Horoskopy od 09-09-2019 do 15-09-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý sedmý týden roku 2019

Beran – měli byste pocítit zlepšení vaší finanční situace. Možná to ještě není úplně ideální, ale blýská se na lepší časy. Konečně. Drobné pošťuchování ke vztahu patří. Za malými šťouchanci je velmi často velká láska. Podle horoskopu je to skvělý týden pro zbavování se zlozvyků.

Býk – krátkodobé půjčky jsou velké riziko, nezapomínejte na to. A pokud si od vás někdo bude chtít půjčit, pokuste se z toho nějak vymluvit. Jestli vám záleží na lásce, budete muset obětovat trochu své svobody. Ale vrátí se vám to několikanásobně. Síla bylinek je obrovská, dokážou vyřešit nejeden zdravotní problém bez použití léků.

Blíženci – máte možnost vyjednat lepší smlouvu. Pokud hledáte nové zaměstnání, vaše snaha může být podle horoskopu odměněna velkým úspěchem. Single by konečně měli vzít záležitosti spojené s láskou plně do vlastních rukou. Proměnlivá nálada může být následkem nějakých hormonálních skoků.

Rak – neplánujte žádné dlouhodobější investice ani větší výdaje. Vypadá to, že v tomto týdnu byste vydali zbytečně moc. Je lepší počkat na vhodnější příležitost. S podzimem může přijít trochu proměnlivá nálada a to může způsobit ve vztahu menší spory o malichernosti. Může se ozvat nějaký starší zdravotní problém, ale nebude to nic kritického.

Lev – v zaměstnání se mohou podle horoskopu objevit nějaké menší spory týkající se kompetencí a kariérního postupu. Snažte se stát raději trochu stranou. Podlévaný květ lásky je opravdu krásný. Péče se opravdu vyplatí. Více pohybu v přírodě ještě nikomu neublížilo.

Panna – někdo vás může lákat na rychlý a snadný výdělek. Raději se na jeho nabídku podívejte velmi pečlivě a nebo si od někoho nechte poradit. Výdělek to bude, ale pro něj. Nenechte se citově vydírat, věci musí být postavené poctivě a průhledně. Co byste řekli na malou úpravu jídelníčku?

Váhy – pokud budete ochotni obětovat trochu svého volného času, máte možnost vydělat nějaké extra peníze. A ty se přeci vždycky hodí. Ve vztazích to bude krásné a i pro single se rýsují zajímavé časy. Dávejte si větší pozor na hygienu, zvláště pokud se stravujete mimo domov.

Štír – když si v pondělí dobře naplánujete výdaje na celý týden dopředu, v pátek můžete zjistit, že vám přebývá celkem dost peněz. Určitě pak pro ně najdete dobré uplatnění. V lásce to vypadá nyní na lehkou dávku nudy. Pokud máte alergii, raději se vyhýbejte podzimním kvítkům.

Střelec – může to být velmi zajímavý týden pro všechny Střelce, kteří se věnují soukromému podnikání nebo se jejich práce opírá o velkou svobodu v rozhodování. Podle horoskopu mohou proběhnout nějaké rozhovory na téma budoucnosti vztahu a jistých změn. Zdraví by mělo být v pořádku.

Kozoroh – tento týden bude dost náročný, ale pokud vše zvládnete, můžete očekávat zajímavou odměnu. Někomu se líbíte, pokud vás nic neváže, proč tomu nedat šanci? Psychickou i fyzickou únavu řešte hlavně dostatečným spánkem případně volné chvilky využijte pro meditaci.

Vodnář – nebojte se budoucnosti. Možná to každý den tak nevypadá, ale opravdu je docela růžová. Jen nesmíte dělat zbytečné chyby. Vypadá to, že v lásce konečně se vám daří dosáhnout toho, po čem jste toužili. Nebo je taková situace velmi blízko. Podle horoskopu očekávejte menší problémy s rýmou nebo bolestí svalů.

Ryby – važte si toho, co máte. Snít o věcech, které se nemohou splnit vás nikam dál neposune. V reálných záležitostech ale máte možnost být dál, než si myslíte. Upřímnost ve vztahu je základ a hlavně musíte mít stejné cíle. Psychická i fyzická kondice by měla být lepší než v minulých týdnech.