Horoskopy od 10-08-2020 do 16-08-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý třetí týden roku 2020

Beran – čekají vás zajímavé pracovní výzvy. A pokud hledáte nové nebo lepší zaměstnání, nyní máte velkou šanci narazit na výhodnou nabídku. Berani ve vztahu by podle horoskopu měli více naslouchat partnerovi. Něco ho trápí a potřeboval by podporu. Více pohybu prospěje celkové obranyschnopnosti organismu.

Býk – finanční situace bude docela stabilní. Na konci týdne budete mít příležitost si koupit něco, po čem toužíte už dlouhou dobu. V lásce se objeví nějaké problémy spojené s minulostí. Reagujte klidně a vše se velmi rychle vyřeší samo. Vyhýbejte se příliš chladným nápojům a přehnaně klimatizovaným místnostem.

Blíženci – náhlý přísun hotovosti se hodí, ale rozhodně neutrácejte více, než opravdu potřebujete. Finanční rezerva se vám hodí. Podle horoskopu to bude ve vztahu dost skřípat. Snažte se držet věcí, ve kterých spolu souhlasíte a spory si nechte na jindy. Zdravotní kondice by měla být v tomto týdnu nadprůměrná.

Rak – pracovní cesta bude výbornou příležitostí, jak si zlepšit reputaci a hlavně získat mnoho nových zkušeností. Odmítejte žádosti o půjčku. Vaše láska zase rozkvete, je čas na romantickou večeři nebo víkend jen ve dvou v nějakém krásném místě. Kolem poloviny týdne se mohou objevit nepříjemné migrény.

Lev – vaše snahy přinesou sladké ovoce. Ale rozhodně není čas usínat na vavřínech. Kujte železo dokud je žhavé a snažte se zjistit, co by se ještě dalo vylepšit nebo kam dál byste se mohli posunout. Urážlivost ve vztahu nedělá moc dobrotu, ale pokud se k tomu vždy připojí kouzelné usmiřování, tak to někdy stojí za to. Podle horoskopu byste měli více pozornosti věnovat spánku a zdravému jídelníčku.

Panna – věnujte větší pozornost různým úředním papírům. Malá nepozornost může způsobit velké problémy. Finančně se nyní raději držte zkrátka. Partner o vás bude velmi pečovat a ukáže, jak je láska krásná. Bolesti hlavy budou spojené se stresem a přepracováním, každou volnou chvilku věnujte odpočinku.

Váhy – budete mít hodně starostí a docela těžké rozhodování, pro kterou práci se rozhodnout. Nechte věcem čas, spousta se nakonec vyřeší sama a s těmi těžšími vám pomohou kolegové. Větší otevřenost ve vztahu vám pomůže. Spousta věcí se vysvětlí sama. Podle horoskopu byste měli více pečovat o své zuby a dásně.

Štír – můžete mít trochu hluboko do kapsy. Je čas si sednout a promyslet, na co vydáváte peníze a jestli se nedá někde ušetřit. Taková hlubší revize vás může příjemně překvapit. Podle horoskopu se v lásce vyhněte jakýmkoliv dlouhodobým závazkům a slibům. Je lepší ještě trochu počkat. Mohou se objevit potíže s trávením, na vině může být stres i čerstvost potravin.

Střelec – o práci nyní nemusíte mít starost. Bude jí dostatek, a navíc úkoly, které vás v následujících pěti pracovních dnech čekají, budou zajímavé a plné inspirace. Střelci, kteří hledají partnera, nyní potkají nějakou osobu, která jejich srdci určitě nebude lhostejná. Budete mít hodně energie, ale stejně si dávejte pozor na přílišnou zátěž ledvin a jater.

Kozoroh – v tomto týdnu byste měli s financemi vyjít velmi slušně. Žádné změny nenastanou, pokud je nebudete sami iniciovat. Popřemýšlejte, jestli všechny vaše postupy jsou opravdu správné. V lásce se vše začne zrychlovat, nesmělost je váš největší nepřítel. S drobnými zdravotními problémy mohou velmi dobře pomoci bylinky.

Vodnář – i nováček v práci může být inspirací a zdrojem neotřelých nápadů. Možná na nějaké věci je lepší se dívat z trochu jiného úhlu. V lásce se smiřte s tím, že některé věci se už nevrátí. Ale budoucnost má pro vás v zásobě mnoho příjemného. Jezte více ovoce a zeleniny, hlavně se věnujte všemu sezónnímu.

Ryby – dávejte si pozor na peníze. Ale ani ne tak ve smyslu utrácení jako ztracení. Peněženku mějte vždy pod dozorem a kreditní kartu nikde neodkládejte. Ryby ve vztahu si podle horoskopu vychutnají dokonalou partnerskou harmonii. Zvlášť čtvrtek a pátek by měl být krásný. Ryby budou tentokrát zdravé jako rybičky.