodobý. Nejromantičtější bude druhá polovina léta.

Zdraví: Choďte pravidelně na preventivní prohlídky, mohou se objevit menší zdravotní problémy, které je nutno podchytit hned na začátku, aby se nezvrtly v něco velmi nepříjemného. Fyzicky i psychicky bude nejnáročnější zima na začátku i na konci roku. Nezapomínejte na odpočinek, ten bude v nejtěžších měsících pro vaše zdraví klíčový. Rak by si také podle horoskopu měl dávat obzvlášť pozor na silnici, hrozí nějaký úraz.