Horoskopy od 12-01-2015 do 18-01-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí týden roku 2015

1. Beran – budete se muset najít nějakou rovnováhu mezi povinnostmi a zábavou. V tomto týdnu obého bude více než dost. Když v práci nebudete něco vědět, nebojte se zeptat, nikdo vám hlavu neukousne. Na party či nějakém setkání s přáteli budete mít možnost potkat někoho velmi zajímavého. Dejte si pozor na hlasivky a hrtan.

2. Býk – chyby se budou napravovat jen těžko, pokuste se v práci vše dělat s největší pečlivostí a nenechte se nikým zbytečně rozptylovat. Důležitá rozhodnutí nedělejte pod tlakem okamžiku, vždy si je pečlivě promyslete. Podle horoskopu se v lásce nyní nevyplatí riskovat, výsledkem by byla jen prohra. Sázka na jistotu je nejlepší. Zdraví by mělo být konečně docela v pořádku.

3. Blíženci – rozhovor s někým důležitým v zaměstnání by vám měl výrazně změnit priority a plány na tento týden. Finančně si můžete polepšit. Ve vztazích do bude hodně o správném vyhodnocení situace, někdy hádka může vzniknout jen z důvodu úplně banality. Na zdraví asi nebudete naříkat, jen si hlídejte imunitu, aby bacily nezačaly řádit za týden.

4. Rak – finanční ohodnocení vaší práce bude hodně záležet na tom, jestli to co děláte, vás opravdu baví a nebo zatínáte zuby a říkáte si, že zatím to tak musí být. Romantická nálada by měla zmizet, ale to je akorát v zimě docela normální. Jste v depresi? Možná by pomohla nějaká milá sladkost, jako například čokoláda.

5. Lev – pokud se nebudete bát vystoupit z davu, můžete v práci uspět. Výsledkem nebude jen vylepšený domácí rozpočet, ale také respekt a obdiv kolegyň a kolegů. Lvi, kteří jsou single, by měli vyhledávat různá romantičtější místa a situace. Kdo ví, možná se situace začne měnit. Více energie než obvykle je užitečné zužitkovat nějakou sportovní aktivitou.

6. Panna – ačkoliv první nápad často bývá ten nejlepší, nemusí tak tomu být vždy a podle horoskopu v aktuálním týdnu nastane právě tato situace. Vše pracovní raději probírejte z více různých úhlů pohledu. Partner nebude příliš chápavý, místo náznaků mu jednoznačně říkejte, o co vám jde. Jestliže vás trápí nějaký zdravotní problém, nemá smysl s tím sedět doma, lékař ho dokáže vyřešit rychle a k vaší plné spokojenosti.

7. Váhy – odvaha vám může v práci hodně pomoci, jen byste měli k novým věcem přistupovat s rozumem. Hodnoťte své schopnosti reálně a nesnažte si ukousnout větší krajíc, než můžete sežvýkat. Trochu více času byste měli tento týden věnovat své bližší i vzdálenější rodině. Fyzická forma a odolnost by se měly pomalu zlepšovat, ale je důležité věnovat dost prostoru spánku a odpočinku.

8. Štír – vaše schopnost dobře vyhodnotit situaci na základě neúplných údajů vám může podle horoskopu přinést hodně štěstí v práci a výrazně zlepší kondici vašeho domácího rozpočtu. V lásce nemá smysl se vzdávat, mnoho neřešitelných věcí lze správným přístupem a klidným rozhovorem změnit. Nastává vhodný týden pro detoxikaci organismu.

9. Střelec – jestli toužíte po povýšení v práci, nejdříve byste měli najít tu správnou argumentaci, která přesvědčí vaše okolí, že právě vy jste nejlepší kandidát pro toto místo. Někdo, kdo se může  zdát nudný a nepříliš atraktivní, je ve skutečnosti pravým opakem tohoto prvního povrchního pohledu. Mnoho zdravotních problémů je jen ve vaší mysli, podívejte se na svět optimisticky a hned se vám uleví.

10. Kozoroh – určete si na začátku týdne, co je pro vás v práci nejdůležitější a které povinnosti nesnesou odklad. Máte možnost výhodně obohatit svůj šatník, ale musíte utrácet s rozumem. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Kozoroh by měli prožít příjemný romantický týden. Pravidelná ranní rozcvička dokáže s vaším tělem a energií udělat zázraky – a stačí jen pár minut.

11. Vodnář – udělejte si pořádky ve vašich plánech na nejbližší budoucnost. Některé věci by bylo dobré odložit. Nemá smysl toužit po tom udělat více než jste schopni zvládnout. Ve vztahu se pokuste změnit to co lze a smiřte se s tím, že některé věci prostě změnit nejdou. Proč se bezdůvodně trápit. Dopřejte tělu dostatek kolagenu – nehty a kůže na tom nyní nejsou nejlépe.

12. Ryby – průbojnosti ve vás moc nebude, ale můžete ji v práci nahradit originalitou řešení, které překvapí celé vaše okolí. Dobrý nápad může znamenat tlustší peněženku. Podle horoskopu by vás partner měl něčím okouzlit, využijte jeho dobrou náladu k vyřešení menších rodinných nesnází. Nedostatek světla způsobuje horší náladu a může být i příčinou menších zdravotních neduhů.