Horoskopy od 10-05-2021 do 16-05-2021

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
devatenáctý týden roku 2021

Beran – v práci se nyní vše přibrzdí. Pokud jste měli nějaké velké plány, raději počkejte na vhodnější chvíli. Můžete se zúčastnit většího počtu společenských setkání. Podvečerní májová atmosféra přeje flirtům. Psychický komfort naruší několik stresových situací.

Býk – kariérní postup ve vašem stávajícím zaměstnání není příliš pravděpodobný. Pokud chcete něco změnit, musíte se začít rozhlížet i jinde. Toxický vztah nemá dlouhou budoucnost. Některé rozpory nikdy nezmizí a problémy jen budou narůstat. V tomto týdnu bude mít podle horoskopu váš organismus lepší schopnost regenerace.

Blíženci – nebojte se zodpovědnosti. Možná vaše práce bude trochu psychicky náročnější, ale výhody a zisky budou převyšovat vaše osobní náklady. Ve vztahu je důležité najít rovnováhu mezi časem věnovaným práci, přátelům a rodině. Nepřišel pomalu čas na preventivní prohlídku?

Rak – podle horoskopu by se vaše finanční situace měla v tomto týdnu zlepšit. Nezapomínejte na zadní kolečka. Rakové, kteří jsou single, se mohou zamilovat. A objekt lásky to bude opětovat. Více zeleniny na talíři vám pomůže bojovat s posledními záchvěvy jarní únavy.

Lev – dostanete dvě zajímavé nabídky, které mohou dost výrazně změnit vaši situaci. Vybírejte rozvážně a zvažte všechna pro a proti. Nadcházející týden bude časem sebereflexe. S partnerem můžete probrat hodně věcí, které vám poslední dobou ležely na srdci. Pozor na chladná rána i večery a na větrné počasí, nachladit se je stále snadné.

Panna – v práci budete cítit tlak konkurence. Na vás záleží, jestli budete mít navrch vy nebo druhá strana. Je důležité být vidět. Podvečerní procházky jsou nádhernou příležitostí jak obnovit romantiku ve vztahu. Meduňka pomůže uklidnit rozhárané nervy a zlepší spánek.

Váhy – vaše zkušenosti vám nyní mohou přinést mnoho pozitivního. Dokážete přesvědčit okolí, že na vaše místo není lepší člověk. Podle horoskopu byste se ve věcech lásky měli rozhodovat opravdu rychle. Někdy nemá smysl čekat. Omezte tuky a cukry. I s pečivem je lepší se brzdit.

Štír – práce, které se nyní budete muset věnovat, vám mnoho potěšení nepřinese. Ale někdy je lepší zatnout zuby, přivřít oči, udělat své a na vše zapomenout. Sladká slůvka a virtuální polibky mohou vypadat kouzelně, ale dejte si pozor na skutečné úmysly. Alergici z tohoto týdne nebudou příliš šťastní.

Střelec – finanční záležitosti by nyní měly být naprosto v pořádku. Pro lepší výsledky v práci musíte trochu prozkoumat, co se děje v zákulisí a jaké jsou nejnovější drby. Případnou krizi ve vztahu se vám podaří zažehnat. Stačí jen upřímný rozhovor. Ideální týden pro péči o vlasy, pleť a nehty.

Kozoroh – dostanete novou nabídku spolupráce. Bude pro vás výhodná a některé záležitosti se vám nyní podaří vyřídit výrazně rychleji. Více práce znamená více peněz. Nebudete toužit po společnosti, samota vám bude vyhovovat. I ve vztahu se spíše stáhnete do pozadí. Častěji odpočívejte, podle horoskopu budete mít spánkový deficit.

Vodnář – vydělané peníze budou mít sklon k rychlému rozkutálení. Snažte se jejich mizení co nejvíce zpomalit. V práci vás čeká nějaký úspěch. Vášnivý románek je přesně to, co k máji patří. A nebo spousta lásky ve vztahu. Hormonální nerovnováha se může odrazit i na psychice.

Ryby – přichází čas velkých pracovních změn. Není se čeho obávat, i když musíte počítat s tím, že první týdny mohou být trochu náročnější. Ale změna je život a beze změn se neposunete dál. Ve vztahu musíte průběžně vyvíjet iniciativu. Největší nepřítel lásky je nuda. Tento týden přinese podle horoskopu zlepšení vaší fyzické i psychické kondice.