Horoskopy od 22-07-2019 do 28-07-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý týden roku 2019

Beran – schůzky týkající se zaměstnání a případné rozhovory na téma lepšího pracovního zařazení budou úspěšné. Podle horoskopu to vypadá v tomto týdnu na nějaký velmi romantický večer. Tak si ho hezky užijte. Při sportování si dávejte pozor na úrazy.

Býk – pokud máte nějaké sny nebo velké plány, pokuste se je pomalu začít realizovat. Někdo se vám líbí? Nebojte se vytasit své největší trumfy, může to být snadnější, než jste si mysleli. Výsledek vás určitě nezklame. Dobrá nálada vám pomůže v boji se stresem.

Blíženci – snažte se vše dotáhnout do konce a pozornost věnujte různým detailům. Zvlášť důležité to bude u úředních záležitostí. Pokud toužíte prožít nějaké menší milostné dobrodružství, nebojte se udělat první krůček. Je léto a šance jsou opravdu veliké. Doplňujte přírodní vitamíny.

Rak – nejbližších pět pracovních dní bude opravdu zajímavých. Očekávejte nějaké zajímavé novinky, které vás mohou posunout dál. Ke vztahu nebo přinejmenším několika příjemným společným týdnům se dá druhého i takzvaně ukecat. Výřečnosti budete mít dost. Péče o vlasy nebo nehty či pleť není rozmařilost ale nutnost.

Lev – můžete nyní podepsat nějakou opravdu důležitou smlouvu. Jen věnujte pozor i věcem, které jsou pod čarou nebo velmi drobným písmem. Flirty a koketování mohou být zábavné, ale nic velkého od nich nečekejte. Pokud vás něco bolí, nebojte se návštěvy u odborníka.

Panna – věřte intuici. Vaše podvědomí vám v tomto týdnu bude velmi dobře radit ohledně pracovních i finančních záležitostí. V lásce či při hledání lásky by vás v následujících dnech mělo něco příjemně překvapit. Pozor na každodenní kosmetiku, čtěte pečlivě složení.

Váhy – pokud chcete dosáhnout úspěchu, nesmíte jen čekat. První krok musíte udělat vy, další už budou snadnější a jiní vám s nimi pomohou. Ve vztahu se mohou objevit výtky, že spolu trávíte nějak méně času než by to šlo. Vaše psychická kondice by měla být blízko vrcholu.

Štír – podle horoskopu byste si nyní měli dávat větší pozor na všechny záležitosti spojené s právem, zákony a většími investicemi. Výměna názorů a upřímný rozhovor někdy dokážou ve vztahu velké zázraky. Zkontrolujte si, jestli máte dostatečný přísun všech důležitých minerálů.

Střelec – využijte trochu klidnější atmosféru a letní odpočinkový přístup k dokončení některých předchozích projektů. Možná by bylo fajn ty kostlivce ze skříní vyházet. Pro budoucnost vztahu je důležitá víra v partnera. Bez důvěry se vše dříve nebo později skončí. I v letních dnech je důležité dbát na imunitu.

Kozoroh – podle horoskopu můžete díky ostatním lidem kolem vás docela hodně získat. Tento týden může být ve znamení úspěchu. Máte příležitost flirtovat a obecně si užívat romantické chvilky. Pozor na přepracování, mohlo by vést k nadměrnému stresu.

Vodnář – nové úkoly mohou být na začátku trochu náročnější, než byste čekali, ale nakonec uvidíte, že vám ukazují docela zajímavý směr do budoucna. V lásce by se nemělo v následujícím týdnu nic měnit. Návštěvy u lékaře se nemusíte obávat.

Ryby – budete mít dobrý čich na výhodné nabídky. Pokud můžete koupit za dobrou něco, po čem jste dlouho toužili, není důvod dál čekat. Nové známosti jsou někdy příležitost na romantický moment, ale někdy je lepší se trochu stáhnout. Podle horoskopu nyní přichází ta druhá situace. Vyhýbejte se kofeinu a těžce stravitelným potravinám.