Horoskop na měsíc leden 2024

Horoskop na leden

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

Podle horoskopu bude pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Beran leden nového roku docela klidným měsícem. Jak v pracovních tak i v osobních záležitostech nebudete pod příliš velkým tlakem. To, co si naplánujete, by vá nyní mělo vyjít, jen se nesnažte dělat příliš mnoho věcí najednou. Pokud možno nové začínejte až po ukončení starého. Na konci ledna byste měli trochu zpomalit. Vaše tělo bude prahnout po sluníčku a sychravější počasí a stále příliš krátké dny vám budou odebírat hodně energie.

Býk

Vypadá to na hodně aktivní měsíc. Býci se budou muset připravit na několik změn, které podle horoskopu leden roku 2024 přinese. Nemá smysl reagovat zbrkle. Změny jsou sice nevyhnutelné, ale budou přicházet postupně a vám se podaří postupně přizpůsobit. Leccos navíc v průběhu času zdokonalíte ve svůj prospěch. Na začátku druhé třetiny měsíce čekejte nějaký přísun financí, jen je pokud možno rovnou neutraťe. Pokušení bude. Podle horoskopu nové zkušenosti a zážitky v lásce je možné získat kdykoliv. Třeba zrovna v lednu.

Blíženci

Pro dosažení úspěchu v lednu bude klíčová komunikace. Některé věci je lepší probrat ve větší skupině lidí. Zjistěte, jaké jsou názory vašeho okolí. Snažte se získat pomoc nebo přinejmenším názor těch, kteří jsou v záležitostech, jež budete řešit, odborníky. Leccos se vám podle horoskopu navíc podaří přehodit na někoho jiného a vy získáte prostor i čas pro řešení záležitostí, které vás baví výrazně více. Pracovně nejnáročnější to bude do dvacátého, pak byste si měli trochu odpočinout. Ale neusínejte na vavřínech. Komunikace je také základem šťastného a zamilovaného vztahu.

Rak

Někdy je důležité více ukázat emoce. Je sice fajn, že všem ukazujete, jak vás nic nerozhází a jak si se vším umíte poradit, ale sami dobře víte, že je to občas maska. Pokud ji v některých chvílích odhodíte, můžete zjisit, že se vám to ve finále vyplatí mnohem více. Podle horoskopu lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Rak může v měsíci lednu čekat nějaká služební cesta. A nebo se při cestování stane něco, co bude mít docela velký vliv na vaši práci nebo finanční situaci. Kulturní událost může být velmi dobrou příležitostí k seznámení.

Lev

Single Lvi do nového roku vkročí opravdu bez zaváhání. Flirty, které mají velkou šanci se přerodit na pozdější romantická setkání opravdu nemusí být vzácností. Podle horoskopu není sice úplně jisté, jestli to nebude záležitost jen na pár dní či týdnů, ale i tak je prostě někdy fajn si jen tak užívat. Pokušení, které se může objevit v měsíci lednu před Lvy ve vztahu bude docela velké. Jen opravdu nejdřív pořádně zvažte, jestli vám to za to stojí. Vztek je téměř vždy špatným rádcem. Čeká vás nějaký významný rozhovor, který ovlivní celý rok 2024. Dozvíte se o něm s dostatečným přestihem, takže budete mít šanci se dobře připravit.

Panna

Panny bez partnera budou v měsíci lednu v docela složité situaci. V jejich okolí se objeví zajímavý Býk, Ryba nebo Vodnář, který hodně výrazně a jednoznačně dá najevo, že společně by to mohlo být krásné. A vy se budete bát souhlasit. Nemusíte. Jednak ne můžete říci kdykoliv později a navíc tady můžete zjistit, že to ne se vám rozhodně nechce říkat. Ve vztazích to vypadá na docela obyčejný měsíc, ale vám to vadit rozhodně nebude. Klid a stabilita je to, po čem v lednu zatoužíte nejvíce. A budete jí mít dost i v práci, kde budete řešit jen vaše normální povinnosti. Na konci měsíce budete mít velmi výhodnou možnost něco koupit.

Váhy

Pokud doufáte, že začátek měsíce ledna bude klidný, tak raději na to moc nespoléhejte. Podle horoskopu byste se měli připravit spíše na ostrý start a řešení různých problémů hned od prvních dnů. Lidé po vás budou chtít několik věcí najednou a bude docela těžké jim říci ne. Dejte si hlavně pozor na to, aby vám pracovní záležitosti příliš moc nezasahovaly do osobního života. Partner má hodně pochopení, ale pokud hned na začátku roku bude mít pocit, že je až na druhém místě za prací či penězmi, tak to rozhodně dobrotu dělat nebude. Podle toho, jak to vidí horoskop na leden, při zimních sportech byste měli být opatrnější než obvykle.

Štír

Pokud toužíte po povýšení a nebo změně práce, v lednu může přijít váš čas. Jen nesmíte na poslední chvíli couvnout. Příležitosti budou velmi zajímavé, ale vám se v jedné chvíli může zdát, že je lepší raději nic nového nezačínat. Tento dojem nebude správný, pokud změnu chcete, tak byste ji měli udělat. A to se mimochodem týká i vztahů. Pokud už delší dobu máte dojem, že to prostě nefunguje a navzdory vašim snahám se nic nelepší, tak možná je lepší říci a dost, konec. Začátek roku vám dá více prostoru pro vyřešení všeho k vaší spokojenosti. Zamilovaní Štíři si ale žádné starosti dělat nemusí, všechno bude ještě krásnější než dříve.

Střelec

V měsíci lednu by podle horoskopu mělo pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Střelec být velmi významné zdraví. Možná se objeví nějaké menší neduhy, ale hlavně některým nemocem se dá velmi snadno předejít. Ideální bude, když se domluvíte se svým lékařem na nějaké větší prohlídce a případně s ním pořešíte vše, co vám dělá starosti. Rozhodně nepodceňujte ani malé náznaky něčeho nesprávného. V druhé polovině měsíce můžete mít větší pocit únavy, který se také odrazí na vaší výkonnosti v práci. Hodně se podaří vyřešit drobnou úpravou jídelníčku, zvýšeným přísunem vitamínů a pravidelným spánkovým režimem. Dejte si pozor na Berany a Štíry, zvláště pokud vám začnou něco slibovat.

Kozoroh

Kozorozi, kteří mají ve zvyku ke všemu přistupovat velmi racionálně a každou záležitost si pořádně promýšlet by měli podle horoskopu v lednu popřemýšlet, jestli by nestálo za to trochu tento přístup přehodnotit. V pracovních záležitostech možná to nebude tak nutné, ale ve věcech lásky by trocha spontánnosti opravdu neuškodila. A to nejen v situaci, kdy partnera teprve hledáte. I ve vztahu by možná bylo fajn zažít trochu pozitivního vzruchu. Vztah opravdu nemusí fungovat podle pečlivě připraveného scénáře jako nějaký stroj. Uvidíte, že se vám trocha změn i nejistoty bude líbit.

Vodnář

Chtělo by si to dát do nového roku nějaké dlouhodobější předsevzetí, které bude nějakým způsobem spojené s prací a nebo získáváním nových zkušeností či znalostí. A hned v měsíci lednu byste ho podle horoskopu měli začít plnit. Nemá smysl nic odkládat, lepší chvíle už nebude a pro dosažení svých cílů budete potřebovat trochu více času. Vodnáři, kteří žijí v dlouhodobém vztahu by si měli dávat větší pozor někdy kolem dvacátého. Může dojít k zbytečným hádkám, během nichž jedna nebo druhá strana řekne přesně to jedno slovo navíc, které se říkat nemělo. Pokud k tomu dojde, uklidnění situace zabere podle horoskopu týden až dva.

Ryby

Single Ryby mohou v lednu dostat nápad, že nejlepší je znovu vstoupit do té samé řeky, ve které jste už plavali v minulosti. Bude to vypadat nadějně a budete mít dojem, že tentokrát to vyjde. Bohužel pravděpodobnost úspěchu je opravdu mizivá a možná by bylo rozumnější minulost neopakovat a nebo dokonce za ní konečně udělat tlustou čáru. A pak sestoupit z oblaků na zem a rozhlédnout se. Realita může být mnohem příjemnější, než se vám zdálo a štěstí je opravdu na vytažení ruky. V práci nejvíce úspěchů budou mít podle horoskopu Ryby, které se zabývají hlavně tvůrčí činností a nebo je při jejich každodenních povinnostech nutné postupovat hodně kreativně.