Horoskop na měsíc srpen 2023

Horoskop na srpen 2023
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran

V srpnu bude pro vás důležité se dobře vyspat. Možná v některých teplejších nocích to nepůjde úplně snadno, ale dobrý spánek je nyní podle horoskopu základ pro celkově dobrou kondici – a to jak tu psychickou, tak i fyzickou. Pracovní záležitosti budou probíhat ku vaší spokojenosti. Jen se snažte omezit míchání práce a domácích záležitostí. Neříkejte lidem kolem vás soukromě věci, jen by to mohli v budoucnu proti vám využít. První třetina měsíce může být finančně trochu náročnější, ale pak se to zlepší. Berani ve vztahu by si měli dávat pozor, zvlášť pokud se na delší dobu odloučí od partnera. Pokušení číhají na každém rohu. Single srpnovou situaci hodně ocení.

Býk

Pokud se vám v srpnu nepodaří vyjet někam na dovolenou, pokuste se využívat víkendy k co největšímu relaxu. Podle horoskopu váš organismus vyloženě prosí o větší dobití baterek, takže by mu to bylo dobré dopřát. Pro sportovní aktivity bude nejlepší konec měsíce. Pokud většinu srpna budete prožívat v práci, nepočítejte s nějakými letními úlevami. Práce bude naopak více než obvykle, ale spolu s tím můžete očekávat i lepší finanční ohodnocení než obvykle. Bude se dařit Býkům, kteří budou potřebovat něco vyjednat. Uzavřenost ve vztahu může být někdy na škodu. Nebojte se partnerovi svěřit, s tím co vás trápí a nebojte se ho vyzvat, aby udělal to samé. Na společné důvěře můžete stavět. Single by neměli počítat s nějakou velkou změnou, ale letní dobrodružství mohou příjemně občerstvit.

Blíženci

V létě to může být trochu společensky náročné, ale vašemu organismu by určitě prospělo, kdybyste se vyhnuli různým grilovaným potravinám. Zvláště pokud jsou tučnější. Tělo nyní citlivěji reaguje na čerstvost, spáleniny a hůře stravitelné jídlo. Do sprna vkročte se spoustou energie a pozitivním nastavením k práci. Hodně lidí kolem vás je na různých dovolených a nebo si dávají trochu více volna. Je to příležitost, kdy můžete vyniknout a ukázat, že zrovna na vás se dá nejvíc spolehnout. V práci se může objevit nějaký konflikt, řešte ho diplomaticky. Prázdninový čas většinou přeje novým známostem, ale ty obvykle končí s posledními dny srpna. Pokud něco má přetrvat déle, rozhodně netlačte na pilu, ale také naznačte, že to nebylo jen letní oblouznění.

Rak

Migrény, zvýšený tlak i jiné „obvyklé“ problémy mohou být následkem zvýšeného stresu. V srpnu budete mít možnost psychické napětí snížit a díky tomu zjistíte, že i některé další fyzické projevy taky zmizely. Možná to bude inspirací pro další měsíce? Ve chvíli, kdy spousta lidí odpočívá na dovolených vy máte konečně dost prostoru ukázat, co se ve vás skrývá. Ano, lze tento měsíc promarnit nicneděláním, ale máte možnost leccos změnit. Žárlivost vztahy ničí, nic dobrého nepřináší. Základem všeho je důvěra. Pocit křivdy z předchozích zkušeností nepomáhá v hledání nového vztahu. Je třeba začít s čistým stolem.

Lev

Na začátku měsíce byste se podle horoskopu měli více věnovat své fyzické kondici. I když máte dojem, že vše je v pořádku, leccos se dá s trochou snahy výrazně vylepšit. Budete mít spoustu sil, ale ty budou v průběhu měsíce klesat. Zlepší se vaše finanční situace. Popřemýšlejte, jestli část peněz by nebylo dobré věnovat nezištně někam dál. Vráti se vám to. S realistickými cíli můžete hodně dosáhnout, zvlášť konec srpna je ideální pro nějaká ambicióznější předsevzetí. Pro Lvy žijící ve spokojeném vztahu přichází opravdu krásný měsíc. Lvi, kteří ještě partnera nemají, mohou nyní využít naplno své osobní kouzlo a výřečnost.

Panna

Srpen by pro Panny měl být ze zdravotního hlediska v pořádku. Na začátku měsíce můžete mít trochu starostí s nějakými alergickými problémy, ale nebude to nic významného. Šetřit je důležité, ale někdy to nemá smysl. Vhodná investice, která se vám v průběhu srpna objeví, by stála za zamyšlení. Případně ji proberte s někým, kdo investicím rozumí. Odborníkům srpen přeje. Panny mohou podle horoskopu v srpnu dávat častěji svou nespokojenost v partnerském vztahu. Ne vždy to ale povede k dobrým výsledkům. Zkuste popřemýšlet, jestli vaše požadavky nejou až moc přehnané.

Váhy

V srpnu se zase mohou ozvat nějaké problémy se zády. Ale souběžně je to ideální čas těmto potížím stavit čelo. Budete mít možnost častěji plavat, chodit na procházky a nebo už jen stačí, když trochu méně času budete trávit na židli či pohovce. Na začátku měsíce byste se měli věnovat uspořádání svých záležitostí a plánování, co budete v srpnu řešit. Chaos není váš přítel. Díky pořádku a organizaci se vám podaří zvládnout i velmi náročné výzvy, které vás ke konci měsíce čekají. Pokud plánujete měnit vaši pracovní situaci, vsaďte na prezentaci zkušeností. Na vaše srdce může mít velký vliv nějaký Beran nebo Ryba. Jen nedávejte více, než dostanete.

Štír

Sezónní ovoce by mělo v srpnu být co nejčastějším hostem na vašem stole. Potřebujete doplnit vitamíny a nyní je ta nejlepší příležitost, jak to udělat zdravým a zároveň velmi chutným způsobem. Štíři, kteří chtějí shodit nějaké to kilo mají podle horoskopu v tomto měsíci hodně velkou šanci. Kolem poloviny měsíce se vám zlepší finanční situace. Můžete díky tomu pořídit některé věci, které jste už dlouho chtěli, ale také už dlouho jejich nákup odkládáte. Pracovně to bude spíše průměrný měsíc, nic zajímavého by se nemělo stát. Minulost nezměníte, na to byste neměli zapomínat, ve věcech lásky. Je potřeba prostě jít dál a hledět ku budoucnosti. Štírům ve vztahu by prospěla společná dovolená nebo prodloužený víkend.

Střelec

Během horkých dní a nebo při tropické dovolené nezapomínejte chránit svou kůži před sluncem. Je výrazně citlivější. Při péči o pleť vybírejte šetrnější přípravky, to samé se týká i vlasů. Střelci, kteří v práci mají poslední dobou převažující pocit nudy, horoskop doporučuje, aby trochu klidnější čas tohoto měsíce využili na prozkoumání různých nových nabídek. Ještě nedělejte ten zásadní krok, ale bude rozumné se pomalu připravit. A nebo alespoň prověřte, jaké možnosti růstu máte na stávajícím místě a za jakou cenu. Při sporech v domácnosti jsou nejdůležitější fakta. Domněnky, představy a hlavně nadměrné emoce problémy jen zesilují. Budete mít několik příležitostí si s partnerem vysvětlit něco, co vás už delší dobu trápí. Single Střelci mají největší šance někoho potkat ve večerních hodinách. Možná je čas na nějakou nevázanější noční zábavu?

Kozoroh

Na delší cesty si pořiďte opravdu kvalitní obuv. V srpnu vás mohou bolet mnohem více než obvykle a kvůli nekvalitním botám můžete mít i větší problémy se zády. Bylo by rozumné trochu více popracovat nad vaší fyzickou kondicí a případně také popřemýšlet, jestli není na místě menší úprava jídelníčku. Díky vašim znalostem a schopnostem vám práce půjde celkem dobře od ruky. Jen možná se držte trochu více zpátky a hlavně si hlídejte, co a komu říkáte. Případnou podrážděnost neventilujte na spolupracovníky. Srpen bude podle horoskopu vhodný měsíc pro získávání nových zkušeností. Máj je možná obvyklý lásky čas, ale nyní to vypadá, že letos to pro Kozorohy bude hlavně srpen.

Vodnář

Vaši fyzickou i psychickou kondici vám bude v srpnu závidět nejeden člověk. Je to ideální měsíc pro různou sportovní aktivitu, zlepšování výkonů i zdokonalování kondice. Jen v poslední třetině měsíce si dejte pozor, jak se oblékáte. Snadno můžete někde profouknout. V práci to moc zábavné nebude. Ale nyní nemá smysl s tím cokoliv dělat. Zkuste zakousnout zuby a prostě vydržet. Blýská se na lepší časy, ale ta příjemná bouřka je ještě daleko. Pár dní volna navíc vám návrat do práce určitě zpříjemní. Vodnáři ve vztahu by měli popřemýšlet, čím by se dalo vztah oživit. A pak příjemně překvapit svou druhou polovičku. Díky tomu můžete prožít opravdu krásný měsíc. Single by na začátku měli trochu snížit své požadavky. A pak znovu vyhodnotit příležitosti, jaké mají v nejbližším okolí.

Ryby

Dovolenou nebo alespoň víkendy využijte k co největší psychické regeneraci. Fyzická forma bude v srpnu podle horoskopu docela dobrá, ale vaše mysl by potřebovala trochu více klidu a relaxace. Hlavně nikam nespěchejte, vše řešte v klidu a pokud možno s úsměvem. V polovině měsíce může dojít k nějakému sporu s kolegy. Než ho začnete eskalovat, najděte si stabilní spojence, díky kterým se vám vše nakonec podaří vyřešit k plné spokojenosti. Na začátku a na konci měsíce bude rozumnější trochu více šetřit. Lásku lze potkat i na naprosto nečekaných místech a v naprosto nečekaných situacích. Ryby, které jsou single to v srpnu mají velkou šanci zjistit. Ve vztazích to bude spíše klidnější, ale klid je někdy to, co potřebujete nejvíce.