Horoskopy od 20-11-2017 do 26-11-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2017

1. Beran – zkuste v práci trochu zpomalit. Nevrhejte se do všech úkolů tak bezhlavě. Výsledkem bude… mnohem lepší efektivita a nakonec zjistíte, že díky systematickému plánování jste toho udělali více. V tomto týdnu podle horoskopu rostou šance všech Beranů, kteří ještě nemají partnera. Odpočívat by nemělo pouze vaše tělo, trochu relaxu chce i mysl.

2. Býk – měli byste dostat nějaký zajímavý nápad, který vám v blízké budoucnosti přinese nemálo peněz. Nikomu ho ale zatím neříkejte. Býci si vychutnají spoustu lásky a romantiky, zvláště čtvrteční večer by měl být hodně vášnivý. Jezte více ovoce a zeleniny, dobíjejte vitamíny před zimou.

3. Blíženci – o své zájmy musíte bojovat. Není to nic ostudného si říci o to, co vám po právu náleží. Jak se říká, líná huba holé neštěstí. V lásce buďte trochu spontánnější, nebojte se více projevit city i odhalit tajné fantazie. Více pohybu vám zlepší náladu a zažene podzimní chmury.

4. Rak – popřemýšlejte, jestli vaše aktuální práce vám přináší dostatek uspokojení. Pokud ne, nemá smysl stále čekat, že se něco změní. Udělejte první krok sami a uvidíte, že to pak už půjde úplně samo. O víkendu bude skvělá příležitost si s partnerem vyříkat všechna neporozumění a znovu nastolit doma dokonalou harmonii. Na zdraví si nebudete stěžovat.

5. Lev – buďte připraveni na velké výzvy. Nevrhejte se do nich po hlavě, ale nenechte je dělat jiné. Můžete opravdu hodně získat, stačí se jen nebát. Pokud jste ve vztahu měli nějaké spory, nyní by měli jako mávnutím kouzelné hůlky zmizet. Užívejte si podzimní romantiku. Na začátku týdne budete trochu pod tlakem, snažte se co nejméně rozčilovat.

6. Panna – podle horoskopu bude v práci nutno reagovat rychle a bez většího váhání. O úkolech moc nepřemýšlejte, prostě se do nich pusťte a všechno dobře dopadne. V nouzi poznáte přítele. Nemá smysl se vracet ke starým záležitostem, ty lásce nijak nepomohou. I očím může pomoci dostatek správných vitamínů.

7. Váhy – firemní setkání a služební cesty budou skvělou příležitostí, kdy budete moci okolí ukázat, co vše se ve vás skrývá. Buďte průbojnější. Na osoby opačného pohlaví budete působit jako med na mouchy. Pokud chcete, můžete toho velmi snadno využít. Malé nachlazení zastavte  hned v počátcích.

8. Štír – v zaměstnání vás podle horoskopu bude někdo zkoušet. Snažte se ke svým povinnostem přistupovat s co největší péčí, aby výsledek kontroly dopadl na výbornou. Podle horoskopu v lásce nemůžete pouze snít a doufat, musíte také někdy vzít záležitosti do vlastních rukou. Teple se oblékejte a snažte se nikde neprochladnout.

9. Střelec – věřte si a uspějete. V tomto týdnu to bude v práci trochu náročnější než obvykle, ale vy máte dostatek znalostí a schopností, abyste si poradili i v naprosto nečekané situaci. Hledáte partnera na celý život? Možná by stálo za to trochu osvěžit minulost. Bylinkové čaje dokážou posílit imunitu.

10. Kozoroh – nějaké osobní konflikty v práci vás nemusí příliš znepokojovat. Někdy se lidé na něčem neshodnou, ale nic víc zatím nemusíte hledat. Pokud nemáte jasno o budoucnosti vašeho vztahu, neduste to v sobě. Pokuste se vše probrat s partnerem a řešení se najde. Zkuste popřemýšlet o nějakém pravidelném sportu na zimu.

11. Vodnář – podle horoskopu nadcházející týden bude pracovně velmi úspěšný pro všechny, kteří podnikají nebo pracují v oborech, kde je vyžadována velká samostatnost a spousta iniciativy. Partner vám zase dokáže, že váš vztah je to nejkrásnější, co se vám v životě mohlo stát. Nemůžete spát? Zkuste večerní procházky.

12.  Ryby – nyní máte šanci získat nějaké nové znalosti a zkušenosti, které budete moci velmi dobře využít už ve velmi blízké budoucnosti. Nebojte se učit nové věci. Poznali jste někoho před nedávnem a vaše srdce začalo najednou bít rychleji? Ta známost má budoucnost. Pozor na dutiny, jsou hodně citlivé.