Horoskop na měsíc červenec 2022

Horoskop na červenec 2022
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran

Ambice Beranů je v červenci zavedou do míst a situací, ve kterých ještě nebyli. Nejlepším průvodcem pro lidi narozené v tomto znamení zvěrokruhu bude intuice a instinkty. Rozhodně se neřiďte tím, co vám budou radit lidé, jejichž znalosti se neopírají o zkušenost a kvalitní zdroje. Google a internet umíte používat také a určitě lépe než oni. Snažte se realizovat co nejvíce nových nápadů, i když se vám bude zdát, že máte málo času na všechno, na konci měsíce zjistíte, že tomu tak nebylo. Se stresem vám nejlépe poradí Lvi a nebo izolace od jiných lidí a různých rušivých vlivů.

Býk

V červenci budete velmi důslední. Na začátku měsíce si podle horoskopu vytyčíte nějaké cíle a těch se pak budete snažit dosáhnout za každou cenu. V práci vám to velmi pomůže. Jen si dejte pozor v domácím a partnerském životě. Tam může být tvrdohlavost a neochota ke kompromisům někdy hodně na škodu. Navíc některé rány se hojí velmi dlouho. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk mohou počítat s pomocí hlavně od Štírů a Kozorohů. U těch druhých si jen musí dát trochu pozor, aby společný cíl se nestal začátkem nějaké zbytečné rivality.

Blíženci

V práci se vám bude chtít spíše lenošit. A není divu, je léto a prostě červenec je období prázdnin. A vaše mysl to moc dobře ví. Pokud si vezmete dovolenou, bude to nejlepší. Pokud to nejde, snažte se odsunout někam do ústraní, kde vaše menší nadšení pro práci nebude tolik vidět. Trávit čas s nejbližšími a přáteli vám udělá větší radost než nějaké peníze navíc nebo virtuální úspěchy v zaměstnání. Podle horoskopu bude červenec celkem zajímavý, pokud se budete chtít něco nového naučit. Jestliže vás to bude zajímat, učení půjde úplně samo. Vyhýbejte se iluzím a falešným prorokům, vše musí mít racionální a faktické základy.

Rak

I když to vypadá, že vám všechno jde tak, jak si přejete, v červenci se ukáže, že přeci jen je spousta věcí, které by mohly fungovat lépe. Dokonce je pár záležitostí, které by měly fungovat úplně jinak. A začnete přemýšlet, jak toho dosáhnout. Důležité bude najít nejen způsob jak, ale také zjistit, s kým se vám to podaří. Kandidátů je několik, ale nejlepší nejsou vidět hned na první pohled. Na konci měsíce budete mít trochu omezené možnosti a podle horoskopu se budete muset smířit s tím, že ne vše, co chcete dělat, je zrovna teď možné. A budete muset dělat to, co od vás bude vyžadovat chvíle. Kozorozi budou pro vás velmi inspirativní znamení zvěrokruhu.

Lev

Nespěchejte. Ano snadno se to řekne. A v červenci podle horoskopu budete chtít spěchat ještě více než obvykle. Ale opravdu je lepší někdy zpomalit. A nebo se dokonce zastavit. Rozhlédněte se kolem sebe, popřemýšlejte v klidu bez neustálého spěchu o různých možnostech a příležitostech. Spěch a touha vyřešit věci rychle vás často nechtěně tlačí do nepříliš optimálních řešení. V červenci bude hodně fajn to, že lidé k vám budou hodně tolerantní a dají vám více prostoru… no a také času, opravdu vám nebude chybět. Máte šanci dosáhnout nějakého zajímavého úspěchu, ale pamatujte, že skromnost je jedna z nejlepších vlastností. I když Lvi o tom často zapomínají.

Panna

Července se opravdu nemusíte bát. Čeho se Panna dotkne, to s mírnou nadsázkou, se ve zlato promění. Ano, možná se objeví pár slabších dnů, ale celkově tento měsíc bude pro vás opravdu velmi pozitivní. A to ze všech úhlů pohledu. Ať se jedná o práci, domácnost nebo třebas o celkovou kondici. S naprostou věcí si skvěle poradíte sami, o pomoc nějaké další osob nebudete muset žádat. Možná jediné, na co si dávejte pozor, je vnucování svých názorů a postojů. Někteří lidé, zvláště ti, kteří jsou narozeni ve znamení zvěrokruhu Štír a Vodnář, na to budou nyní hodně alergičtí. Ale jinak opravdu váš horoskop na červenec je velmi pozitivní.

Váhy

Červenec bude pro vás dost zmatený. Čekají vás výkyvy nálad a obecně jeden den budete mít dojem, že je vše skvělé a druhý den zase se vám bude zdát, že nic nemůže jít hůř. Ve skutečnosti situace bude spíš průměrná. Jen ve vašem blízkém okolí je někdo, kdo vnese do vašeho života hodně zmatku. To postupně odezní. Jen si dávejte pozor při rozhodování o významných záležitostech. Tam zmatky rozhodně nejsou na místě. Pokud si nebudete s něčím jisti, raději rozhodnutí odložte. Podle horoskopu vám nejvíce mohou pomoci lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk, Rak a Ryby.

Štír

Zodpovědnost. Tohle slovo bude mít v sedmém měsíci roku 2022 pro Štíry opravdu velký význam. Na tom co uděláte a v některých případech i na tom, co řeknete, bude v červenci záviset fungování nemalého počtu lidí, kteří se vám dříve rozhodli pomoci v nějaké důležitější záležitosti. Jinak červenec bude podle horoskopu celkem klidný. Pokud chcete vyrazit někam na dovolenou, opravdu si ji užijete. Jen nezapomeňte vypnou pracovní telefony a naprosto omezit kontrolu pošty nebo komunikátorů spojených se zaměstnáním. Jinak vám vaše okolí nedá pokoj.

Střelec

Někdy je změna potřebná a posune vás dál, někdy je lepší zůstat tam, kde jste. V červenci to podle aktuálního horoskopu bude ta druhá situace. Vše je nyní tak, jak má být a jakékoliv změny by nic nevylepšily. Jen vám vnesou do života zbytečné zmatky, o které přeci nestojíte. Konec měsíce může být trochu náročnější. Ve vašem okolí se stane pár zvláštních událostí, na které bude rozumné reagovat. Můžete sice stát trochu bokem, ale pak nebudete mít situaci pod kontrolou. Pozor na uhádané Blížence, držte se hesla, že moudřejší ustoupí. A myslete si svoje.

Kozoroh

V červenci se starejte hlavně o sebe. Podle horoskopu to pro Kozorohy nebude moc dobrý měsíc pokud se na něj podíváme z úhlu mezilidských vztahů. Budete mít sklony k hádavosti a váš nepříliš empatický sebestředný přístup může ostatní lidi odrazovat. Obzvlášť náročné to může být pro lidi, kteří musí vést nějaký tým nebo jejich práce spočívá v neustálém kontaktu se zákazníky. Musíte se více hlídat. Ostatní si mohou někam „zalézt“ a okolí prostě neřešit. Naslouchejte, i z drobných drbů můžete zjistit spoustu zajímavého, co se vám v budoucnu bude hodit. Cestování pomůže nabrat správný odstup ke každodennosti a rozšíří obzory.

Vodnář

Vodnáři nebudou chtít na všechno jen čekat. Je fajn vzít věci do svých rukou a formovat svět podle vlastního přání a tyto myšlenky vám budou probíhat hlavou celý červenec. A také se budete snažit to realizovat. S docela slušným úspěchem. Možná někdy párkrát ustoupíte, ale obecně představy se budou snoubit s realitou. Pomůže vám k tomu i racionální přístup k životu, kdy se prostě nebudete snažit o nemožné a vytyčíte si dosažitelné cíle. Hlavně se pokusíte vyčistit stůl a vymést všechny kostlivce ze skříní. Vyhýbejte se hádkám s vlivnějšími lidmi, zvlášť pokud jsou narozeni ve znamení zvěrokruhu Panna a Býk.

Ryby

Podle horoskopu na začátku měsíce můžete mít jistý pocit únavy a celkové otrávenosti na svět a události. Potrvá to jen pár dní. Velmi rychle, asi ještě před svátky, zjistíte, že vlastně vše je celkem fajn a některé záležitosti vám udělají vyloženě radost. V pozitivní náladě byste měli vydržet až do konce měsíce. V druhé polovině července vás čeká nějaká výzva, která bude mít vliv na váš život i v dalších měsících. Ale nemusíte se bát, vše jde zvládnout, sil i schopností máte opravdu dost.