Horoskopy od 26-11-2018 do 02-12-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý osmý týden roku 2018

Beran – tento týden bude vhodný pro vyřizování právních, úředních a bankovních záležitostí. Vše by mělo jít podle vašeho přání. Nemá smysl se dloubat v minulosti. Neustálé vytýkání minulých chyb dokáže rozbít i ten nejpevnější vztah. Pozor na oslabení imunitního systému, prevence je nejlepší léčbou.

Býk – podle horoskopu to vypadá, že finanční nestabilita pomalu končí a vám se podaří výrazně vylepšit domácí rozpočet. Konečně nebudete muset přepočítávat každou korunu. V tomto týdnu byste měli v lásce zažít opravdu něco krásného. Pro single je tu velká šance na zamilování. Se zdravím by to mělo být celkem v pořádku, jen to nepřehánějte s výdajem energie.

Blíženci – dávejte si pozor na někoho ve vašem pracovním okolí. Bude se snažit vyprovokovat konflikt. Nedejte mu žádnou záminku. Kamarád nebo kamarádka vrba vám může poradit při různých potížích s láskou. A nebo si aspoň trochu ulevíte. Nevyspalost a únava jsou na podzim normální, nemusíte si kvůli tomu dělat starosti.

Rak – možná jste poslední dobou měli dojem, že se vám někdo snaží v práci škodit a nebo vás podvádí. Tento týden by se vše mělo vysvětlit k vaší spokojenosti. Partnerské problémy se nejlépe vyřeší upřímným podvečerním rozhovorem. Romantická atmosféra dokáže vše usnadnit. Meditace a relaxační muzika vás dokážou zbavit stresu.

Lev – můžete rozmnožit svůj majetek. Stačí jen dobrý nápad a trocha odvahy. Poté, co uděláte první krok, vše bude mnohem snadnější. Single mohou s optimismem hledět do budoucnosti. Změny jsou na horizontu. Bolesti zad pomůže rozehnat kvalitní masáž, pravidelné cvičení a menší zátěž.

Panna – možná se vám poslední dobu zdálo, že v profesním rozvoji stále přešlapujete na místě. Podle horoskopu to vypadá, že se situace postupně začne měnit k lepšímu. První náznaky uvidíte již brzy. V neformálních vztazích přichází chvíle na důležité rozhodnutí. Mohou se vám trochu více vysoušet vlasy.

Váhy – bylo by dobré, kdybyste se naučili lépe hospodařit s penězi a majetkem. Stále jsou tam určité nedostatky, které mohou způsobit nemilý průvan v peněžence. Raději noste jen minimum hotovosti a kartu nechávejte doma. Zamilovaní budou milovat ještě více. Single pozor, je tu zajímavá šance, jen ji nepropást. Vaše zdraví na tom bude lépe než obvykle.

Štír – odhalíte nějaké zajímavé tajemství, které vám v práci odhalí nějaké zajímavé možnosti. Podle horoskopu můžete očekávat hodně pozitivních změn. Ve vztahu budete chtít dominovat. Do určité míry se vám to podaří, jen to nesmíte přehnat. Očista lymfy by rozhodně prospěla vašemu zdraví.

Střelec – investujte čas a nebo i peníze do dalšího vzdělávání. Díky tomu budete moci výrazně zlepšit svou pracovní i finanční situaci. Umění diplomacie a schopnost se domluvit vám pomůže nejen v práci, ale i ve vztahu. Dávejte si pozor na játra, vyhýbejte se všemu, co je nadměrně zatěžuje.

Kozoroh – máte šanci získat opravdu mnoho. Jen naslouchejte své intuici a nebojte se prezentovat své názory. Raději nedělejte nic bez vědomí partnera. I dobré úmysly mohou být občas vykládány hodně špatně.  Dechová cvičení vám pomohou zlepšit kondici a navíc posílí imunitu.

Vodnář – podle horoskopu budete mít štěstí a skoro se dá říct, že budete mít schopnost proměnit na zlato vše, čeho se dotknete. Využijte této skvělé situace. Strach před ztrátou svobody je občas příčinou velkých sporů ve vztahu. Je dobré se vzájemně domluvit, co a jak kdo může. Víkendový výlet v přírodě prospěje vašemu zdraví.

Ryby – někdo vám může vrátit nějakou dávnou půjčku nebo vám přinese dar, který bude poděkováním za vaši pomoc. Sníte o lásce a o tom, aby vám někdo řekl, jak jste pro něj důležití. Konec snění, už to přijde. Dlouhé sezení u počítače nebo televize může způsobit menší potíže s nespavostí.