Horoskopy od 15-03-2021 do 21-03-2021

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
jedenáctý týden roku 2021

Beran – v zaměstnání se budou řešit nějaké záležitosti, které vyvolají spoustu emocí. Pokud se rozhodnete angažovat, snažte se ke všemu přistupovat spíše s klidem. Pak můžete být tím rozhodujícím článkem. Ve vztazích se mohou objevit nějaké spory. Zvláště první polovina týdne nebude příliš příjemná. Fyzická kondice bude nadprůměrná, jen více pozornosti věnujte spánku.

Býk – na začátku týdne si pořádně rozpočítejte výdaje na nejbližších pět dní. Někdy můžete mít docela hluboko do kapsy a proto je rozumné vědět, co jsou vaše největší priority. Podle horoskopu se Býci, kteří ještě nemají partnera, mohou doslovně ze dne na den zamilovat. Rýma nebo nachlazení k tomuto ročnímu období patří, není to důvod k panice.

Blíženci – lidé v zaměstnání čekají na výsledky vaší práce. Hodně na tom záleží a může vás to posunout opravdu výrazně dál. Nebojte se přebírat zodpovědnost. Blíženci ve vztazích mají šanci přesvědčit partnera ve věcech, ve kterých jste byli už delší dobu ve sporu. Vypadá to, že vám trochu hrozí bolesti hlavy. Klid a relax řeší hodně.

Rak – podle horoskopu je ve vašem dosahu docela hodně peněz. Buď se jedná o možnost přivýdělku a nebo nějakou novou zajímavou nabídku, která výrazně vylepší váš domácí rozpočet. Ve vztazích to vypadá na klid a stabilizaci. Možná nebude moc vášnivě, ale určitě tento týden bude patřit k těm příjemnějším. Ráno se vám bude trochu hůře vstávat, pomůže větší přísun vitamínů.

Lev – nemůžete usínat na vavřínech. Lidé kolem vás občas pokukují, jestli by na váš účet nemohli vylepšit svou pozici. Buďte raději stále ve střehu. Bohužel to vypadá na to, že v tomto týdnu uslyšíte nějakou nepříliš příjemnou informaci, která bude mít dopad i na váš vztah. Chce to pak trochu času. Váš organismus má nyní velmi dobrou schopnost regenerace.

Panna – vypadá to na velmi úspěšný týden pro všechny Panny, v jejichž práci je vyžadovaná větší dávka samostatnosti a okolí dokáže ocenit vlastní iniciativu. I když to ve vztahu možná někdy skřípe, když se na některé věci podíváte s odstupem, zjistíte, že je to opravdu krásné. Vyhledávejte pozitivní lidi, jejich psychické nastavení se přenese částečně i na vás.

Váhy – ne všechno postupuje podle vašich přání. Chce to ale nyní trpělivost a hlavně netlačte na pilu. Věnujte se svým povinnostem a se změnami počkejte na lepší čas. Pokud váš vztah trochu skomíral, tak podle horoskopu je nyní velká šance na změnu a návrat k lepšímu. Začne to nějaká úplná drobnost. Problémy s nespavostí pomohou vyřešit bylinky.

Štír – tento týden bude od vás vyžadovat rychlé a rozhodné reakce. Neváhejte se, občas stojí pro větší zisk trochu riskovat. Navíc většinou první nápad je ten nejlepší. Single potkají v reálu nebo virtuálním světě několik zajímavých lidí. Vztah může začít i naprosto nevinným rozhovorem. Dostatek vlákniny, vitamínu C a D vám dá více sil a posílí vaši imunitu.

Střelec – začnete toužit po tom, se v práci posunout dál, získat lepší pozici nebo lepší finanční ohodnocení. Tentokrát by to mohlo vyjít. Příliš mnoho kritiky a naprosto zbytečná podezíravost dokážou rozbít nejeden původně téměř nenarušitelný vztah. Pár kilo dolů se dá shodit ve skutečnosti hodně snadno.

Kozoroh – všechno by mělo v práci běžet jako švýcarské hodinky. Podle horoskopu se brzy splní vaše finanční přání. Ve vztazích to bude klidné, ani nahoru ani dolů. Hodně se budete věnovat rodině. Vaše fyzická i psychická forma budou v následujících sedmi dnech v pořádku. Nejlepší bude víkend.

Vodnář – někdo se bude snažit vydávat výsledky vaší práce za svůj úspěch. Rozhodně se tomu postavte, není důvod, aby kdokoliv parazitoval na tom, co jste dosáhli. Tichá domácnost možná není naprosto ideální stav, ale občas přispěje k očištění atmosféry. Zkontrolujte si jídelníček a hlavně omezte sladké.

Ryby – profesionální přístup a dokonalá důslednost vám nyní v práci pomohou nejvíce. Máte možnost ukázat všem, že jste klíčový hráč v týmu. Single začnou být velmi atraktivní pro opačné pohlaví. Podle horoskopu přichází jejich čas. V půlce týdne budete potřebovat trochu více odpočinku.