Horoskopy od 08-04-2024 do 14-04-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
patnáctý týden roku 2024

Beran – některé věci, které nebyly doposud jasné, se v následujícím týdnu vysvětlí. Díky tomu budete mít v práci výrazně větší prostor pro seberealizaci. V lásce to může být nyní trochu chaotické. Spoustu něžností a krásných slov mohou znenadání vystřídat výčitky a spory. Bylo by rozumné pečovat o ledviny a nezatěžovat je nad rozumnou míru.

Býk – od pondělí do středy vás mohou čekat nějaké náročnější pracovní úkoly. Nebojte se požádat přátele a dobré kolegy o pomoc. Rádi vám vyhoví a nebudou za to nic chtít. Býci žijící ve vztahu budou muset vyřešit nějakou složitou společnou otázku. Ale aspoň vám pak zůstane čistý stů. Podle horoskopu to se zdravím bude v pořádku, jen to chce více pohybu.

Blíženci – tento týden se vám začne v práci docela dařit. Podaří se vám dotáhnout nějaký významný úkol do konce a máte šanci získat nějaké peníze navíc. Blíženci, kteří touží po lásce, musí také konečně udělat ten první krok. Nestačí jen čekat. Kdy jste byli naposledy u zubaře? Bylo by dobré udělat celkovou prohlídku dásní i chrupu.

Rak – podle horoskopu v tomto týdnu se budete muset obrnit trpělivostí. Věci se budou odehrávat ve vlastním tempu a snahy něco urychlit nepřinesou pozitivní efekt. Jen vás budou zbytečně stát energii. V lásce je důležité poslouchat názory druhé strany. Díky kompromisu dosáhnete nejvíce. Dávejte si větš pozor při stravování mimo domácnost. Váš žaludek je dost citlivý.

Lev – v první třetině týdne se může objevit nějaká velmi zajímavá finanční nabídka. Konzultujte ji s nějakým odborníkem, který ale nebude na její finalizaci mít osobní zájem. Vypadá to, že je před vámi hodně romantický víkend. Máte šanci zažít něco neopakovatelného. Hlídejte si přísun tekutin a chraňte pokožku před slunečními paprsky.

Panna – i při vykonávání velmi jednoduchých úkolů se pokuste o co nejpečlivější práci. Více drobných chybek vás může připravit o zasloužený úspěch. Podle horoskopu čekejte náročnější pracovní středu a čtvrtek. Ve vztazích, kde bylo poslední dobou trochu dusno, se výrazně vylepší atmosféra. Snažte se najít rovnováhu mezi fyzickou aktivitou a odpočinkem.

Váhy – v poslední době se mohlo zdát, že vaše pracovní úsilí není dostatečně oceněné. Ale je to jen dojem. V tomto týdnu uvidíte, že lidé kolem vás moc dobře ví, jak pracujete a jak důležitou roli můžete odehrávat. Váhy, které jsou single, mohou nyní potkat někoho, s kým by stálo za to jít přinejmenším na tu první kávu. Snažte se vyhýbat nadměrnému množství cukru a tuku.

Štír – Štíři, kteří nejsou příliš spokojeni se svou pracovní pozicí nebo finančním ohodnocením, mohou v tomto týdnu zabojovat o zlepšení situace. Ukažte, co vše se ve vás skrývá. Hledání lásky na internetu ne vždycky přináší pozitivní výsledek. Ale to neznamená, že je to úplně zbytečná snaha. Někdy to chce více pokusů. Podle horoskopu budou nyní citlivější lidé, kteří mají problémy s nějakou alergií.

Střelec – podle horoskopu lidé narození ve znamení Střelec mohou v tomto týdnu dostat nějakou velmi zajímavou pracovní nebo finanční nabídku. Jen se musíte připravit na to, že vše bude vyžadovat výrazně na začátku od vás výrazně více práce. Single by si měli dávat pozor a nezaměňovat krátkodobé okouzlení s velkou láskou. Bylinky mohou pomoci i s nespavostí.

Kozoroh – těžké úkoly, které vás nyní čekají, se dá zvládnout. Jen se musíte pustit do jejich plnění dostatečně včas. Nemá smysl nic odkládat. Práce jen tak sama od sebe nezmizí. Minulost někdy dokáže vnést do vztahu pěkné zmatky. Je důležité se ke všemu postavit čelem a v ideálním případě problémy vyřešit společně. Zkuste si trochu upravit jídelníček.

Vodnář – při řešení finančích záležitostí se nenechte nikým tlačit do rozhodnutí, která nemáte dobře promyšlená. Nátlak pro vás bude varováním, že to s vámi druhá strana nemyslí příliš poctivě. Partner možná řekně něco, co se vám nebude příliš líbit. Ale nemá smysl se kvůli tomu rovnou rozčilovat. Po chvilce přemýšlení můžete zjistit, že vlastně má v mnoha věcech pravdu. Vaše kondice se nyní bude zlepšovat.

Ryby – bude potřeba trochu přiškrtit výdaje. Nejlepší je začít šetřit na věcech, které ve skutečnosti vlastně moc nepotřebujete. V práci může dojít ve středu k nějaké významnější události s dlouhodobým dopadem. V lásce je nejdůležitější poctivost a rovnoprávný přístup. Jakékoliv manipulace jsou nejkratší cestou do pekel. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor při sportech nebo náročnější fyzické práci.