Horoskop na měsíc březen 2024

Horoskop na březen

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

Podle toho, jak to vidí horoskop na březen, v tomto měsíci by Berani měli být hlavně sebou. Nemá smysl si na nic hrát, nemá smysl ani nic předstírat. Pokud vsadíte na upřímnost vůči sobě i světu, můžete jenom vyhrávat. A to jak v záležitostech pracovních, tak i těch, které se týkají citů. Pokud hledáte lásku, možná vás zaujme nějaká Váha nebo Štír. Zvláště v druhé polovině měsíce bude důležité najít správnou rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Peníze a kariéra nejsou všechno. Víme to všichni, ale často se tím odmítáme řídit. Cvičení a fyzická aktivita jsou dobrá věc, ale nic se nemá přehánět. Dejte si pozor na úrazy.

Býk

V záležitostech lásky to u Býků asi nebude moc připomínat nějakou telenovelu nebo romantickou povídku. Všechno bývá předvídatelné a klidnější. Nejinak tomu bude i v průběhu letošního března. Teplo domácího krbu vás bude příjemně hřát a vy s partnerem prožijete velmi příjemné chvíle. Ale bez jakýchkoliv extrémů. Pokud partnera teprve hledáte, chce to trochu trpělivosti. Ale možná vás začátek jara příjemně překvapí. V práci bude podle horoskopu nejlepší vykonávat svědomitě své povinnosti, ale nikam se necpat do popředí. Lidé kolem vás vidí, co dokážete a také to umí náležitě ocenit. Přílišné vychloubání se nesetká s pochopením.

Blíženci

Pro Blížence může příchod jara vyvolat nějakou touhu po dobrodružství. Obzvlášť se to bude týkat každého, kdo ve vztahu má pocit, že všecho zajímavé už bylo a před vámi není nic než jen nezajímavá šeď. V některých případech to možná i je pravda, ale většinou je to jen nějaký následek jarní únavy, který vás brzy přejde. Nemá smysl kvůli tomu riskovat stabilitu a skutečnou lásku. Krátké dobrodružství vás nakonec bude pouze mrzet. Jinak jsou na tom single Blíženci, pro ty hledání dobrodružství může skončit příjemným překvapením. Pokud v posledních týdnech a měsících vaše peněženka zažívala větší průvan, v březnu se podle horoskopu může zase docela hezky zaplnit. Budete mít pár příležitostí, jak získat nemalý finanční obnos.

Rak

Neustálá únava, problémy s koncentrací a nechuť dělat něco nového bývají jedním z příznaků jarní únavy, ale u Raků to podle horoskopu může v březnu roku 2024 znamenat i symptom vyhoření. Pokud vás práce neuspokojuje a máte pocit, že se v ní už nikam dál nemůžete posunout, možná je čas s tím něco udělat. Na začátku a na konci měsíce budou mít Raci možnost využít nějakou velmi zajímavou nabídku, která může leccos vyřešit. V životě Raků, kteří jsou single, se může objevit někdo, kdo do jejich života vnese větší zmatek. Jen před nějakými dlouhodobějšími sliby a kroky, které se hůře vrací popřemýšlejte, jestli ten chaos vám opravdu vyhovuje. Protože to bude trvalejší stav. Slabší zdravotní kondice může být následkem stresu.

Lev

Pro Lvy, kteří žijí ve vztahu, bude březen roku 2024 patřit ke klidnějším měsícům. Nevydaří se nic speciálního, společně s partnerem znovu a znovu poznáte, proč je vám oběma tak dobře. Kouzlo najdete v úplně obyčejných věcech a situacích. Pokud budete mít možnost vyjet mimo domov někam na víkend, zažijete opravdu krásné chvíle. Lvi, kteří partnera stále nemají, by si podle horoskopu měli upřímně postavit otázku, jestli jim to tak vyhovuje. Pokud je odpověď záporná, tak zkuste vyjít častěji mezi lidi. Uvidíte, že leccos pak půjde samo. V práci se vyhněte kritizování jiných lidí. Můžete zjistit, že se vám vaše kritika vrátila jak bumerang a to s mnohem silnějšími dopady. Finanční situace se zlepší někdy mezi desátým a patnáctým.

Panna

Ve skutečné lásce není žádný prostor pro vypočítavé chování. Vy dáte plný prostor a celé své srdce partnerovi a druhá strana udělá to samé pro vás. Pokud je někde nerovnováha, tak dlouhodobě to nevede k ničemu dobrému. Ale obvykle nemá smysl nic řešit radikálně. Spousta záležitostí se dá postupem času a společnou snahou změnit k lepšímu. V březnu podle horoskopu budou mít Panny šanci posunout svůj vztah někam dál a dát mu mnohem lepší formu. Strach o pozici či ztrátu práce vám občas znemožňuje vidět věci, které jsou pro jiné lidi naprosto samozřejmé. Zkuste ke svým povinnostem přistupovat s jistým odstupem a uvidíte, že leccos se dá celkem snadno změnit.

Váhy

Své pracovní povinnosti vykonávejte s plným nasazením. Nemá smysl nic šidit, protože stejně by to dříve nebo později prasklo a pro vás by to mělo nepříjemné následky. Ale pokud budete k práci přistupovat poctivě, na začátku druhé poloviny března zjistíte, že vaše činnost má mnohem více plusů než se vám zdálo. Bude to docela příjemný objev. V lásce je důležité umět odpouštět a pokud problémy nejsou příliš veliké, tak dávat i druhou či třetí šanci. Samozřejmě nic se nemá přehánět, ale ruku na srdce, jsou ty problémy opravdu tak velké. Nedá se na některé věci prostě přimhouřit oko? Single by měli na konci března popřemýšlet, co by se v jejich přístupu dalo změnit. Vaše šance vůbec nejsou malé.

Štír

Ve vztahu nemá smysl se neustále vracet do minulosti. A už vůbec by se nemělo porovnávat své minulé partnery s tím aktuálním. Pro porovnávanou osobu je to ponižující a urážlivé. A porovnávaný tak neustále ukazuje, že mu vlastně až tolik na novém vztahu nezáleží. Je důležité minulost nechat napořád za dveřmi a věnovat se už jen společné budoucnosti. Podle horoskopu Štíři si mohou v březnu naplánovat leccos opravdu zajímavé, co jejich vztah posune výrazně dál. V práci by nemělo dojít k ničemu závažnému. Jen na konci měsíce si zkontrolujte, jestli máte vyřízené všechny finanční a úřední záležitosti. Nemá smysl nic nechávat na poslední chvíli, protože pak na to můžete hodně snadno zapomenout. Vašemu srdíčku by prospělo více procházek na čerstvém vzduchu. Ideální fyzickou a psychickou harmonii získáte v lůně přírody.

Střelec

To co bylo ve vztazích špatné konečně zmizí. Podle horoskopu Střelci už od začátku března uvidí, že co se týká lásky, tak jim opravdu blýská na lepší časy. Ti, kteří již partnera mají, zažijí tolik romantických a vášnivých situací, jako už tomu nebylo dávno. A ti, kteří ho ještě stále hledají, mohou velmi rychle zjistit, že jejich situace vůbec není beznadějná. Že objekt zájmu není tak nedobytný, jak se vám ještě před nedávnem zdálo. Že vlastně možná stačí jen málo, a vše se pro vás začne postupně měnit k lepšímu, mnohem lepšímu. Můžete mít trochu problémy s jarní únavou. Doma se to ještě dá nějak zvládnout, ale v práci vás to bude svádět k lenošení a odbývání svých povinností. Není to dobrý nápad, zkuste s tím bojovat.

Kozoroh

Kozorozi podle horoskopu v březnu znovu uvidí, že vztah to nejsou jen romantické večeře při svíčkách a vášnivé noci, ale také spousta práce a pochopení pro větší či menší nedokonalosti. Ale také uvidí, že ve chvíli, kdy to funguje z obou stran bez nějakých stran bez větších problémů, tak není nic nádhernějšího v životě. Zvlášť druhá půlka měsíce by měla být velmi krásná. Na začátku měsíce by se vám hodilo trochu více volna. Pokud nemůžete obětovat jeden den dovolené na prodloužený víkend, zkuste si udělat nějakou sobotu a neděli, kdy si na práci ani nevzpomenete. Dá vám to více sil pro zvládnutí některých náročnějších úkolů, které se postupně budou objevovat.

Vodnář

Vodnáře ve vztahu by v březnu nemělo čekat nic neobvyklého. Na začátku měsíce se sice podle horoskopu mohou objevit nějaké sporty či drobnější hádky ohledně materiální situace nebo nákupů, ale zhruba po desátém se situace uklidní. Nepříjemná atmosféra zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Vodnáři, kteří stále partnera hledají, budou mít větší šance v prvním a posledním týdnu března. Ale nepřijde to samo od sebe, budete se muset nejdříve zbavit ostychu. Některé věci je dobré probrat s blízkými přáteli a nebo rodinou. V práci by bylo nejrozumnější se celý měsíc řídit heslem, že změny vás vlastně posouvají dál. I nepříjemného kolegu se dá zvládnout, například tím, že ho budete ignorovat.

Ryby

Dejte si pozor na nereálné sliby. Někdo vám může slibovat neuvěřitelné zisky, kterých dosáhnete vlastně jen díky nějakému triku. Nenechte se ošálit, zázraky neexistují. Podle horoskopu máte v březnu docela velkou šanci na úspěch a nemalé příjmy, ale bude to vykoupené mnohem větším pracovním úsilím a také obětováním části volného času. Vyplatí se to i když jak pro koho, některé Ryby budou preferovat spíš klid a odpočinek, je to ke zvážení. Co se týká lásky, tak jediné, na co byste si měli dát pozor, jsou lidé, kteří vám závidí. Jejich pomluvy a dokonce i lži, mohou mírně narušit jinak téměř dokonalou atmosféru. Ve chvíli, kdy budete na pochybách, popřemýšlejte, kdo je pro vás důvěryhodnější. Nějaká drbna, které jste nikdy nevěřili nebo osoba vám nejbližší. A vše bude jasné.