Horoskopy od 24-08-2020 do 30-08-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý pátý týden roku 2020

Beran – v práci vás čekají nějaké zajímavé změny, nebudou mít na vás negativní dopad, jen musíte počítat s tím, že se určitým věcem budete muset přizpůsobit. V lásce se vám díky klidu a trpělivosti podaří dosáhnout nejlepších výsledků. Lidé s vyšším tlakem by si v následujících sedmi dnech měli dávat větší pozor.

Býk – podle horoskopu osud bude nejvíce nahrávat lidem, kteří budou schopni pro dosažení cíle obětovat i trochu pohodlí. Tvrdohlavost také pomůže. Single by se měli začít rozhlížet více kolem sebe. Léto je nejlepší příležitost k seznámení. Nepřetěžujte příliš páteř, závaží noste rovnoměrně na obou ramenech.

Blíženci – máte šanci na neočekávaný přísun peněz. V práci dojde k nějakým sporům a hádkám, ale vy se jich vůbec nemusíte účastnit. Spory ve vztahu nejlépe vyřeší diplomatický přístup a vysvětlení, že vlastně i navzdory rozporům chcete to samé. Nezapomínejte na správný pitný režim, doplňte i hořčík.

Rak – pořád bojovat o pozici a místo na slunci může být trochu únavné. Pokud si najdete spojence, uvidíte, že tlak velmi výrazně poleví a ubudou vám starosti. V domácích sporech může celkem úspěšně pomoci někdo z rodiny. Stačí si jen vyslechnout jeho názor, který bude mít jiný úhel pohledu než máte vy dva. Pozor na nachlazení během deštivých dní.

Lev – v práci se mohou objevit menší potíže. Hodně bude záležet na tom, jak se k nim postavíte. Pokud budete vše řešit v klidu a s úsměvem, bude to jen bezvýznamná epizoda, na kterou všichni zapomenou. V nadcházejícím týdnu můžete pro lásku udělat hodně. A je celkem jedno, jestli jste single nebo už partnera máte. Osud vám bude přát. Fyzická aktivita ještě nikomu neublížila, aktivní odpočinek pro zdraví udělá hodně.

Panna – podle horoskopu to vypadá na nějaký menší pracovní konflikt. Snažte se ho řešit v klidu a bez agrese, ale rozhodně neustupujte. Máte pravdu a čas to jednoznačně prokáže. Společná cesta s partnerem na nějaké zatím neznámé místo dokáže velmi výrazně obohatit váš vztah. Prevence je základ zdraví, kdy jste byli na celkové prohlídce u lékaře?

Váhy – v následujícím týdnu budete mít skvělou příležitost dát do pořádku spoustu záležitostí, které jste v posledních týdnech a měsících zanedbávali. Nemá smysl to už odkládat. Budete mnohem přitažlivější pro osoby opačného pohlaví, než je tomu obvykle. Kdo touží po flirtu, má nyní velkou příležitost. Vaše psychická i fyzická kondice se začnou zlepšovat.

Štír – pokud toužíte po povýšení a nebo nějakém kariérním postupu někam dál k výdělečnější nebo zajímavější činnosti, tak nyní budete mít skvělou příležitost. Ve vztahu to nebude moc dobré. Asi nedojde k nějaké „Itálii“, ale menší konflikty se bohužel objeví. Podle horoskopu byste se měli snažit držet své emoce co nejvíc na uzdě. Dobrou náladu vám pomůže vylepšit správně vyladěný jídelníček.

Střelec – na konci léta by bylo rozumné trochu popřemýšlet o výdajích. V některých záležitostech byste měli přibrzdit, finanční plánování opravdu není hloupost. Žárlivost spojená s tvrdohlavostí opravdu dokážou napáchat ve vztahu hodně škody. Pokud se snažíte zbavit nějakého zlozvyku, nyní vám hvězdy dají mnohem více sil než obvykle.

Kozoroh – výdaje a příjmy budou nyní docela v rovnováze. Vše se bude dít podle očekávání. Možná je to příležitost vyhodnotit váš finanční režim a trochu korun odložit stranou. Ve vztahu nečekejte nic moc zajímavého. Můžete mít i jistý pocit vyhoření. Ke konci týdne se situace začne zlepšovat. Ve zdravém těle, zdravý duch. Fyzická aktivita vám udělá dobře.

Vodnář – uvidíte kolem sebe spoustu různé aktivity. Kolegové se budou snažit vyzkoušet a zavést do provozu různá nová řešení. Nenechte si ujet vlak. Tento týden bude podle horoskopu ve věcech lásky opravdu zajímavý. Hádky budou střídat vášnivá vyznání lásky. Velmi dobrou fyzickou formu bude doprovázet i zvýšený sklon podléhat různým nezdravým pokušením a návykům.

Ryby – nové známosti vám mohou otevřít nové pracovní obzory. Nechte se inspirovat a nebojte se poslouchat zajímavé rady. Nikdy nevíte, co se vám v budoucnu může hodit. Ryby, které ještě nemají partnera, by měly počkat na trochu lepší chvíli. Některé věci není dobré uspěchávat. Drobná rýma není důvod k panice. V době příliš silných klimatizací je to v létě docela normální záležitost.