Horoskopy od 04-02-2019 do 10-02-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2019

Beran – osud se na vás tento týden usměje. Využijte všechny příležitosti, které vám nabídne a pokuste se získat co nejvíce výhod. Spousta lásky a nebo aspoň příležitostí, jak se s někým setkat. Vychutnejte si to. Pravidelná prohlídka před začátkem jara určitě neuškodí.

Býk – jestli máte vyřídit nějaké významné úřední záležitosti a nebo si musíte udělat pořádek v papírech, pusťte se do toho co nejdříve. Nemá smysl nic odkládat. Podle horoskopu se můžete znenadání zamilovat nebo zažít nový rozkvět ve vztahu. Vaše chodidla vyžadují trochu více péče.

Blíženci – měli byste si poradit s nějakou náročnou pracovní záležitostí, která se týká peněz. Hodně vás to potěší a pozitivně nabije. Blíženci ve vztahu mohou mít dojem, že partnera něco trápí. Vše vyřeší upřímný rozhovor. Emoce nemůžeme dusit věčně, když je uvolníte, uleví se vám.

Rak – v úterý nebo ve středu se podle horoskopu stane nějaká hodně neočekávaná změna. Nebude pozitivní ani negativní, ale vnese vám do života trochu zmatku. Bude mít i vliv na váš život doma. Účinky některých nemocí můžeme zhoršit negativním přístupem.

Lev – jestliže vás v poslední době trápily nějaké finanční potíže, tento týden by to konečně mělo skončit. Vše se stane díky jednomu důležitému rozhovoru. Je fajn, když vycházíte partnerovi vstříc, ale očekávejte totéž i od něho. Drobné zdravotní potíže zastavte hned na začátku.

Panna – když vám něco vadí, podle horoskopu máte nejlepší příležitost to změnit. Není čas vyčkávat, pusťte se do toho rovnou v pondělí a už ve středu uvidíte, že vaše snaha přináší ovoce. Chvála samoty může být znouzectnost. Najít lásku není tak těžké. Horší kvalita vlasů a nehtů naznačuje potřebu upravit jídelníček.

Váhy – někdo vás může požádat o půjčku nebo o to, abyste nějakým způsobem za něj či jeho činy ručili. Rozhodujte se podle toho, jak dlouho tu osobu znáte. Sebeúcta je ve vztahu velmi důležitá, nemůžete dávat najevo, že si sebe nevážíte. Potíže se spánkem může ovlivňovat nějaký lék nebo jídelníček.

Štír – pracovní záležitosti byste občas mohli probrat s užší i širší rodinou. Podle horoskopu vás některé názory mohou příjemně překvapit a také posunout o kus dál. Nové známosti, večírky a spousta společenského vyžití. Čas na nenápadný flirt možná přichází. Se zdravím by to mělo být v rámci ročního období opravdu slušné.

Střelec – nemá smysl si nic nalhávat. K pracovním záležitostem a novým událostem se postavte jako k realitě bez jakýchkoliv iluzí. Štěstí v lásce by mělo vycházet z rovnováhy a spokojenosti obou stran. Antioxidanty a vláknina vám určitě zlepší imunitu a celkovou kondici.

Kozoroh – možná má smysl požádat někoho o pomoc? Bojovat proti přesile je hrdinské, ale počítá se výsledek. Dejte v lásce trochu šance minulosti. Možná vám pomůže i s vyřešením nebo aspoň vysvětlením přítomnosti. Únavu a ospalost vyženete až o víkendu… fyzickou aktivitou.

Vodnář – minulé křivdy hodně bolí, ale pokud se chcete posunout v profesním a dokonce i finančním životě někam dál, bohužel bude nutno zapomenout a dát druhou šanci. Partner možná působí jako velmi silná osobnost, ale je v něm i něco z dítěte. I vaření v zimě se dá trochu odlehčit, žijeme jinak než naši předkové a jídlo by tomu mělo odpovídat.

Ryby – finanční situace by měla být celkem stabilní, ale stejně to ještě není ta správná chvíle na nějaké šílené utrácení. Raději se snažte penízky šetřit. Nenuťte se k věcem, které vám vadí. Vztah musí stát na porozumění a vzájemném respektu. Kdy jste byli na pravidelné prohlídce?