Horoskopy od 19-11-2018 do 25-11-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2018

Beran – raději se vyhýbejte změnám. Držte se toho, co znáte a umíte a nějaké větší kroky si raději nechte na jindy. Zamilovaní tento týden dostanou informaci, díky které se dozví, jak na tom doopravdy jsou. Konečně zmizí pocit nejistoty. Chraňte pokožku před nadměrným vysoušením.

Býk – pokud vám zůstane nějaká koruna navíc, výhodně ji investujte nebo ji uložte tam, kde ji nebudete moci snadno vybrat. Za čas se vám to rozhodnutí zúročí. Ve vztazích by bylo rozumné nějaké věci probrat s partnerem, tento týden je pro důležité rozhovory jako stvořený. Nespavost může vyvolat mírné oslabení imunity.

Blíženci – nemá smysl diskutovat o věcech, které nijak výrazně nemůžete změnit. S něčím je lepší se prostě smířit a čekat, až tlak na obměnu bude výrazně větší. Díky drobnému flirtu můžete získat mnohem více sebevědomí, nemusíte se ničeho bát. Vaše tělo chce méně sladkého a více ovoce a zeleniny.

Rak – nemusíte se smířit úplně se vším. Pokud je něco pro vás nevýhodné, odmítněte to. Uvidíte, že brzy dostanete mnohem lepší nabídku. Podle horoskopu Raci, kteří žijí v dlouhodobém vztahu mohou nyní prožít menší krizi, ale pak se rozjasní a bude lépe než dříve. Pohyb na čerstvém vzduchu posílí obranyschopnost vašeho organismu.

Lev – v práci vás čeká nějaká stresová situace, kterou ale zvládnete s naprostým přehledem. Není nutné se obávat větší výzvy. Při hledání partnera je nejlepší se řídit selským rozumem, kterému bude napovídat srdce. K životu přistupujte s optimismem, pozitivní přístup bude mít kladný vliv i na vaše zdraví.

Panna – podle horoskopu pracovní i finanční situace bude v tomto týdnu velmi dobrá. Stereotypy mohou poškodit i velmi pevný vztah. Hledejte stále něco nového, co dokáže vaši lásku okořenit. Vyhýbejte se hluku, vaše uši jsou nyní hodně citlivé.

Váhy – v práci se mohou objevit nějaké větší změny. Ne všechny vám budou vyhovovat, ale poradíte si s nimi a nakonec se vám podaří vaši pozici ještě posílit. Nebojte se rozhodnutí, která mohou váš vztah posunout někam dál. I kdyby to bylo na začátku trochu těžší. Po návratu z venku nezapomeňte rozehřát organismus nějakým horkým nápojem.

Štír – pokud hledáte práci a nebo přemýšlíte o změně zaměstnání, nezapomeňte vylepšit svůj životopis o všechny nové zkušenosti a znalosti, které jste v posledních letech získali. Single pozor, na lásku můžete narazit i při nějaké naprosto neromantické události. Vyhýbejte se věcem, které zvyšují tlak.

Střelec – konkurence v práci může být někdy únavná, ale na druhou stranu vás může posunout mnohem dál, než byste čekali. Ze sporů mohou vzniknout i nová zajímavá řešení. Rozvíjejte vztah ve kterém žijete, pohoda a klid domácího krbu je skvělá věc. Podle horoskopu je tento týden dobrý pro různé diety nebo boj se zlozvyky.

Kozoroh – hlídejte si rozpočet. Nemá smysl utrácet za věci, které jsou zbytečné. Blíží se Vánoce a každá koruna navíc se vám brzy bude hodit. Můžete se zamilovat doslovně z minuty na minutu. Nebojte se lásky, bude to krásné. Kdy jste byli naposledy na preventivní prohlídce u lékaře?

Vodnář – někdo hodně zkušený vám dá dobrou radu. Když se jí budete řídit, můžete vydělat nemalé peníze nebo získat v práci dlouho očekávané povýšení. Pozor při flirtování a prvních schůzkách. Nemá smysl moc tlačit na pilu. Všechno chce svůj čas. Vaší zdravotní kondici vám bude spousta lidí závidět.

Ryby – musíte najít nějakou rozumnou rovnováhu mezi pracovní angažovaností a svým volným časem. Zaměstnání je důležitá věc, ale některé záležitosti jsou ještě důležitější. Bláznivá láska je opravdu nádherná věc. Nechte se unášet v oblacích. Hlavu a krk držte v teple. Nemá smysl riskovat nachlazení.