Horoskopy od 15-06-2020 do 21-06-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý pátý týden roku 2020

Beran – pokud se cítíte v právu, rozhodně neustupujte. Není důvod a nakonec se většina vašich kolegů i nadřízených postaví na vaši stranu. Pro váš vztah začne krásný týden. Spousta lásky a pozorností to je to, po čem toužíte nejvíce. Zdravotní kondici vám bude závidět nejeden člověk.

Býk – jestli na vás tíží nějaké finanční závazky z minulosti, v tomto týdnu máte velkou šanci některé z nich vyřešit a nebo najít způsob, díky kterému vás nebudou tolik zatěžovat. V lásce byste si podle horoskopu měli dávat pozor na to co slibujete. Lepší je neříkat nic, než toho potom litovat. Přepadne vás lenost a fyzická aktivita vás moc lákat nebude.

Blíženci – v práci bude mít nyní největší cenu schopnost dosáhnout kompromis. Díky tomu budete moci hodně domluvit a případně si také zajistit lepší podmínky do budoucna. Pokud vás ve vztahu trápily nějaké věci, následujících sedm dní je ideálních pro řešení různých sporů a hádek. Může vás trochu potrápit rýma.

Rak – podle horoskopu vás čeká nějaké příjemné finanční překvapení. Možná vám pomůže vyřešit několik potíží, které vám poslední dobu dělaly těžkou hlavu. Přichází týden, kdy si začnete vážit každé chvilky, kterou strávíte s nejmilovanějšími. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak by si nyní měli dávat větší pozor na hmyz.

Lev – budete mít spoustu zajímavých nápadů, které se v blízké době mohou hodně vyplatit a výrazně vám vylepšit domácí rozpočet. Nebojte se počátečních obtíží, půjde to pak úplně samo. Ve vztahu je spousta věcí, které nikdy nebudou dokonalé, ale někdy je dobré začít hledat, jestli problém nevzniká u vás. Po čtvrtku budete mít menší problémy s únavou.

Panna – v první polovině týdne budete mít dojem, že se v práci neustále točíte v kruhu a nikam dál se neposouváte. Po středě to ale skončí a uvidíte, že vaše aktivity měly smysl. Single mají šanci na zajímavé setkání, nebojte se nové výzvy. Případné drobné zdravotní potíže budou mít základ v psychice. Vyhýbejte se stresu.

Váhy – podle horoskopu byste si měli dávat větší pozor při nákupech. Nenechte se nalákat na nabídky, které jsou ve skutečnosti výhodné pouze pro prodávajícího. Ve vztahu bude trochu napnutá atmosféra. Bylo by rozumné si sporné záležitosti vyříkat. Dejte si pozor na ostré sluníčko, vaše kůže bude nyní hodně citlivá.

Štír – práce vás bude v tomto týdnu naplňovat. Zjistíte, že spoustu věcí se dá dělat lépe a rychleji a vaše nápady bude okolí přijímat s velkým nadšením. Náhodná seznámení se mohou rozvinout i do mnohem intenzivnější podoby. Kdo hledá partnera, může ho nyní snadno najít. Hlídejte si ledviny před nachlazením.

Střelec – v tomto týdnu vás v práci nic moc významného nečeká. Bude to taková klasická šeď bez velkých úspěchů ale také bez průšvihů. Přebytečnou hotovost odložte stranou. Milujte a budete milováni. Láska se vzájemností je opravdu krásná věc. Každý drobný škrábanec vyžaduje pečlivé ošetření.

Kozoroh – dva lidé toho zvládnou více než jeden. Samostatnost je skvělá věc, ale když budete spolupracovat s dalšími lidmi, výsledky budou předčit vaše očekávání. Podle horoskopu se můžete s někým seznámit a prožít pár krásných chvil. Ale nic trvalého od toho nečekejte. Zdraví by mělo být v pořádku, jen si dejte pozor na to, co jíte.

Vodnář – přichází velké změny, některé budou hodně pozitivní a ty horší se budou vázat jen na to, že vám trochu bude chybět čas. Týden bude ideální pro velká vyznání lásky, zásnuby nebo svatby. Nezatěžujte příliš svou páteř. Pokud musíte něco nosit, snažte se rozložit váhu rovnoměrně do obou rukou.

Ryby – budete mít šanci vydělat trochu peněz navíc. Musíte ale zvážit, co je přednější, váš čas a rodina nebo další příjem. Ve vztazích dojde k nějakým neočekávaným změnám. Ale nebojte se, budou pro vás pozitivní. O víkendu si dávejte pozor při procházkách v přírodě, klíšťata nespí.