Horoskopy od 30-04-2018 do 06-05-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý týden roku 2018

Beran – vašim každodenním povinnostem věnujte opravdu velikou péči. Díky dobrým výsledkům bude mít váš názor na práci mnohem větší sílu. Může se objevit zajímavá známost. Jen musíte být stále ve střehu a nežádoucí věci usměrnit tak, aby vám vyhovovaly. Podle horoskopu přichází dobrý týden pro boj se zlozvyky a nezdravými návyky.

Býk – pokud vám to v práci už delší dobu neklape, popřemýšlejte jestli není čas udělat radikální změnu. Nyní si můžete vybírat, tak proč nevyužít situaci. Ve vztazích se podaří úspěšně zažehnat nějakou krizi nebo problém, který vám už delší dobu kazil domácí atmosféru. Pozor na pyly, alergiky čeká nyní docela náročný týden.

Blíženci – nemusíte se bát novinek. Sice vám možná bude nějakou chvíli trvat, než si zvyknete, ale nakonec uvidíte, že změny vám v mnoha věcech pomohou. Podle horoskopu se můžete nečekaně zamilovat. Zvláště pokud vás čeká nějaká cesta. Pravidelné preventivní prohlídky jsou základ dobrého zdraví.

Rak – v tomto týdnu budete mít velký problém se soustředit a můžete mít potíže s pečlivostí. Snažte se raději věnovat takovým pracovním úkolům, kde tyto dvě věci nehrají takovou roli. Ve vztazích přijdou krátkodobé bouřky. Budou hodně ostré, ale nakonec se vše uklidní a vyjde krásné sluníčko. Bojujte se stresem, relax v přírodě vám dodá sil.

Lev – v práci budou podle horoskopu mít lidé větší sklony se hádat o úplné hlouposti. Nenechte se vtáhnout do zbytečných sporů, protože by to pro vás byla jen ztráta času. Navíc proč si kazit vztahy v kolektivu. Sen o větší rodině se může stát realitou. V domácnosti se podaří vylepšit mnoho věcí. Případné problémy s migrénami proberte raději s odborníkem.

Panna – věnujte více pozornosti domácímu rozpočtu. Máte tam rezervy, které by šlo určitě využít i výrazně rozumněji. Nemusíte se vrhat po každé nabídce. Některé jsou výhodné jen na první pohled. V záležitostech lásky byste se měli svěřit do rukou osudu. Nemá smysl nic uspěchávat, věci se samy nějak rozvinou. Zkontrolujte si raději tlak. Jistota je jistota.

Váhy – ukliďte si své pracovní místo, udělejte si pořádek v papírech, prozkoumejte, jestli nejste obklopeni zbytečnostmi, které vás ve skutečnosti jen zdržují. Uvidíte, že vám vše půjde lépe od ruky. Podle horoskopu je tento týden vhodný pro různá dalekosáhlá rozhodnutí, která se týkají vašeho srdce a vztahu. Se zdravím to bude celkem dobré.

Štír – toužíte vylepšit svou finanční situaci? Nemá smysl o tom jen přemýšlet a snít, jak by bylo fajn mít více peněz. Musíte vykasat rukávy a vrhnout se do práce. Opravdu je to jednodušší, než jste si mysleli. Každodenní drobnosti vám ve vztahu přinesou nejvíce štěstí. Drobná pozornost někdy potěší více, než obrovské dary. Nezatěžujte moc své klouby.

Střelec – můžete dostat zajímavou nabídku, jak zlepšit své pracovní schopnosti a získat více nových znalostí. Vyplatí se. Jen vás bude stát trochu volného času. Ale opravdu, je to velmi dobrá investice. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Střelec tento týden poznají nový a dosti nečekaný obraz lásky. Potěší. Po práci si nejlépe odpočinete při ztlumeném světle a s příjemnou muzikou.

Kozoroh – podaří se vám dokončit všechny rozdělané věci. Týden bude trochu náročnější, ale se správným rozložením povinností byste to měli bez problémů zvládnout a získat další plus u okolí. Podle horoskopu byste ve vztahu měli vsadit na komunikaci. Když neumíte říci, co vás trápí, nikdy se situace nemůže zlepšit. Čerstvé bylinky léčí a posilují imunitu.

Vodnář – ve stávající práci můžete získat novou nabídku. Pokud vás unavuje dělat jedno a to samé, nyní máte příležitost vše změnit. Vyjednejte si ale lepší finanční podmínky. V jednoduchosti je krása. Mnoho věcí, které vás ve vztahu trápí, se dá vyřešit opravdu velmi snadno. Omezte sladkosti a dopřejte tělu více pohybu.

Ryby – pozor, konkurence nikdy nespí. Někteří lidé přemýšlí, jak by vás vyštípali z vaší pozice. Nebojte se ukázat tvrdé lokty a jasně všem určit hranice, za které nesmí vkročit. Podle horoskopu single uvěří, že jejich situace se může snadno změnit. Impuls bude nenápadný, ale velmi přesvědčivý. Budete mít velmi slušnou fyzickou kondici, využijte ji při sportu.