Horoskopy od 10-12-2007 do 16-12-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Padesátý týden: 10. – 16. prosinec.

Situace: Nadchází právě víc než dobrý týden pro milence bez omezení věku: může za to Venuše ve Štíru a její aspekt k Marsu. Teoreticky tuto dobrou zprávu jistě není nutné rozvádět, prakticky se musíte postarat sami. A bude vám přáno. Především ovšem Rakům, Štírům, Rybám, Býkům, Pannám a Kozorohům. Zkráceni na požitcích nebudou ovšem ani zrozenci ze znamení Vzdušných a Ohňových – oč méně zazáří v lásce, o to víc v práci nebo ve škole. Společensko-politicky neblahé období by zřejmě mělo tímto týdnem vyvrcholit a asi se bude zahorka jíst, co se v předchozích čtrnácti dnech pěkně pod pokličkou upeklo.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

 

 

  1. SKOPEC

 

V pondělí mohou Skopci potkat osobu jim blízkou. Nechtěli jste si s ní vyříkat už dlouho nějaké věci? Není ale čas řešení sporů, jen sblížení stanovisek. Tento týden dokážou být Berani, pokud jim o to půjde, lepšími diplomaty, než naši zástupci v OSN: dovedou totiž dobře argumentovat a nebudou se také bát úspěchu. Od úterka nastává váš milostný čas. Zvažte však, zda zrovna s tím či s tou city zbytečně neplýtváte. Středa prohloubí míru vaší tolerance. Profesně budete úspěšní, ve čtvrtek se některým Skopcům dostane určitého profesního vyznamenání, snad nabídky školení, pochvaly a nebo společenského postupu, Měsíční Kočka ale nepředpokládá zásadní zlom ve finančních otázkách. Za tyto dobré zprávy mohou Slunce s Merkurem. I v pátek budete vše skvěle stíhat v rytmu kvapíku. O víkendu ale tempo uberte (neplatí pro sex) a soustřeďte se: hrozí nepříjemnost. Spíš, než že cosi zapomenete či ztratíte, hrozí, že budete při předvánočních nákupech okradeni.

 

Pana Bruna (let 50, naposled ve hře v 47. týdnu) tentokrát podle karet navštívíme v nemocnici, kde se octl se zlomeninou končetiny, kterou si dokázal způsobit již v počátku lyžařské sezony. Tak mu ten bílý sport chyběl – zřejmě především jako odreagování od složitých rodinných i firemních problémů, že pozbyl základní opatrnosti a na znovu čerstvě zmrzlém povrchu udělal v neděli nebezpečnou figuru, při níž se ostatním účastníkům na sjezdovce skutečně zatajil dech. A už se vezl. Nezůstane ovšem v nemocnici dlouho, v druhé půli týdne již bude doma v starostlivé péči: dělit se o ní budou překvapivě švagrová a cizí ženská. Jak to, že o ní stále víc nevíme?

  1. BÝK

 

Nadcházející veskrze dobrý čas Býků slibuje těm dosud nezadaným zajímavé seznámení, které, pokud ho nechcete hned pokazit, nemusí v zápětí skončit v posteli. Právě naopak. Ti ostatní mohou erotickým hrátkám holdovat bez obav, že by něco pokazili, i pro ně v obráceném gardu platí – právě naopak! Především pro ty, kteří mají něco společného se školou, nese Mars jisté varování týkající se čtvrtka a pátku. Předchozí dny budou přát nákupům. V neděli se sice možná pozastavíte nad nepříznivým poměrem reálné hodnoty nakoupených věcí k tomu, co ve skutečnosti stály, ale tak už to v tuto roční dobu chodí. Vůči promyšleným marketingovým strategiím stojíme bezbranní jako hejli, být elegantně a za zvuků koled s úsměvem oloupen už patří tak nějak k věci.

 

Milá Patricie (19/47), pobytem doma sis skutečně moc nepomohla. Všechno totiž naznačuje, že otcův zájem pomoci Adéle není dán jen snahou řešit její i synovu složitou situaci. Bratr se vztekle zapřísahá, že s Adéliným těhotenství nemá nic společného. Ty jsi ale už velká holka, která má k existenci Ducha svatého a teoriím o neposkvrněném početí rezervovaný vztah. A Adéla mlčí. Podle královny v sedmnáctém křížovém domě tě tady někdo pěkně tahá za nos, respektive se za nos vzájemně tahají všichni herci tohoto podivného divadla (s výjimkou dvou, kteří moc dobře vědí, oč tu běží, ale nikomu nic neřeknou). Je to válka nervů – dej pozor na neuvážené akce. Srdcový kluk v pětadvacátém domě představuje slib, který jsi před časem nazrzlé Adéle dala a který se náhle jeví jako nesplnitelný: totiž že s ní dáš bratra opět dohromady. Samozřejmě, že to je problém a není ani jasné, zda Adéla o splnění takového slibu vůbec stojí. Eso s klukem v třicátém domě se týká jiného problému – pochopila jsi, jak hrozně moc ti chybí tvůj Srdcový kluk a jak jsou ona vánoční volna hrozně moc dlouhá…

 

3. BLÍŽENCI

 

Již od pondělí zřejmě četní Blíženci nebudou tak docela ve své kůži, a tak by se neměli přepínat. Týká se to jak úsilí duševního, tak tělesné námahy a za tento stav může zřejmě Slunce v opozici. Buďte proto po celý týden opatrnější, oslabenou imunitu lehko neduh překoná a Vánoce v posteli za to nestojí. Neblázněte s úklidem ani s nákupu. Jsou důležitější věci na světě! Celkem významně se má k Blížencům planeta Pluto: někteří astrologové upozorňují na možné postojové proměny a střety s autoritami, se skutečnými, jakož i iluzorními a samozvanými. Vůči těm prvním buďte opatrní, těch dalších se bát nemusíte. Nicméně Měsíční Kočka radí opatrnost v rozhodnutích, jež by měla být zásadní – jak týkajících se práce, tak osobního života.

 

Jaká úskalí čekají pana Tomáše (43/47)? Nic, co by nebylo s rozmyslem možné zvládnout. Předně jistou – a značnou – míru únavy. Choďte na procházky alespoň v podvečer. Nekoupíte si psa? Uvažujete o tom, ale byl by to další závazek. Navíc nevíte, jak by na něj reagovala Orlice. O tu vám jde. Je také otázka, zda by pes nebyl lepší. Je zde totiž i Fiflena a s tou budou určitě potíže. Ne všechno se dá koupit. I když se jistě budete moc snažit: za dveřmi jsou přece Vánoce. A co naznačené zamíchání se do hry potenciální tchyně? Zdá se, že je to rozumná ženská a věkově je k vám snad i blíž, než Orlice. Rozhodně to vypadá, že Fiflenu ráda nemá. Divná babička, jen co je pravda!

 

4. RAK

 

Co se Raků týče, ti se mohou v nadcházejícím týdnu přetrhnout, kolik aktivit jsou schopni zvládat a dobře, navzdory tomu, že se mnohdy překrývají a nebo kříží. V práci, ve škole i doma. Navíc od středy mohou být i hvězdami společnosti – a nepochybně se příležitost pro takové setkání v předsvátečním čase najde. Pozor jen na člověka s černými vlasy a s tendencí k srůstání obočí. Možná vám pokazí pátek a vaše jinak vcelku oprávněné sebevědomí zadupe do země. Pozor: naběhnout na jeho nůž si ovšem můžete sami! O víkendu se bude dařit Rakům ve vymýšlení neotřelých vánočních ozdob a dekorací. Že je to moc brzy? Naopak: všechno vypukne UŽ za týden (někteří šílení obchodníci neváhali vytáhnout vánoční řetězy již na konci srpna a rok se nám tak rozpadl na dvě pololetí – to nákupů před Vánoci a na čas nákupů před dovolenou) !

 

Přestože hlavním hráčem je samozřejmě Viktorie (16/47), podíváme se dnes z důvodů posledně popsaných na její sestru, kterou jsme dali kód Ronka. Obrácenou kartou krále se nám představuje jako děvče dost upovídané, nespolehlivé, náchylné k lehkému životu a v jistém slova smyslu i zvrácené. Zřejmě je starší, než Viki. Provázejí ji rodinné problémy. Co to znamená? Jedná se o problém širší rodiny a nebo přímo Rončin? Pokud jsme v Měsíční Kočce posledně zpochybnili právní vztah mezi sestrami, zdá se podle kárové desítky ve vazbě na dámu opačné barvy, že jsme se nemýlili, a Ronka je pro Viktorii sestrou nevlastní. Každopádně se jinak zřejmě skvělý vztah mezi dívkami aktuálně zkomplikuje.

 

  1. LEV

 

Některé Lvy čeká v tomto předvánočním čase otravná roztržka s příbuzenstvem. Jednat se ovšem bude především o přízeň vzdálenější, nebude to do krve a navíc by to za týden bylo určitě horší, protože takhle bude čas ještě do stromečku leccos vyžehlit. Od úterka můžete počítat s bolestmi hlavy a úpornými migrénami. Týká se to hlavně pracovního procesu. Vše zde bude pro vás obtížnější, budete muset věnovat všem jindy automaticky vykonávaným činnostem větší pozornost. Paradoxně právě dík tomu mohou někteří Lvi buď přijít na nějaký objevný postup a nebo najít chybu, kterou by jinak přehlédli, což jim vynese chválu a snad i odměnu. Hrozí konflikt se spotřebiči z rodu domácích: něco se pokazí, ze záhadných důvodů bude fungovat jinak, než má, vypadnou pojistky…Pozor den před víkendem a během soboty a neděle na silnicích, ať už se na ně Lvi octnou v roli chodce, cestujícího a nebo řidiče. Praktická rada – předsváteční pečení lze rozložit do jednotlivých kouzelných večerů a nebo všechno sfouknout se zapojením rodiny a nebo přátel na výrobní lince za dva dny. Je to ke konci hodně vyčerpávající, ale bývá u toho zábava, ušetří se čas, materiál i energie.

 

K panu Vladimírovi (51/47) jsou tento týden karty milosrdné. A bylo na čase, měl nejen poslední půlrok opravdu dost vzrušený. Nabádají ho k tomu, aby se pokusil s bratrem o separátní mír, jímž by společně vyšachovali Dámu v černém. Bude to bratr chtít? Leccos naznačuje, že by nemusel být tak moc proti. Z jakého důvodu se mu tahle Rozhoďnožka najednou zajídá? Přestává jí stačit a nebo mu došlo, že se v její neuvěřitelné manipulaci stal obětí, podobně, jako předtím Vladimír? Nebo z ní má dokonce strach? Buďte však opatrní. Posledně Měsíční Kočka upozornila na kartu náhlého úmrtí. Je stále přítomna.

 

  1. PANNA

 

Je-li Saturn v blízkosti Slunce, nebo se s ním překrývá, mohou pro zrozence v Panně vzniknout nečekané potíže a nástrahy, jež však ve většině případů zdárně překonají. Krize vyvrcholí ve středu, takže víkend už bude zářivý. Důležité je, abyste se během ní nedostali do vleku událostí, ale sami – jak to jen půjde – drželi iniciativu. Buďte opatrní i co se týče zdraví, protože jedna potíž chodí vždy za ruku s druhou. Nápor předchozích týdnů a předvánoční shon spolu s narůstající únavou jsou živnou půdou pro neduhy duše, které se lehko zvrtnou do fyzických potíží. Můžete-li vážnější rozhodnutí odložit, odložte je. Tohle není stav, v němž by se vám dařilo! Netýká se to ovšem lásek platonických, ani postelových projevů reálné lásky. Zde budete nepochybně úžasní.

 

Pana Ivana (29/45) již zřejmě přestalo trápit zdraví a na rozdíl od soukmenovců v Panně bude do svátků jistě fit. V daném týdnu zřejmě už pojede na celý záběr a tak si v práci vyslouží pověst protivně pilného jedince, který v době, kdy všichni myslí spíš na nákupy a nebo pečení, trhá normy. Nejde mu o to, v tomhle pracovním zařazení zbohatnout. To ani nejde – viz dále. Ivana zřejmě bude pohánět nová perspektiva, kterou jsme nakousli posledně. Ivan o ní přemýšlí velmi intenzivně: rozhodně chce mít do nového roku jasno. Už proto, že jeho současný pracovní poměr je uzavřen na dobu určitou, a právě na Silvestra tak jako tak končí.

 

  1. VÁHY

 

Především o ženách z Vah může jít hned od pondělí zvěst, že se zbláznily, na vině bude zřejmě jejich mimořádná kreativnost v odění i účesech, i někteří pánové z tohoto znamení získají pověst excentriků pro neotřelé vyjadřování a nápady. Pokud se o vás bude šuškat, bude to buďto v dobrém a nebo motivováno závistí – ovšem těch nenápaditých a nudných. Dejte si však pozor na to, abyste na nepříznivé reakce nereagovali přepjatě. Za agresi byste zaplatili neúměrně. Pracovně to zřejmě moc nevytrhnete, zato společenský život budete mít bohatý. Dejte pozor na alkohol. Příjemný a svým způsobem úspěšný pracovní týden způsobí, že už v pátek budete pořádně uondaní, což nepotěší vašeho partnera. O víkendu upadnete do takové otupělosti, že s vámi bude možné orat. Může tak v nákupní horečce o stříbrné neděli dojít k vydáním, do nichž by se Váhy za normálních okolností vmanipulovat rozhodně nedaly. Hlavně ale, že jsme zdrávi…

 

Se sedmatřicetiletým panem OSKAREM, s nímž jsme se naposled viděli v 46. týdnu, se dnes rozloučíme. Nepopíráme, že tento akt ze strany Měsíční Kočky provází jistá úleva. Oskara jsme provázeli od patnáctého týdne loňského roku a tak ve Hře o budoucnost patřil mezi veterány. Zpočátku se podle karet jevil jako sexuální nekňuba s přebujelou obrazností, že jsme mu dokonce radili návštěvu psychiatra. V tom jsme v podstatě vedle netrefili. K proměně u něj došlo po setkání s dětmi, které vyrůstaly u rozvedené manželky. To byl zřejmě startér k Oskarově přeměně v sexuálního štvance, stravovaného představou, že musí maximálně rozhojnit svůj genetický otisk, a tak dosáhnout zaručené nesmrtelnosti. To ho o loňských Vánocích přivedlo se srdeční slabostí do nemocnice na Žlutém kopci a letos v křečích nemajících nic společného s odpovědností k ukončení účasti v naší hře. Pane Oskare, přejeme vám, abyste konečně našel klid.

 

  1. ŠTÍR

 

Milí Štíři, nespoléhejte na to, že každý vnímá příchod Vánoc stejně jako vy. Narazí na sebe již tento týden tradicionalisté s jejich radikálními popírači. Ti i oni mají právo na své vidění svátků, ale co nemají, to je právo s ním otravovat ty, kteří vnímají nadcházející dny opačně. Dodržíte-li nezbytnou míru tolerance, všechno bude dobré pro vás i ty druhé. Planeta Venuše radí: rozhodně se od frmolu v práci i doma docela dobře odreagujete, pokud si vyrazíte na večeři někam do podniku, a to nejen v pátek či v sobotu, ale i během týdne. Padá vám doma všechno z rukou? Co vydáte navíc, ušetříte na rozflákaném nádobí, a ještě si se svým protějškem uděláte hezký večer. Nemusí to být zrovna kaviár a nadívané křepelky, aby to byla dobrá předehra. Jinak bude tento týden vcelku úspěšný a rozhodně nikoliv nudný.

Pan Fuks (41/47) potvrzuje, že oslava jeho narozenin se skutečně příliš nevyvedla. Na vině je podle pikového kluka vyslanec blízké osoby, přesněji zeť, který zprostředkoval pozdravy dcery, žijící jinde a s otcem se zřejmě nestýkající. Mají mezi sebou problémy, které zatížily vaší oslavu. Stále o nich musíte přemýšlet. Chtěl byste něco pro oba udělat (Fuksovy vztahy se zetěm byly dosud vynikající, chodili spolu dokonce na ryby), jenže nevíte co. Nenapadne vás to jistě ani tento týden, tak alespoň sesmolte dceři dopis k Vánocům, ale jejich vzájemným problémům se raději vyhněte, každopádně uvážlivě volte slova. Zkuste se poradit s manželkou, jež sice podle toho, co nám vyšlo, dceřinou matkou není, ale konec konců – je taky ženská.

  1. STŘELEC

 

Nejméně ze všech znamení příznivý může zřejmě být tento týden pro Střelce. Hrozí totiž, že se trochu v chaosu dnů zamotají a zdánlivě ztratí, a čas je nakonec převálcuje. Alespoň takový pocit je může sužovat. Snaha vymanit se z pocitu bytosti vláčené osudem povede ke křeči, a z té se Střelci mohou pokusit o nějaký riskantní únik. Buď osobní citový, a nebo o nějaké finanční bláznovství. V pondělí kroťte jazyk i kritického ducha, sic se obrátí proti vám a ztratíte přítele. V úterý pozor na peníze. Středeční setkání s některými kolegy a nebo podřízenými může být vaší vinou velmi nepříjemné. Buďte opatrní, pozorně vnímejte, co, proč a kdo říká. Taková rada se vám nemusí líbit, ale dobře uděláte, poslechnete-li ji. Od čtvrtka můžete v opatrnosti polevit. Velmi dobré budou projevy vašeho citového života. Láska, kterou v pátek Střelci dají, vrátí se jim nádherným obloukem, připomínajícím duhu. Sobotní či nedělní rozepře se sousedy (mohou to být i nepokrevně spříznění příbuzní) týden dokonale pohřbí. Budou se smát, ne ale jako poslední. Zle nebude věčně, ona jim ta koza chcípne!

Panu Josefovi (33/47) mohou tentokrát karty doporučit pečlivé plnění pracovních povinností ve firemní filiálce v L. tak, aby do Nového roku, který je již za humny, pobočka nevstupovala s žádnými resty. Tak na Josefa a Blonďáka nikdo nebude moct, ani kdyby chtěl, vyvíjet jakýkoliv nátlak. Peníze, které vám přišly, měly ještě nějaký vztah k úmrtí exmanželky. Nebylo to nic moc – zvláště ve vztahu k vašemu manažerskému platu – ale můžete za ně, což vidíme v Měsíční Kočce jako logické, byť poněkud pikantní, koupit něco Blonďákovi pod stromeček.

 

10. KOZOROH

 

Ještě že si Kozorozi dokážou tak báječně poradit! Práce jim jde bídně a o maléry by jistě nebyla nouze, kdyby tu svou nedokázali druhým šikovně přerozdělit a vůbec skvěle zorganizovat. Dělejte to s úsměvem a půvabem sobě vlastním, a hodně, hodně děkujte – popravdě řečeno, máte za co, protože vaše intelektuální forma je na nule. Luna bude procházet vašim znamením od pondělního večera do čtvrtka. Bude to období dost kritické pro vaše vztahy s okolím, pomoc nabízejí Venuše i Mars. Něco můžete poplést, něco pokazit, půjde sice o drobnosti, ale budou to faux passe, která se dlouho pamatují. Překvapení může Kozorohy potkat, co se majetkových poměrů týče. Protože zřejmě dědictví po tetě z Ameriky není v dohledu, a dluhy vám před Vánoci nikdo vracet nechce, nezbude vám, než si vsadit. Vhodnější než neděle se jeví středa.

Pana Olina (61/49) jsme zde měli před týdnem a tak v jeho životě k novým převratným událostem logicky dojít nestačilo. Zdravotně se mu zřejmě po těle uleví, ale na duši mu padne stín: už dlouho se totiž neviděl s Lori, šraňky a šikany, jež mezi ně nastavěla jeho neteř (protože podle karet může v naší Hře hrát i významnější roli, rozhodli jsme se přidělit ji identifikační jméno, a to Kobyla) se ukázaly být téměř nepřekonatelné. Otázkou ovšem zůstává, zda v mnoha ohledech již není pozdě. A to jak ve věci panenství, tak přenosné diskrétní choroby. Z karet lze soudit, že se Olin s Kobylou na konci týdne opět setká, možná se podle pikové figury a srdcové sedmy do věci zapojí i její otec – Kobylin bratr. Ta ovšem o dceřině odpanění dosud nic neví. O oné diskrétní věci zase zřejmě pranic neví Olin. Čertovy obrázky mu prostřednictvím naší Věštírny doporučují jakýmkoliv způsobem se s Lori spojit.

11. VODNÁŘ

 

Sextil Uranu a Merkura napovídá Vodnářům, že o neotřelé nápady nebudou mít nouzi, kvadratura toho druhého na Uran však podstatně ztíží jejich schopnost úžasné nápady realizovat. Budou z toho trochu schlíplí. Od čtvrtka do soboty projde jejich znamením ještě Měsíc a to už s vaší rozhodností a akceschopností bude úplně amen. Ale děje se kvůli tomu něco? Neděje. Nápady si napište na papír a na druhý napište, kam papír s nápadem založíte. Přijdou určitě brzy lepší dny. V neděli se vaše situace vrátí do normálu, ale to už na nějaké velké akce bude pozdě, maximálně se budete moct vydat na nějaký stříbrný nákup a večer se plně odevzdat svému protějšku, jenž vám celý týden obětavě (a sám toho přitom taky má dost) foukal na bolístky.

Paní Jano (39/47), děkujeme za upřesnění, týkající se nepřátelské ženy, mající vztah k vaší práci i k Zrzounovi. Jsme rádi, že v ní nevidíte ani pro sebe, ani pro vztah, jenž vás pohltil, nebezpečí. Měsíční Kočka však bohužel nemůže zmnožený výskyt její karty, ani související karetní kombinace, brát ve vašem vlastním zájmu na lehkou váhu: ohledně dané osoby radíme krajní obezřetnost… Láká nás tu ženštinu pojmenovat, abychom v pokračování naší Hry o budoucnost vždy měli jasno. Na jedné straně však skutečnost, že je přítomna sice trvale, ale zatím jen v pozadí, na druhé vaše nevůle se jí více obírat, nás vede k tomu, že tak zatím neučiníme. V tomto týdnu bude ostatně její vliv pranepatrný… Dvě cesty by měly odpovědět na otázku pro vás aktuálně stěžejní, tedy jak dopadne víkend. Na každý pád dobře. Jedna cesta hovoří o prohloubení vztahů se Zrzounem (rozhodně větší část týdne strávíte spolu) a velmi dobré finanční situaci (nepojedete ven hned a neubytujete se v romantickém hotýlku, a nebo to necháte na Vánoce?). Obrácená kárová karta mluví o větším vydání (prostě to všechno bude něco stát), ale vzhledem k vašemu solidnímu hmotnému zajištění není nebezpečná či zničující – je jen svým způsobem nepříjemná. Prostě v milostném poblouznění zapomenete na svou vyhlášenou lakotu. Druhá cesta prozrazuje, že vaše mysl bude prožívat stav hlubokého uspokojení a karta sobectví se vztahuje spíš na privátní sféru, čili potvrdí, že Zrzouna MÁTE a NEDÁTE. To je po vašich vzájemných nejasných a rozpačitých začátcích vcelku pozoruhodný výsledek. Vlastnit člověka ale tak úplně nelze, dejte na to pozor!

 

  1. RYBY

 

Pracovně velmi dobrý týden slibují hvězdy Rybám. Bude to mít ale dopad na vaše zařazení? Nebo na výši platu? O obém Měsíční Kočka pochybuje. Nicméně práce či studium vám půjde skvěle od ruku a to bude mít vliv na vaši náladu. Bude skvělá. K usměvavým lidem se i okolí staví lépe. A navíc se mohou Ryby stát i přirozenými vůdci. Toho kdyby si nadřízení ráčili všimnout… No nic, však ono bude jednou líp. Zrovna tak můžete pro dobrý nápad nadchnout pár přátel. Bude se týkat společného prožití svátků? Možná. Od pondělka úspěšně doháníte, co jste v posledním týdnu odložili. Pomáhat vám bude vynikající intuice, za níž vděčíte sextilu Merkuru s Neptunem. Od středy do soboty mají Ryby dobrý čas na nákupy dárků, od soboty do neděle se pod vlivem Měsíce, procházejícího vaším znamením, můžete prošukat k velkému štěstí…, ale také navázat kontakt se záhrobím, pokud věříte na lásku ideální, tak trochu astrální čili veskrze nehmotnou.

 

Pan Richard (30/47) se pokusil zjistit, s kým se Vendula stýká a nepřišel na nic. Jako detektiv by se neuživil a jako vyšetřovatele by ho brzo vyhodili. Venduly se zeptat přímo, mu přišlo žinantní – a právem. Nicméně otázka skrytého škůdce a jeho motivací ho oprávněně hryžou. V nadcházejícím týdnu by se měl Richard, ač nerad, o celé věci poradit se svým podařeným tatínkem. Kdo totiž jiný v okolí, než tenhle starý šantala, by s podobnými věcmi měl tak bohaté zkušenosti? Možná se Richarda dotkne, že problém zpočátku otce spíš pobaví, ale tentokrát se na jeho rady bude moct téměř jistě spolehnout.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –