Horoskopy od 23-04-2018 do 29-04-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmnáctý týden roku 2018

Beran – někdo z rodiny bude mít velmi zajímavý nápad, jek byste mohli vylepšit svou pracovní situaci a následně i výrazně posílit rodinný rozpočet. Jeho nápad opravdu bude pro vás zajímavý. Tento týden se můžete věnovat drobnému a nezávaznému flirtování. Ale všeho s mírou. Buďte opatrní při výběru jídla, ne vše vašemu žaludku sedne.

Býk –  důvěřujte ale pečlivě prověřujte. Někdy je rozumné kontrolovat výsledek práce kolegů. Byla by škoda nést zodpovědnost za cizí chyby. Blíží se máj, ten lásky čas. Tento týden byste si to podle horoskopu měli opravdu vychutnat. Stav vašeho zdraví znáte celkem dobře. Tak by bylo rozumné podle toho, co víte, i postupovat.

Blíženci  – cesta k pracovním úspěchům může být někdy opravdu náročná. Přesto nemá smysl se vzdávat. Někdy jen trochu stačí změnit směr a všechno se výrazně urychlí. Někomu se líbíte a pokusí se vás svádět. Ale jde mu jen o jednorázové povyražení. Nic velkého a stálého z toho nebude. Uvěřte signálům, které vám vysílá váš organismus.

Rak – ve své práci můžete všem ukázat, že jste opravdu tím nejlepším člověkem na vašem pracovním místě. Nečekané úspěchy dokážou příjemně vylepšit domácí rozpočet. Nenechte se ve vztahu citově vydírat. Partnerství musí být postavené na poctivém přístupu. Single, hurá na lovy, je váš čas. Potřebujete více tekutin, zvláště během horkých dnů si na to dejte pozor.

Lev – v nějaké pracovní diskusi budete mít možnost výrazněji projevit svůj názor a nasměrovat dění ve firmě směrem, který vám mnohem více vyhovuje. Nebojte se jít i do konfliktu, stačí jen vystupovat slušně a umírněně. Ve věcech lásky by bylo rozumné najít kompromis mezi emocemi a rozumem. Podle horoskopu na vaše zdraví bude mít největší vliv psychická pohoda.

Panna – nemusíte mít dostatek sil, abyste si ubránili svou pozici. Ale nemusí to být důvod k naříkání. Stačí si jen najít pár dobrých spojenců a vše zlé se velmi rychle v dobré obrátí. Ve vztazích se mohou objevit velmi silné konflikty. Bude to vyžadovat hodně práce, aby se vše vrátilo k normě. Podle horoskopu budete mít mnohem více vitálních sil.

Váhy – vypadá to, že tento týden můžete úspěšně dokončit vyřizování nějakých úředních záležitostí. Bylo by rozumné vše trochu urychlit, ať už se můžete věnovat i jiným záležitostem. Ve vztahu hodně často dělají problémy nedořešené pracovní záležitosti. Není dobré si zaměstnání přenášet i domů. Léčbu nikdy nemá smysl odkládat.

Štír – podle horoskopu budete mít dobrý cit pro větší investice a nákupy. Dobré hospodaření s rodinnými financemi přinese ovoce. Single čeká nějaký velmi zajímavý telefonát. Pak už rozhodnutí bude záležet jen na vás. Ve vztazích to bude trošku nuda, ale brzy se situace změní. Věnujte více času péči o pokožku a vlasy. Není to jen marnivost.

Střelec – vaše příjmy se budou postupně zvyšovat. Možná by bylo rozumné popřemýšlet o nové struktuře domácích výdajů. Na čtvrtek se nachystejte opravdu dobře. Bude to důležitý den. Nejvíce lásky vám dá rodina a dobře uspořádaný vztah. Na kvalitním jídle nemá smysl šetřit. Každá dobře vydaná koruna se vám na zdraví vrátí mnohonásobně.

Kozoroh – musíte si dávat pozor, aby váš rodinný život úplně neovládl i ten pracovní. Ne všichni kolem vás chtějí řešit to, co nyní prožíváte. Pokud hledáte nový vztah, nesmíte se bát zariskovat. Nemá smysl se držet ustálených postupů, které očividně nefungují. Bylinkové čaje a heslo všeho s mírou budou pro vaše zdraví tím nejlepším.

Vodnář – máte možnost získat velmi zajímavou pracovní nabídku. Ale úplně zadarmo to nebude. Podle horoskopu na začátku budete muset všemu věnovat mnohem více času a energie, než jste dosud byli zvyklí. Láska se může objevit v každém věku a v každé situaci. Někdy je krásné se nechat překvapit nečekaným. Případné užívání léků omezte na nezbytné minimum.

Ryby – musíte dobře poznat své konkurenty a nepřátele, abyste mohli naplánovat co nejlepší protitah. Je čas se do toho pustit, jen musíte vycházet z dobře zajištěných pozic. Někdy může být spousta krásy a lásky i bez nějaké přehnané romantiky a sladkosti. I v racionalitě se dá najít spoustu kouzla. Pohyb a dobrá nálada budou tím nejlepším lékařem.