Horoskopy od 11-12-2023 do 17-12-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý týden roku 2023

1. Beran – někdy nemá smysl prosazovat svůj názor za každou cenu. V práci to může způsobit nepříjemnou atmosféru a vám se stejně nepodaří dosáhnout svého cíle. V tomto týdnu bude lepší podporovat ostatní. Díky tomu získáte jejich věčnost. V lásce sázejte na realizmus. Nesněte o nemožném. Nejvíce potěšení získáte z maličkostí. Krátké dny a málo světla mohou ve vás vyvolat melancholické pocity.

2. Býk – vánoční nákupy nemá smysl odkládat na poslední chvíli. V tomto týdnu budete mít více příležitostí, jak výhodně nakoupit a díky tomu navíc ušetříte čas, který se vám pak hodně před svátky hodí. Podle horoskopu byste se ve vztahu neměli vracet k minulosti. Začněte žít předsváteční atmosférou a uvidíte, jak vše bude příjemné. Vaše tělo může mít mírný nedostatek vitamínu B.

3. Blíženci – podle horoskopu se vaše finanční situace v tomto týdnu zlepší. Extra peníze si ale raději odložte bokem, protože se vám brzy bude nějaká ta koruna navíc hodit. Blíženci, kteří jsou single by měli popřemýšlet, jestli nevyužít nějakou méně tradiční možnost k seznámení. I na internetu se dá najít partnera pro život. Dejte si pozor na některá jídla, může vás nyní častěji pálit žáha.

4. Rak – váš originální přístup a také přebírání iniciativy potěší nadřízené i spolupracovníky. Jejich vděčnost rovnou využijte, protože lidská paměť je bohužel hodně krátká. Ve vztahu mnoho věcí pomůže vyřešit příjemný úsměv. Zažene rodící se hádky a vylepší celkovou atmosféru doma. Na vánočních večírcích budete mít více příležitostí se s někým seznámi. Hlídejte si, jak se oblékáte, váš organismus nyní může snadno prochladnout.

5. Lev – podle horoskopu máte šanci se trochu více pracovně osamostatnit. Jen nikam nespěchejte, všechny další kroky je potřeba dobře promyslet. Zaměstnanci budou mít až do poloviny týdne docela velkou honičku. Ve vztahu by bylo dobré podle horoskopu nechat partnerovi trochu více prostoru, aby neměl dojem, že o všem rozhodujete pouze vy. Lepší psychická kondice se pozitivně odrazí i na té fyzické.

6. Panna – tento týden je ideální pro vyřešení některých pracovních sporů, které se za vámi táhnou několik posledních týdnů a znepříjemňují vám fungování. Nejlepší bude za vším udělat tlustou čáru. Pokud vy podáte ruku ke smíru jako první, vyděláte na tom. Krásné vzpomínky na začátky vztahu dovedou oživit i skomírající lásku. I single bez partnera by měli popřemýšlet, jestli to v minulosti nevzdali příliš brzy. Na konci týdne budete potřebovat regenerovat síly.

7. Váhy – bude lepší v tomto týdnu příliš neutrácet. Některé nákupy se dá odložit na později a navíc se vám to pak podaří sehnat výhodněji. Každou korunu před vydáním několikrát protočte v ruce a promyslete si, jestli je to opravdu nutné. Někomu spojenému s vaší prací se hodně líbíte. Jen neví, jak a kdy to říci. Pokud tušíte, o koho jde, můžete ho trochu popostrčit. Před Vánocemi je lepší vsadit na lehčí jídelníček.

8. Štír – v práci se snažte zúčastnit všech důležitých událostí i aktivit. Bude dobré tomu obětovat i trochu volného času, protože získané informace a kontakty budou ve velmi brzké době k nezaplacení. Navíc máte šanci si výrazně zlepšit reputaci. Dejte si pozor na žárlivost. Nespravedlivá obvinění dokážou zničit i naprosto dokonalý vztah. Podle horoskopu se přepracování trochu odrazí na vašem spánku.

9. Střelec – podívejte se do všech papírů a zkontrolujte, jestli máte vyřízené všechny úřední povinnosti a finanční závazky. Nemá smysl nic přehlédnout nebo odkládat, protože by vám to mohlo způsobit zbytečné problémy. Pracovní atmosféra bude podle horoskopu hodně příjemné. Vypadá to, že Střelci se mohou v tomto týdnu znenadání zamilovat. Jen se do ničeho nevrhejte po hlavě, pomalý postup je bezpečnější. Bylo by dobré trochu více pečovat o klouby na nohách. Chodidla také vyžadují pozornost.

10. Kozoroh – rozhodně si nikde nepůjčujte ani nikomu nepůjčujte. Peněz byste měli mít dost, jen to možná chce trochu rozumněji uspořádat některé výdaje. Navíc nezapomínejte, že Vánoce nejsou o penězích a darech. Takže dokazovat něco velikostí vydané částky nemá smysl. Víkend může být plný romantických vzpomínbek. Pokud chcete udržet kila pod kontrolou i o svátících, začněte s rozumným přístupem už nyní.

11. Vodnář – podle horoskopu by se na vás v tomto týdnu mělo usmát štěstí. Takže mu můžete jít i trochu naproti a mírně zariskovat. Na konci týdne by bylo nejrozumnější vyřídit různé záležitosti, které jste dosud odkládali. Případné neshody v domácnosti řešte jen s partnerem a v soukromí. Nikdo další by o nich neměl vědět. Snažte se vyhýbat místům, kde se schází hodně lidí a také nemocným osobám.

12. Ryby – objeví se nějaká příležitost, jak trochu více vylepšit domácí kasu. A nebude vás to stát moc času ani úsilí, takže nemá smysl tuto šanci nevyužít. Zamilované Ryby si v druhé polovině týdne vychutnají lásku tak, že se jim to na dlouho zapíše do paměti. Pokud partnera nemáte, zkuste vyrazit za nejbližší rodinou. Vašim zádům by hodně pomohlo pravidelnější cvičení.