Horoskopy od 22-04-2019 do 28-04-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmnáctý týden roku 2019

Beran – na začátku týdne to bude trochu těžší, ale nesmíte se vzdávat. Ve středu nebo ve čtvrtek vaše úsilí začne přinášet ovoce. Hádka o drobnosti dokáže do společného života vnést spoustu nepříjemné atmosféry. Kopřiva a pampeliška jsou jarní bylinky, které vám pomohou s očistou organismu po zimě.

Býk – změňte trošku přístup k pracovním povinnostem a uvidíte, že vám půjdou lépe od ruky. U některých nákupů popřemýšlejte, jestli jsou opravdu nutné. Několik komplimentů, drobný dáreček a uvidíte, jak může být jaro krásné. Snažte se trochu méně zatěžovat klouby.

Blíženci – spolu s úspěchy musíte počítat i s tím, že se občas objeví nějaký menší neúspěch. Ale těch prvních bude jednoznačně více. Jestliže máte dojem, že váš vztah prožívá menší krizi, podle horoskopu byste se měli trochu stáhnout. Čas vyřeší spoustu věcí sám. Na zdraví naříkat nebudete, můžete se věnovat kráse.

Rak – pracovní úspěchy můžete dosáhnout nejen díky práci, ale i díky úspěšné diplomacii a vyjednání si lepších podmínek. Vypadá to na týden plný lásky. Týkat se to bude nejen Raků, kteří žijí ve vztahu. Velké šance mají i single. Pokud to jen půjde, vyhýbejte se prašnému prostředí a pylům.

Lev – možná jste se s někým v minulosti v práci trochu nepohodli. Ale pomalu přichází čas, kdy budete moci staré spory odložit. Spolupráce vám přinese více. Hodně problémů ve vztahu dokáže vyřešit jemný úsměv a nevinný žertík. Pokles energie bude náznakem, že potřebujete trochu dobít baterky.

Panna – snažte se udržet rovnováhu mezi výdaji a příjmy. Někdy to může být trochu těžké, ale s trochou sebekontroly se vám to podaří. Pokud nemáte partnera, tak byste podle horoskopu měli promyslet, proč se vaše situace stále nemění. Nemohou být vaše požadavky příliš vysoké? V pracovní části týdne se snažte chodit pravidelně spát.

Váhy – budete mít velmi dobrou vyřídilku, díky které byste měli být schopni vyžehlit nějaké neporozumění z minulosti. A to vás posune výrazně dál. Je sice jaro, ale v lásce to tento týden bohužel bude vypadat stále spíše na zimu. Snažte si šetřit oči. Nemá smysl neustále koukat do obrazovky, televize či telefonu.

Štír – různé menší povinnosti budou odvádět vaši pozornost od důležitých věcí. Snažte se nejdříve vyřídit to, co nesnese odklad a pak se až věnujte drobnostem. Podle horoskopu se ve vztazích objeví více hádek, které ale skončí velmi sladkým udobřováním. Vaše zdraví není ze železa a energie se může vyčerpat.

Střelec – nikam nespěchejte. Možná vás někdo bude tlačit k rychlým rozhodnutím, ale ve skutečnosti to vy můžete o všem rozhodnout. Náhodná setkání mohou být fajn pro nezávazný flirt, ale stejně je rozumné si dávat pozor. Podvečerní procházka vám udělá dobře a zlepší spánek.

Kozoroh – než se pro něco rozhodnete, podívejte se, jaké názory má vaše okolí a jaká řešení preferuje. Pak se přizpůsobte tomu nejrozumnějšímu postupu. Jestli hledáte partnera, rozhlédněte se kolem sebe ještě jednou. Třeba zjistíte, že vaše šance jsou mnohem větší, než se vám zdálo. Kila sama od sebe nezmizí.

Vodnář – podle horoskopu to vypadá na trochu náročnější týden, ale když zatnete zuby, tak by se vám mělo vše podařit k vaší plné spokojenosti. Provokování žárlivosti nikdy není dobrý nápad, vždy má nějaké negativní následky. Drobné škrábance či řezné rány pečlivě vyčistěte.

Ryby – začátek týdne by měl být pracovně celkem v klidu. Pak se ale nachystejte na opravdu velký zápřah. Do víkendu budete mít co dělat. Při hledání lásky není nejdůležitější to, co máte na sobě, ale to čím dokážete okouzlit. Víkendové sportování nebo výlety vám rozhodně prospějí.