Horoskop na měsíc červen 2023

Horoskop na červen 2023
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran

Červen bude pro vás podle horoskopu docela příjemný měsíc. Aspoň pokud si ho porovnáte s těmi předchozími. Velmi příjemný měsíc vám přinesou různá setkání s rodinou a přáteli. Těch bude více než jindy. Nechte se inspirovat lidmi, které máte rádi a nebo které kvůli něčemu obdivujete. Začátek měsíce června bude asi docela ospalý, ale posledních deseti dnech budete přetékat energií. Na konci měsíce budete cítit i více harmonie s vaším okolím. Čekejte příliv hotovosti a nebo nějaký zajímavý dar.

Býk

Podle horoskopu pro vás by nyní mělo nastat celkem zajímavé období pro různé investice. Také se naskytne několik zajímavých příležitostí, jak si upravit pracovní život a nebo ho dokonce úplně od základů změnit. Býci, kteří se budou snažit o co největší samostatnost dosáhnou velký úspěch. Nezávislost je také docela dobrá cesta, nemůžete celý život spoléhat jen na jiné a to, že někdo něco zařídí. Květen je sice měsíc lásky, ale ani v tomto červnu určitě na nedostatek vášně naříkat nemusíte. Jen pozor na hádky kvůli malichernostem, zvýšené riziko bude v druhé polovině měsíce. Býci, kteří touží po shození nějakého toho kila budou muset také zvýšit fyzickou aktivitu, jen úpravy jídelníčku a koukání na váhu opravdu nestačí.

Blíženci

Měsíc červen obvykle znamená větší optimismus spojený s příchodem dovolených i poklidnější atmosférou v práci. Většina lidí méně spěchá a tak tomu bude v okolí Blíženců i letos. Svět kolem vás sice zpomalí, ale vy vůbec nemusíte. Využijte více času a menší pozornost ostatních lidí k novým příležitostem či investicím, které vás mohou posunout výrazně dál. Blíženci, kteří v posledních měsících měli více problémů ve vztahu, nyní uvidí svého partnera ve výrazně jasnějším světle. A láska znovu rozkvete. Pro single je léto velkou příležitostí, jak změnit svou situaci.

Rak

Raci v poslední době spíše stáli na místě a jen tak pozorovali okolí, co se vlastně všude děje. V červnu by se to mělo změnit. Pokud možno se na začátku měsíce rozhodněte pro nějaký ambicióznější, ale souběžně relativně snadno realizovatelný cíl, a pak se snažte bez ohledu jít za ním. Díky vlivu planet by se vám mělo podařit udržet harmonický vztah s partnerem, pokud žádného nemáte, pocítíte velkou podporu od rodiny či velmi blízkých přátel. Konfliktní situace byste podle horoskopu měli řešit hlavně s humorem. Ten vám také pomůže rozptýlit šeď každodennosti. I na docela nudných věcech dokážete objevit něco zajímavého. Aromaterapie udělá dobře vaší psýché.

Lev

Více energie v červnu se spojí i s pevnou vůlí a trpělivostí. Všechny tyto věci dohromady vám podle horoskopu pomůžou překonávat různé nepříjemné a hodně náročné situace. Musíte jen počítat s tím, že vlastně každý týden budete muset něco řešit. Iniciativa a cílevědomost vám pomohou dosáhnout úspěch. A ten bude odměněn nejen pochvalou, ale i něčím konkrétnějším. V citech se snažte o trochu více racionality. Někdy je rozumné sundat růžové brýle a podívat se na některé situace z trochu jiného úhlu pohledu. Leccos vám to vysvětlí. S příchodem léta si dávejte pozor na ostré sluníčko. A také hlídejte pitný režim. Dovolená v druhé půlce června je docela dobrý nápad.

Panna

Červen letošního roku bude pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Panna ideální pro cestování. A cesty i změna prostředí jsou většinou skvělé pro navazování nových vztahů a známostí. Panny, které mají partnera, to mohou pojmout spíše obchodně nebo pracovně, ty, které jsou single, mají nyní podle horoskopu možnost hodně ve svém životě změnit. Celkově bude měsíc dobrý pro ty, kteří hledají něco nového nebo touží vylepšit své okolí a svůj život. Sezením na gauči se toho nedosáhne, ale to víte samozřejmě moc dobře. Zdravotní problémy, které by se mohly objevit, nebudou příliš významné. Jen si dávejte pozor na jídlo, zvlášť pokud se budete stravovat venku.

Váhy

Je důležite být včas informovaný o významých událostech. Díky tomu můžete rychle reagovat na nadcházející události. Podle horoskopu by Váhy měly v červnu vsadit na jistou dávku zdravého sobectví. Lidé kolem vás přemýšlí hlavně o sobě a pokud se jim budete jenom podřizovat, tak slíznou vešekerou smetanu a vám laskavě dovolí po nich umýt nádobí. Stojí vám to za to? V polovině měsíce si dejte pozor na peněženku. Občas můžete mít dojem, že je nějaká děravá. Flirtovat se dá i s partnerem. A dodá to vztahu další šťávu a obnoví dávno uspané vášně. Měsíc mohou trochu kazit náhodně se objevující migrény.

Štír

Podle horoskopu budou mít Štíři v měsíci červnu docela dost příležitostí, jak zlepšit své vztahy s různými lidmi. Pokud jste se s někým rozhádali a rádi byste to nějak uvedli do pořádku, nyní máte výtečnou příležitost. Nebojte se vytáhnout ruku jako první. Nebude to známka slabosti, ale přesný opak. Krizové situace se snažte řešit s úsměvem a jistým odstupem. Pokud vše budete bát s nadsázkou a ničemu nebudete dávat nadměrnou váhu, uvidíte, že spousta věcí se vyřeší sama a nebo ostatní dokážou najít řešení problémů za vás. Nadbytek psychické a fyzické energie vás bude svádět k rizikovějšímu chování. Lepší bude vše přesměrovat k sportovní aktivitě a celkovému rozvoji osobnosti.

Střelec

Nebojte se dívat kolem sebe kritičtějším pohledem. Někdy je dobrá otevřenost, ale podle horoskopu by Střelci měli být letos v červnu spíše opatrnější. Pozorujte lidi kolem sebe, buďte spíše uzavření a snažte se o svém okolí a příležitostech zjistit co nejvíce. Ale pozor na nadměrně kritický přístup. Nic není jen černé nebo jen bílé. Celý náš život je hlavně v různých odstínech šedi a neměli bychom na to zapomínat. Pracovní vytížení bude nejintenzivnější na začátku června. Zbytek měsíce vám dá více prostoru pro realizaci vlastních plánů. Dávejte si pozor na hádky, váš ostrý přístup může na začátku bezvýznamný konflikt přeměnit na déletrvající spor. Ale vše se nakonec podaří vyřešit, jen to chvíli bude trvat a může být zbytečně dusno.

Kozoroh

Červen by mohl být pro Kozorohy docela úspěšný. Ale není to vůbec jisté. Vše máte ve svých rukou. Příležitost, která se objeví, bude docela jedinečná a pokud si ji necháte ujít, žádná další se v brzkém období neobjeví a vy budete pokračovat ve stagnaci. Každý den je dobré být ve střehu. Takové nastavení u vás může vyvolat větší podráždění a také případně trvalejší žaludeční potíže. Při rozhovoru s lidmi se snažte trochu brzdit. Nejste na světě jen vy a vaše problémy. A pokud jste, tak to ale nemusíte všem říkat nebo dávat tak výrazně najevo. Lásku byste neměli řešit, vše se bude řešit samo. Jen tomu dejte prostor. Zkontrolujte si kalendář, kdy jste naposledy absolvovali preventivní prohlídky.

Vodnář

Na začátku měsíce června mohou Vodnáři podle toho, jak to vidí horoskop, vyvolávat mnohem častěji různé spory a konflikty. A obvykle půjde o banality, které byste opravdu neměli tolik řešit. Pokud to jen půjde, snažte se brzdit a případně se ve chvíli, kdy budete mít chuť na nějakou ostřejší ripostu, kousněte do jazyka. Ono vás to rychle přejde. V polovině měsíce by vás mělo čekat nějaké zajímavé setkání, které silně může ovlivnit váš osobní život. Dobře si všechno promyslete. Budete mít pár příležitostí, jak udělat trochu práce navíc, která vám zajistí nějaký čas či extra finance, které pak bude možné využít v létě pro delší či hezčí dovolenou. Se stresem vám může pomoci i kultura.

Ryby

Někdy je dobré vystoupit ze svého uzavřeného světa jistot a stereotypů a udělat něco bláznivého. Otevřou se před vámi úplně nové obzory. Jen nesmíte moc přehánět, jedna či dvě extravagance vás posunou dál, větší množství může způsobit trochu komplikací a hlavně nepochopení u vašeho okolí. To si může myslet, že něco s vámi není v pořádku a místo rozvoje budete řešit neustálé spory a vysvětlování. Podle horoskopu může být červen velmi zamilovaný měsíc. Jako by se vlastně znovu opakoval máj plný lásky. Jen je důležité správně rozložit čas mezi povinnosti a věci, které vám přináší potěšení. Rozhodněte vždy podle toho, co je v dané chvíli nejdůležitější.