Horoskopy od 06-01-2019 do 12-01-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
druhý týden roku 2020

Beran – finanční i pracovní situace bude nyní celkem bezpečná. Ale stále není čas usínat na vavřínech. Lepší je být stále ve střehu a rychle reagovat na měnící se situaci. Single se podle horoskopu mohou setkat během nějaké pracovní akce s někým, kdo jim nebude úplně lhostejný. V rámci zdraví se vyhýbejte extrémům.

Býk – občas se vyplatí trochu riskovat. Možné zisky převýší případné ztráty. Pracovně si dejte pozor na čtvrtek a pátek, tyto dny mohou být trochu náročnější. První polovina týdne možná nebude z hlediska lásky nejlepší, ale v té druhé se všechno napraví. Zanedbaný zdravotní problém se může ozvat plnou silou.

Blíženci – na začátku týdne si naplánujte, co chcete dělat. Může se objevit více různých povinností a bez dobrého plánu a priorit můžete mít potíže všechno stíhat. V dlouhodobých vztazích klídek a pohoda. Sváteční atmosféra bude pokračovat. Vyhýbejte se ostřejšímu slunci (včetně solárií) a příliš suchému vzduchu.

Rak – příliš velká zbrklost může vyvolat zbytečné problémy. Podle horoskopu se co nejvíce řiďte příslovím dvakrát měř, jednou řež. Lidé narozeni ve znamení zvěrokruhu Rak budou nyní preferovat ve vztahu stabilitu a klid. Bláznivá dobrodružství jim moc radosti nepřinesou. Vyhýbejte se přejídání, určitě omezte sladkosti a celkově přísun sacharidů.

Lev – v první polovině pracovní části týdne budete muset reagovat na nějaké změny, které postupně po novém roce začínají přicházet. Ale rychle si zvyknete. Podle horoskopu to vypadá, že pomalu se blíží čas, kdy single konečně najdou někoho, s kým budou trávit svůj volný čas a zatouží po společné domácnosti. Vypadá to na slušnou fyzickou i psychickou kondici.

Panna – výdaje za poslední dva měsíce byly trochu větší, než by to bylo rozumné. Zkuste pořádně prozkoumat, kde by se dalo začít šetřit a také vytvořte trochu rezervy. První lásky jsou nejkrásnější, ale některé věci se nevrátí. Lékař není nepřítel, v mnoha situacích bude pro vás mnohem důležitější než rady z internetu a doporučení známých.

Váhy – zbrklé rozhodování u finančních a úředních záležitostí nikdy není moc rozumné. Hlavně se nenechte nikým nutit do věcí, se kterými v nitru duše nesouhlasíte. Základem vztahu není jen láska, ale také vzájemná důvěra a úcta. I v zimě se dá chodit na bazén, vaše zdraví a hlavně záda vám velmi poděkují.

Štír – všechno se nyní začne hýbat. Některé změny vám podle horoskopu mohou připadat až přehnané, ale uvidíte. Vše jde pro vás dobrým směrem, jen to chce trochu trpělivosti. Hádky jsou ve vztazích normální, jen nesmíte jít až úplně na hranu. Některá slova se velmi těžce berou zpátky. Při řízení auta i při přecházení chodníku nyní věnujte větší pozornost svému bezpečí.

Střelec – nejvyšší čas popřemýšlet o budoucnosti. Kroky, které nyní uděláte budou mít velký dopad i na následující měsíce. Single mohou počítat s tím, že se v jejich okolí začne pohybovat někdo, kdo jim rozhodně nebude lhostejný. Teď kdo první překoná stydlivost. Podle horoskopu je vhodný týden pro péči o nehty, vlasy a pleť.

Kozoroh – začněte pomalu přemýšlet, kam investovat a jak vůbec bude vypadat vaše profesní budoucnost. Některé věci lze změnit velmi snadno. Zamilovaní mohou svou lásku rozvinout ještě více a prožít opravdu nádherný týden. Najděte trochu více času na sebe a pečujte o své zdraví.

Vodnář – některé pracovní situace vás mohou rozčilovat. Pokuste se nereagovat příliš emocionálně. Jistý odstup vám rozhodně neublíží. Vodnáři ve vztahu zjistí, že jejich partner je jim největší oporou. Znovu. Hlídejte si trochu více životosprávu, mohou se objevit jisté potíže s tlakem.

Ryby – větší množství povinností se dá celkem snadno zvládnout. Stačí si jen všechno pořádně naplánovat a nepřeskakovat od jedné činnosti k druhé. Vždy dokončete to, co jste začali. Poznáte několik hodně zajímavých lidí, pokud hledáte partnera, třeba to bude zajímavá příležitost. Váš organismus potřebuje pohyb na čerstvém vzduchu.