Horoskopy od 24-12-2018 do 30-12-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý druhý týden roku 2018

Beran – po svátcích vás někdo může lákat na nějaký rychlý a údajně velmi snadný výdělek nebo extrémně výhodnou koupi. Nenechte se ošálit, výhodné to bude leda tak pro něj. Single mohou začít stříhat příslovečný metr. Podle horoskopu to vypadá, že velmi brzo bude šance najít konečně lásku. Únava a oslabení mohou být reakcí organizmu na změny počasí.

Býk – při utrácení se snažte zachovat co nejchladnější hlavu. Opravdu není nutno kupovat vše jen proto, že zrovna to má iluzorně nižší cenu. Lepší je pár korun odložit. Spory s partnerem o nějaké úplné hlouposti mohou být varovným signálem, že ve vztahu není vše úplně v pořádku. Se zdravím by mělo být vše v pořádku, jen si hlídejte zdravý jídelníček.

Blíženci – sváteční volno je dobrou příležitostí, kdy si můžete promyslet nějaké kroky do budoucna a naplánovat vše důležité. Možná je rozumné popřemýšlet o nějaké změně? Stres mohl lásku odsunout na druhou kolej, ale teď bude příležitost vše dohnat. Šetřete játra, zvlášť si dávejte pozor na léky a hodně těžké potraviny.

Rak – nebojte se psychicky náročnějších rozhovorů a pohovorů. Bude to možná trochu složité, ale finální výsledek by vás měl opravdu potěšit. Jen musíte ke všemu přistupovat s otevřenou myslí. Těsně po svátcích může dojít ve vztahu k nějakému menšímu sporu, ale podle horoskopu se vše velmi rychle vyřeší. Bylo by dobré trochu více okysličovat organismus.

Lev – při nákupech se zaměřte hlavně na jakost. To neznamená, že si nemůžete koupit nějakou drobnou hloupůstku jen tak pro radost, ale raději přemýšlejte o tom, co potřebujete a jak dlouho vám to vydrží. Svátky a konec roku jsou skvělou příležitostí jak oživit skomírající vztahy nebo lásku pomalu se potápějící v nudě. Věnujte větší pozornost kloubům. Nepřetěžujte je.

Panna – podle horoskopu nové výzvy vás mohou posunout mnohem dál, než se vám může na první pohled zdát. Proč byste neměli vyzkoušet něco, co se zatím zdálo nemožné nebo velmi těžce dostupné? Svátky mohou být velmi zamilované. A není důvod, proč by to nemělo pokračovat. Pozor na přesušený vzduch v místnostech.

Váhy – na konci roku můžete objevit několik zajímavých příležitostí, jak přivydělat nějakou korunku navíc nebo získat lepší pozici v práci. Využijte toho, že ostatní jen slaví a odpočívají. Single na velkou lásku ještě budou muset trochu počkat, ale to neznamená, že by se nedalo vyrazit na nějaké nezávazné rande. Ráno vám může být trochu těžko, procházky pomohou.

Štír – podle horoskopu byste si měli dávat větší pozor na své věci a na peníze. Zvláště pokud se vydáte do míst, kde je hodně lidí. Pokud se vám zdá, že jste potkali někoho opravdu zajímavého, chvilku ho pozorujte a zkuste zjistit, co si o něm myslí vaši přátelé. Dlouhý spánek, meditační hudba a klid budou balzámem pro vaši rozháranou duši.

Střelec – není nic špatného na tom, když budete oslavovat svůj úspěch. Proč byste se měli tajit svou radostí? A závistivci ať klidně puknou, je to jejich problém. V lásce byste měli žít štěstím dnešního dne. Proč byste si měli zbytečně dělat starosti ohledně věcí, které stejně nikdo nemůže předpovědět. Dejte si pozor na příliš velký hluk, vaše uši jsou nyní hodně citlivé.

Kozoroh –  není nic špatného si říci o vrácení dluhu nebo nějaké zapůjčené věci. Proč byste měli mít kvůli tomu nepříjemný pocit? Je rozumné si ve vztahu vytyčit jasné hranice, kde začíná vaše i partnerovo soukromí. Jinak jejich porušování může být neustálým zdrojem konfliktů. Využijte příležitost k tomu, abyste si dopřáli dostatek spánku.

Vodnář – podle horoskopu budete mít hodně šťastnou ruku. Nebojte se trochu zariskovat a pokuste se o věci, na které jste dosud neměli odvahu. Druhý den svátků bude skvělou příležitostí pro nějaký delší upřímný rozhovor s partnerem. Dostatek probiotik vám pomůže v tomto náročnějším období udržet trávicí systém v pohodě.

Ryby – práce by v tomto týdnu mělo být jen minimum. Přesto byste ji neměli úplně podcenit. Naopak to pro vás může být zajímavá příležitost vyniknout. O víkendu raději šetřete. Nemá smysl dloubat ve věcech, které nevyřešíte. Ve vztahu se věnujte jen tomu důležitému. Není důvod zveličovat některé sezónní zdravotní potíže.