Horoskopy od 29-01-2024 do 04-02-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2024

1. Beran – na začátku týdne by bylo rozumné si vytyčit nějaký větší cíl, kterého budete chtít v následujících dnech dosáhnout. Případně se zapojte do nějakého většího projektu, jehož realizace zabere nějaký čas. Můžete na tom hodně vydělat. Někdy není nutné lásku hledat, dokáže si vás najít sama. Velké změny v jídelníčku zatím nejsou nutné, ale menší úprava by vyšemu organismu prospěla.

2. Býk – nemá smysl se věnovat záležitostem, které nemůžete bez ohledu na množství snahy změnit. Podle horoskopu se věnujte hlavně svým starostem, a problémy jiných nechte na nich. Oni vám s vašimi také nepomohou. V druhé polovině týdne vás partner může příjemně překvapit. A pokud ho nemáte, v těchto dnech vyjděte někam mezi lidi. Pokud se objeví sluníčko, dobijte si zásobu vitamínu D na procházce.

3. Blíženci – v práci se mohou objevit nějaké menší překážky. Nemá smysl na ně reagovat okamžitě, nejdříve si vše pořádně promyslete a najděte nejlepší způsob, jak je postupně vyřešit. Do konce týdne to zvládnete. Vyznání lásky na nějakém hodně romantickém místě nebo v hodně romantické situaci má opravdu velkou váhu. Vaše zdraví by mělo být v pořádku, možná jen budete mít trochu horší náladu.

4. Rak – začátek týdne a čtvrtek budou pracovně mírně náročnější než jste zvyklí. Může se stát, že budete muset zůstat v práci trochu déle, než to bylo dosud obvyklé. Dejte si nyní také o něco větší pozor na výdaje. Ve vztahu čeká Raky podle horoskopu nějaký menší spor. Ale jeho rozuzlení bude pozitivní a vysvětlí několik důležitých věcí. Snažte se vyhýbat cukrům a zvířecím tukům.

5. Lev – nemá smysl šetřit na kvalitě a důležitých věcech. Ale stále máte docela prostor najít nějaké úspory ve věcech, které ve skutečnosti nepotřebujete a nebo se místo nich dá pořídit něco lepšího. Zkuste vyřídit vše důležité do víkendu, aby vám starosti nenarušovaly odpočinek. Při nošení zavazadel a tašek se snažte zatěžovat záda rovnoměrně. Pár cviků na páteř by neuškodilo.

6. Panna – podle horoskopu pracovní část týdne by měla být celkem v pohodě, některé Panny si mohou dokonce stěžovat i na nudu. Volný čas můžete věnovat zlepšování svých znalostí a zkušeností a hlavně nezapomínejte na relax. Můžete mít větší chuť na nějaký flirt, i kdyby to mělo být jen tak pro zábavu. Není rozumné podceňovat drobné příznaky zdravotních potíží.

7. Váhy – měně je opravdu někdy mnohem více. Nesnažte se udělat více úkolů, než máte normálně v plánu. Každá další povinnost navíc bude vždy na úkor něčeho jiného. Týden je vhodný pro rozhovory o povýšení nebo přestupu do jiné práce. Nuda dokáže být pro vztahy smrtící. Leckdy pro oživení všeho stačí jen nějaká drobnost. Pokud budete mít potíže s migrénou nebo větší únavou, tělo vám říká, že potřebujete více spánku.

8. Štír – chybám se prostě někdy nevyhneme. Nedá se nic dělat, důležité je z nich vytáhnout ty správné závěry, aby se neopakovaly. Drobnou chybku vám opravdu nikdo vytýkat nebude, tak ji neřešte moc ani vy. Podle horoskopu Štíři, kteří hledají své štěstní na různých seznamkách, mají v tomto týdnu výrazně větší šance než obvykle. Potravinové doplňky se dá nahradit správně dobranými bylinkami.

9. Střelec – ani v práci bychom neměli zapomínat na správnou sebeprezentaci. Péče o vzhled není marnivost, často nám zaručí pozitivnější přístup okolí. Podle horoskopu byste si také měli dávat pozor na to, co komu říkáte. Ve vztazích se to nyní bude točit trochu více kolem peněz či majetku. Je dobré některé věci dát do pořádku. Vašemu krku může škodit nejen chlad, ale i přesušený vzduch.

10. Kozoroh – pokud jde o peníze, snažte se nyní více naslouchat lidem, kteří jim hodně rozumí a sami mají své finance v dokonalém pořádku. Nemá smysl zbytečně utrácet, některé výdaje můžete zrušit a další odložit na lepší dobu. Krásná slova sice mohou potěšit, ale v lásce je důležité, aby za nimi také šly činy. Pocit únavy a slabosti je normální pro toto roční období, ale stejně byste měli trochu zpomalit.

11. Vodnář – před praním nebo při úklidech ve skříni nezapomínejte si pořádně prohlédnout kapsy. Možná vás příjemně překvapí nějaká ta zapomenutá koruna. Podle horoskopu Vodnáře, kteří se v tomto týdnu odváží k nějakému nečekanému vyznání lásky, osud velmi mile překvapí. Se zdravím to bude celkem dobré, jen během sychravějších dnů vás trochu může potrápit větší únava a ospalost.

12. Ryby – můžete očekávat telefon nebo zprávu od nějakého známého. Poprosí vás o pomoc. Není důvod mu nevyhovět, ale nejdříve si pečlivě promyslete, jak to provedete a také nastavte přesné podmínky, za jakých to bude probíhat. Láska velmi často prochází žaludkem. Romantická večeře může být to pravé, co potřebujete. Pokud vás trápí problémy se spaním, podívejte se, jestli nemáte v noci u hlavy i v ložnici obecně příliš mnoho elektronických přístrojů.