Horoskopy od 29-05-2023 do 04-06-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý druhý týden roku 2023

1. Beran – tento týden vypadá docela slibně, zvláště pokud jde o kariéru a pracovní záležitosti. Jen by bylo rozumné se připravit na víkend, kdy vás mohou čekat trochu vyšší výdaje. Berani ve vztahu nebudou mít důvody k nářku. Partner je něčím příjemným potěší. Single mají šanci potkat zajímavou osobu narozenou ve znamení Váhy. Snažte se vyhýbat tukům.

2. Býk – z finančního hlediska bude tento týden nejzajímavější někde kolem poloviny. Ale nečekejte nějaké zázraky, prostě jen buď se vám o něco sníží výdaje a nebo budete mít trošku lepší příjmy. Pokud vás čekají nějaké testy nebo zkoušky nebo bude před vámi jakási nová výzva, nebojte se. Všechno půjde, jen se musíte zbavit stresu i hněvu. V lásce to bude týden hodně fádní. Podrážděnost se může odrazit i na vašem trávení. Důležitý je klid.

3. Blíženci – spoustu věcí se vám dařilo vyřídit a upravit k obrazu svému jen díky osobnímu kouzlu. V tomto týdnu byste si měli dát ale pozor. Lidé kolem vás v pracovních věcech čekají konkrétní řešení a realizaci. Slova a krásné úsměvy teď nestačí. S partnerem to může podle horoskopu během pracovní části týdne skřípat. Obě strany budou ve stresu. Víkend přinese úlevu. Vaše kondice bude v pořádku pod podmínkou, že budete chodit správně spát.

4. Rak – vypadá to na velmi zajímavý týden z hlediska nových kontraktů, projektů a nebo nějakých zajímavých finančních investic. Dobře uložená koruna se v relativně dosažitelné budoucnosti zvícenásobí. V lásce vám škodí někdo z vašeho blízkého okolí. Na venek se tváří strašně mile, ale za vašimi zády je plný jedu. Dávejte si pozor na sluníčku, pitný režim a krém se správným faktorem je to pravé.

5. Lev – v úterý si dávejte pozor na neznáme lidi a na ty, které znáte jen velmi krátce. Jejich pro vás nevypočitatelné chování může způsobit jisté nepříjemnosti. V průběhu týdne podle horoskopu získáte zajímavou informaci, která se dá využít pro růst vaší kariéry. Z žárlivosti nikdy nic rozumného nevyjde. Některé věci je dobré probrat v klidu a s čistou hlavou. Větší nervozita může v tomto týdnu vyvolat potíže se spánkem.

6. Panna – pokud dostanete nabídku udělat za někoho jeho úkol a nebo mu s nějakým úkolem pomoci, berte to. Vrátí se vám to mnohonásobně. V tomto týdnu se snažte mít co nejlepší vztahy s okolím, spory raději odložte na jinou dobu a nebo se snažte na ně zapomenout. Panny bez partnera jsou v hledáčku nějaké osoby narozené ve znamení Kozoroha. Nemá smysl zkoumat symptomy nemocí na internetu, pokud vás něco trápí, zeptejte se odborníka.

7. Váhy – podle horoskopu by bylo nejrozumnější, kdybyste na začátku týdne pořádně promysleli, co vlastně chcete nyní dosáhnout. Je možné, že se příliš moc tlačíte dopředu a spíš by bylo rozumnější zpomalit. Lidé kolem vás se také nikam neženou. Nějaký minulý závazek se může Váhám odrazit na jejich životě s partnerem. Proberte to spolu. Nadměrná fyzická aktivita se může projevit zvýšenou bolestí svalů.

8. Štír – to bude váš šťastný týden. Zvláště ve věcech, které se týkají vztahů v pracovním kolektivu. Vypadá to, že někdo, kdo vám už delší dobu šel na nervy, se stáhne do ústraní nebo změní svůj přístup na mnohem sympatičtější a méně iritující. Štíři ve vztahu v druhé polovině týdne prožijí společně hodně krásné chvíle. Ve stejném období single mohou vyrazit na příslovečný lov. Pokud chcete zhubnout do plavek, nyní je vhodná chvíle.

9. Střelec – někdy má člověk dojem, že je v práci v jednom kole a to kolo se jen a jen točí bez nějakého většího smyslu. Bohužel podle horoskopu to bude případ aktuálního týdne. Věci vás moc nebudou bavit, budete i lehce podráždění a navíc situace v domácnosti také nebude nijak dokonalá. Je potřeba zatnout zuby a vydržet. Brzy se to zlepší. Na stres a rozčílení vám nejvíce pomohou samotné procházky přírodou někde daleko od lidí.

10. Kozoroh – možná máte dojem, že všechno stojí jen na vás a bez vás se práce nikam sama neposune. Možná se vám i zdá, že byste měli to více zdůrazňovat svému okolí. Chyba lávky. Pokora je nyní to nejdůležitější, co vám horoskop může doporučit. A zkuste ve volných chvílích střízlivě posoudit svou situaci. A zapracovat na skutečném zlepšení. Snažte najít si více času pro svého partnera. Pak se vám podaří prožít nezapomenutelné chvilky. Případné problémy s bolestí zad by měly pomalu odeznívat.

11. Vodnář – někdo se bude snažit vámi manipulovat a tlačit do řešení, která jsou ve skutečnosti výhodná pouze pro něj. Nenechte se ošálit, na prvním místě má vždy být váš zájem. Otázka „a co z toho budu mít já“ by se měla ozvat u každého významného rozhodování. Toto se samozřejmě týká finančních a pracovních věcí. Ve vztahu je důležitá harmonie a nacházení společných kompromisů. O víkendu budete spíše bez energie a bude se vám chtít odpočívat. A proč ne?

12. Ryby – některé věci budou vyžadovat více odvahy. Ale pokud ji v sobě najdete, nebudete litovat. Velké plány možná nevyjdou celé, ale část se vám určitě podaří. V tomto týdnu věnujte trochu více času přemýšlení o budoucnosti a vašich perspektivách. Ryby ve vztahu ve středu nebo ve čtvrtek něco příjemně překvapí a ukáže jim, co je v životě opravdu důležité. Z hlediska zdraví bude následující týden celkem v pořádku, jen si dejte pozor při konzumaci zmrzlin nebo příliš vychlazených nápojů. Pomaleji bude lépe.