Horoskopy od 19-02-2024 do 25-02-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmý týden roku 2024

Beran – práce je důležitá, ale není ji možné obětovat vše. V tomto týdnu byste měli nějak více vyvážit čas a energii věnovanou zaměstnání s časem a energií, které věnujete sobě. Berani, kteří jsou single, mohou zažít opravdu zajímavý týden. Třeba se chystá nový začátek. Snažte se nikde nepromoknout, imunita je teď trochu slabší.

Býk – podle horoskopu se vám nyní podaří zvládnout včas všechny úkoly. A také dosáhnete mnohem lepšího výsledku, než se vám na začátku zdálo. Vaše pozice v práci se výrazně zlepší. K lásce bychom měli přistupovat jako ke květině, potřebuje stálý přísun světla a zalévání. Jinak začne vadnout. Meditace či vyklidnění u tiché muziky vám pomůže proti stresu.

Blíženci – v práci i při případných investicích se snažte vyhýbat riskování. Držte se pouze osvědčených věcí, jejichž funkčnost a smysluplnost prokázal čas. Ve středu vás čeká nějaká zajímavá pracovní věc. Lidé, kteří se narodili ve znamení zvěrokruhu Blíženci zažijí z hlediska lásky spíš nudnější týden. Vašim zádům by prospělo cvičení.

Rak – podle horoskopu byste v tomto týdnu měli začít sbírat ovoce z nějaké činnosti či skutku, který se stal už v docela dávné minulosti. Je fajn, že někteří lidé nezapomínají. Raci žijící ve vztahu budou mít šanci vymyslet něco zajímavého na nadcházející léto. Vnese to nový rytmus do jejich života. Vybírejte si spíše lehčeji stravitelná jídla.

Lev – v tomto týdnu dosáhnou úspěchu jen ti, kteří se umí do práce pořádně opřít. A nebo ti… kteří umí věnovat hodně energie na sebepropagaci. Hlavní je se nepodceňovat. Podle horoskopu vaše srdce může začít bušit výrazně silněji někdy kolem čtvrtku a pátku. Večerní romantika je krásná věc. Dejte si pozor na lidi, kteří své nemoci jen tak přechází a neberou ohled na ostatní.

Panna – podaří se vám dokončit nějaké věci, které jste měli rozdělané. Pokuste si vyčistit stůl, protože v tomto týdnu byste měli mít docela klid. Ve čtvrtek si dejte pozor při nákupech, může vás to svádět k většímu utrácení. Partnera potěšíte nějakou drobností, která vám přitom bude připadat jako samozřejmost. Můžete se cítit trochu více unaveni, ale nějaké větší zdravotní problémy vás nečekají.

Váhy – na začátku týdne můžete mít podle horoskopu dojem, že se nic nedá stihnout. Ale postupně uvidíte, že se vše daří odbavovat a nakonec toho zvládnete více než obvykle. Ve vztahu je někdy lepší přehlédnout nějaké drobné chybky než vyvolávat spory, které ve skutečnosti nikam nevedou. Bylo by dobré si více hlídat pitný režim.

Štír – stačí už jenom dotáhnout pár posledních věcí a velký úspěch je před vámi. Vaše okolí hodně ocení pracovní nasazení, s jakým přistupujete ke svým povinnostem. Štírům ve vztahu se podaří vyřešit nějaký dlouhodobější spor, který zbytečně kazil atmosféru. Víkend může být hodně zamilovaný. V jídelníčku by se mělo objevit více vlákniny.

Střelec – šetřit peníze je rozumné. Ale je také rozumné si občas něco za uspořené peníze pořídit. V tomto týdnu se objeví nějaká výhodná koupě, která vám udělá hodně velkou radost. Podle horoskopu single mohou někoho potkat v pátek nebo sobotu večer. Tak by byla škoda sedět doma. Malá ranní rozcvička vám dá hodně energie.

Kozoroh – ne všechny povinnosti musíte dělat sami. Občas je dobré si vzít někoho k ruce, kdo vám pomůže s náročnějšími úkoly. O úspěch i odměnu se můžete pak podělit. Ve vztahu se může ojevit více vášně než obvykle. Zkuste si naplánovat nějakou zajímavou víkendovou akci. Vaše zdraví bude podle horoskopu v pořádku, jen nezapomínejte na dobrou životosprávu.

Vodnář – někdo, s kým se příliš nestýkáte, vám dá hodně dobrou radu, díky které se můžete pracovně i finančně posunout dopředu. Malý úsměv, pár sympatických slov, trocha flirtování a najednou můžete zjistit, že láska není tak vzdálená, jak se vám dosud zdálo. Při problémech se zažíváním vám nyní mohou hodně pomoci bylinky.

Ryby – v práci se spíše držte trochu vzadu. Pokud budete hodně vidět, může vám na stole přistát nějaká hodně složitá záležitost. Lepší bude, když ji vyřeší někdo jiný. Zamilovat se člověk dokáže i v naprosto nečekaných situacích a v místech, kde by to normálně vůbec nečekal. Kdy jste byli na celkové preventivní prohlídce?