Horoskopy od 20-11-2023 do 26-11-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2023

1. Beran – největší pracovní nápor očekávejte během prvních dvou dní týdne. Budete hodně ve vleku událostí a nebude dost prostoru pro manévrování. Snažte se držet uprostřed proudu. Pak se situace uklidní. I z hlediska lásky bude podle horoskopu rozhodně mnohem lepší druhá polovina týdne. V té první hodně věcí může pokazit únava a podrážděnost. Celkově si dejte pozor na psychickou kondici, o víkendu vyžaduje regeneraci.

2. Býk – někdo vás bude nutit změnit nějaké pracovní návyky a vůbec vám bude více mluvit do toho, co a jak děláte. Nebude se to poslouchat snadno a rozhodně to není nic příjemného. Ale bylo by rozumné se příliš nevzpouzet. Jednak to nemá smysl a hlavně za pár týdnů uvidíte, jak kroky podniknuté v tomto týdnu se vám mnohonásobně vrátí. V lásce nečekejte nic nového, ale to je možná i celkem faj. Případné spory utichnou. Dejte si pozor na prskající lidi v hromadné dopravě a místech s vysokou koncentrací lidí.

3. Blíženci – zkuste vyhrnout rukávy a pustit se s plným nasazením do svých pracovních povinností. V tomto týdnu to má podle horoskopu velký smysl. Práce vám půjde od ruky rychleji než jindy a hlavně jste pod drobnohledem kolegů i nadřízených, kteří váš přístup opravdu ocení. Blíženci žijící ve vztahu najednou uvidí některé věci z úplně jiného úhlu, který jim dá hodně energie. Partnera tímto pozitivním přístupem nakazíte. O víkendu si dejte pozor na tlak.

4. Rak – pokud vás poslední dobou něco trápilo a zdálo se vám nejasné, následující týden by vás měl opravdu potěšit. V úterý nebo ve středu zjistíte, že některé věci nejsou úplně takové, jak se vám to dosud zdálo, a že situace je pro vás ve skutečnosti mnohem výhodnější. I v lásce se člověk musí neustále učit. Nové neznamená automaticky špatné, obvykle to s sebou postupně přinese více výhod než trvání na starých postupech. Večer si hlídejte to co jíte. Méně je rozhodně více.

5. Lev – v náročnějších situacích, které podle horoskopu v tomto týdnu určitě přijdou se můžete utěšovat tím, že vaše úsilí rozhodně nejde na zmar. A navíc, že další týdny budou už mnohem klidnější. A navíc vás bude hřát pocit dobře vykonané práce a toho, že se vám spoustu věcí podařilo uzavřít. Ve vztahu nemusí být vše racionální a podepřené rozumem. Nechte působit kouzlo chvíle, nechte některé věci příjemně tajemné a uvidíte, že se vám to vyplatí. Po náročném dni vám přinese úlevu meditační hudba.

6. Panna – máte šanci dosáhnout opravdu velkého úspěchu. Vyžaduje to jen pečlivou přípravu, cílevědomost a také trochu štěstí. To můžete velmi silně podpořit tím, že se budete v pracovních záležitostech snažet držet v centru událostí a budete naslouchat, co se kde šustne. Večerní párty nebo nějaké větší společenské setkání bude skvělou příležitostí jak se s někým seznámit. Jestli to bude jen flirt nebo něco více ukáže až čas. Bylinkové čaje mohou jednoduše vyřešit drobnější zdravotní potíže.

7. Váhy – pokud budete mít dobrou finanční a materiální základnu, nic vámi nebude schopné otřást. I nenadálé situace se pak dá řešit mnohem snadněji a nebo si můžete dopřát komfort je neřešit, protože můžete v klidu dělat něco jiného. Tento týden můžete podle horoskopu získat nějaké peníze navíc nebo možnost výhodné investice. Pracovní prostředí nebývá tím nejlepším místem pro lásku, ale někdy mohou nastat výjimky. Třeba tento týden. Zdraví by mělo být spíše stabilnější.

8. Štír – celý život se člověk učí něco nového. Tento týden podle horoskopu získáte nějaké nové znalosti, které rovnou budete moci využít v praxi. Finančně bude situace docela v pořádku, ale nemá smysl utrácet více, než je váš denní rozpočet. Partner bude potřebovat pomoci vyřešit nějakou pracovní nebo úřední situaci. Hlavní bude vaše neustálá podpora. Snažte se využívat slunečné chvilky k procházkám, aby vaše tělo mohlo ještě doplnit přírodní vitamín D.

9. Střelec – připravte se na to, že v tomto týdnu se vám pracovní chvilky budou hodně táhnout. Povinnosti budou stále ty samé a nic zajímavého momentálně není na horizontu. Jen ve středu si dejte pozor na nějaký zbytečný konflikt, který se bude snažit někdo blízko vás vyprovokovat. Nejlepší je zachovat klid. To samé doporučení platí i pro domácnost, kdy v první polovině týdne může mít partner trochu jízlivý přístup ke všem. Ale to se spraví. Se zdravotními problémy by měl pomáhat lékař a ne internet.

10. Kozoroh – možná máte v posledních týdnech pocit zmaru a zdá se vám, že vaše pracovní úsilí nikdo nedocení. Není tomu tak, tento týden byste se měli přesvědčit o opaku. Jen nesmíte polevit ve svých snahách o perfektní výsledek. Dá se říci, že jste v cílové rovince. Podle horoskopu by Kozorozi měli ukázat více empatie ve vztahu. Některé věci by bylo dobré vysvětlit. Víkend rezervujte na regeneraci sil.

11. Vodnář – v práci by vám podle horoskopu měla vnést trochu chaosu návštěva nebo telefonát osoby, se kterou jste byli v minulosti v docela častém kontaktu. Nejdříve zjistěte, co vlastně potřebuje a teprve podle toho reagujte. Minulosti se nezbavíme, ale nemusí pro nás být koulí u nohy. Partner by měl na víkend chystat nějaké příjemné překvapení. Můžete se mu odvděčit něčím podobným. Alergici by si měli dávat pozor v hodně prašném prostředí.

12. Ryby – všichni kolem vás budou někam spěchat, ale vy tento týden jasně uvidíte, že to nemá větší smysl. Věci se stejně budou točit podle předem daného rytmu a nejjednodušší je plout po proudu. Opačný směr by vás stál jen zbytečné úsilí a stejně byste skončili tam, co ostatní. Ryby, které jsou single, by mohly využít odpolední volný čas k nějakým společenským akcím. Máte velkou šanci na seznámení. Snažte se vyhýbat polotovarům a jídlům, která se obecně považuje za nezdravá.