Ryby – horoskop na rok 2024

Lidé narození ve znamení Ryby jsou obvykle více uzavření a velkou roli pro ně hraje jejich vlastní vnitřní život. Podle horoskopu se na tom nic moc nezmění ani v roce 2024. Trochu nepříjemnější bude léto a podzim, protože okolní svět se vám v některých momentech může zdát až příliš nepřátelský a jediné po čem budete toužit, je někam se schovat a zmizet daleko od lidí. Ale nebude to moc možné. Lékem překvapivě budou také lidé. Obklopujte se hlavně takovými, kteří mají podobné názory a podobný přístup k životu jako vy. Občas stejná sociální bublina je prostě to nejbezpečnější místo, ve kterém můžeme být. Ryby v roce 2024 si podle horoskopu budou muset poradit s několika výzvami, ale i když to občas nebude snadné, nakonec vše důležité zvládnou.

Nejlepší měsíce v roce 2024: únor, duben, červenec

Nejhorší měsíce v roce 2024: srpen, listopad, prosinec

Práce

První polovina roku bude podle horoskopu pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Ryby hodně zmatená. V práci sice bude všechno v pořádku, ale možná právě proto vás to bude táhnout někam jinam. Ale když už se objeví nějaká zajímavá příležitost, tak nejpravděpodobněji v poslední chvíli couvnete a raději zůstanete tam, kde máte větší pocit jistoty. Ale pak vás kvůli tomu budou přepadat různé výčitky. Zkuste to s někým probrat a případně při nějaké další příležitosti ho poprosit o radu. Pokud budete cítit podporu, vše půjde mnohem snáze. V druhé polovině roku se více věnujte zdokonalování svých znalostí a schopností. Není potřeba nic speciálního řešit, stačí, že budete dělat to co máte a zbytek sil i nápadů věnujete sobě. V domácí kase se může podle horoskopu objevit nějaký větší peníz na konci jara nebo na začátku léta 2024.

Láska

Láska pro lidi narozené ve znamení Ryby měla vždy velký význam. Dokážou se velmi silně zamilovat, ale při pocitu zrady nebo zklamání umí také velmi rychle vše ukončit. Někdy dokonce dokážou udělat nějaký impulsivní krok bez většího přemýšlení o následcích. A někdy je takový krok velkou chybou. V roce 2024 budete ve věcech lásky v několika situacích, kdy bude nejdůležitější zachovat chladnou hlavu a vše si nejdříve pořádně promyslet. Podle horoskopu největší šance se silně zamilovat budou mít Ryby v dubnu a květnu. Ryby žijící ve vztahu prožijí velmi příjemnou zimu a spousta lásky přejde ještě do prvních dvou měsíců jara. Později to sice bude příjemné, ale občas budete mít trochu pocit všednosti a opakování.

Zdraví

Se zdravím to podle horoskopu v roce 2024 moc slavné nebude. Ryby budou mnohem citlivější na různá sezónní onemocnění. Také doba nemoci i rekonvalescence bude o něco delší než obvykle. Bylo by dobré průběžně posilovat imunitu a možná popřemýšlejte i o otužování a ranním cvičení. Alergici a lidé trpící migrénami si také od svých neduhů příliš neodpočinou. Pozitivní ale je to, že žádné vážnější nemoci by lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Ryby neměly v roce 2024 potkat. Bude to sice občas otravné, ale nakonec se vše podaří zvládnout.