Horoskopy od 11-05-2020 do 17-05-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý týden roku 2020

Beran – pokud máte nějaké nadbytečné peníze, budete mít příležitost je výhodně investovat. Jen se vám zablokují na delší dobu. Májová setkání s přáteli jsou skvělou příležitostí, jak poznat někoho zajímavého. Vyhýbejte se náročným sportovním a fyzickým aktivitám, v tomto týdnu vám hrozí nějaký menší úraz.

Býk – nejvyšší čas trochu v pracovním životě zariskovat. Je fajn mít klid a pohodu, ale bez rizika se neposunete dál a nedosáhnete na to, po čem nejvíc toužíte. Podle horoskopu se tento týden zamilovaným Býkům velmi vydaří. Kdy jste byli na poslední pravidelné prohlídce u očního lékaře?

Blíženci – koncentrujte se na svých povinnostech, budete jich mít nyní trochu více. Ale se správným plánováním a dobrou spoluprací vše půjde dobře zvládnout. Čeká vás hodně krásných a romantických chvilek s partnerem. Užívejte si života. Chraňte kůži před silnými slunečními paprsky. Spálit se dá i na jaře.

Rak – budete v jednom kole. Kolegové po vás budou požadovat pomoc, k tomu budete mít svou standardní pracovní náplň a ještě se někdo ozve, že by od vás potřeboval vymyslet nějaké řešení do budoucna. Raci, kteří vidí svou budoucnost v trvalém a stabilním vztahu plném lásky budou podle horoskopu velmi spokojeni. Hlídejte si co a kolik toho jíte.

Lev – hledejte nové možnosti ve stávající práci. Nemusíte stát na jednom místě, i tam, kde jste, se můžete profesně a hlavně finančně rozvinout. Stačí jen trochu zatnout zuby a vykasat rukávy. Partner chystá nějaké příjemné překvapení kolem víkendu. Budete mít dobrou fyzickou a psychickou kondici.

Panna – co můžete nakoupit dnes, odložte na zítra, budete mít více peněz a i mnohem zajímavější příležitosti. Aneb jak říkali naši předkové, kdo šetří, má za tři. Bude se vám stýskat po lásce, jakou jste zažívali během prvních chvilek zamilování. Ale po chvíli uvidíte, že je to teď taky krásné. Správná diagnóza je základ dobré léčby. Nebojte se konzultací s odborníkem.

Váhy – rychlé rozhodování je někdy nutnost, ale nyní bude důležitější rozvaha a opatrný přístup. To nejdůležitější vám stejně neuteče. V lásce nemá smysl řešit holuby na střeše. Jistota a dobrý pocit je základ, i kdyby to možná nebyl ten vysněný ideál. Podle horoskopu budete mít velmi dobrou formu.

Štír – všechno se pohne z místa. Bude trochu zmatku, středa a čtvrtek budou pracovně hodně náročné, ale nakonec uvidíte, že se situace vyvíjí přesně tak, jak jste doufali. Ve vztazích to bude trochu neklidné. Nic strašného se dít nebude, ale atmosféra doma by mohla být lepší. Tak snad za týden. Alergické rýmy a migrény dokážou teď pěkně potrápit.

Střelec – dejte si pozor na výdaje přinejmenším do středy. Podle horoskopu pak se situace uklidní, ale peněženku byste stejně měli raději držet co nejčastěji zavřenou. Single by se neměli bát rande. Společná procházka či posezení u kávy ještě k ničemu nezavazují. A dávají možnost se poznat lépe. Péče o pleť přinese výborné výsledky.

Kozoroh – profesní budoucnost není tak samozřejmá, jak se to ještě před nedávnem zdálo. Vaše pozice je jistá, ale jak tomu bude v budoucnosti, nikdo neví. Myslete na zadní kolečka. Pro single se rýsuje velmi zajímavý týden, stačí jen překonat ostýchavost. Péče o vzhled není marnivost, člověk musí být spokojen sám se sebou, pokud chce dosáhnout psychické rovnováhy.

Vodnář – některé pracovní situace vás mohou mírně iritovat. Ale bude dobře, když zakousnete zuby a vydržíte nereagovat. Nemá smysl si dělat nepřátele. Partner se bude snažit udělat váš život co nejkrásnější. Užívejte si to. Podle horoskopu se může objevit menší problém s vyšším tlakem.

Ryby – občas člověk musí mít tvrdé lokty, aby si vydobyl dostatečně silnou pozici. Nenechte se zatlačit do kouta a nebojte se prosazovat vlastní názory. Single mohou potkat spoustu zajímavých lidí, zvlášť pokud se chystají někam na cesty nebo budou muset kvůli práci více jezdit. Váš organismus potřebuje rovnováhu mezi aktivitou a relaxem, nic by nemělo převažovat.

1 komentář u „Horoskopy od 11-05-2020 do 17-05-2020

Komentáře nejsou povoleny.