Horoskopy od 15-04-2024 do 21-04-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý týden roku 2024

Beran – i v práci je důležité dbát na vlastní propagaci. Lidé kolem musí vědět, co se ve vás skrývá a co dokážete. Díky tomu máte větší šanci na postup a také se vám případně odpustí sem tam nějaká chybka. V tomto týdnu vás nejvíc potěší domácí klid a společný odpočinek. Víkendový program by měl být relaxační. Není ani tak důležité, co jíte, ale kolik toho je.

2. Býk – malá změna v pracovních postupech a vůbec v nastavení k práci vás nyní může posunout daleko. Podle horoskopu se ve vašem okolí objeví někdo, kdo pro vás bude inspirací. Ale ať nezůstane jen u snů a plánů. Společenské události nebo výlety s přáteli mohou být výbornou příležitostí k drobnému flirtu. Součástí dobré psychické kondice je i spokojenost se svým vzhledem.

3. Blíženci – bylo by dobré se psychicky připravit na to, že v první polovině týdne vás nečeká moc zábavných povinností. Bude to hlavně rutina a i docela námaha. Ale měla by vás uklidňovat mysl, že se to vyplatí a v blízké budoucnosti už budete mít více klidu. Jarní atmosféra se odrazí i na vašem vnímání lásky. Zdravotně půjde o docela podařený týden.

4. Rak – povinnosti, které vás příliš nebaví přesuňte buď na jindy nebo na někoho jiného. A místo toho si vezměte větší nálož práce, která vám přináší satisfakci. Všem to nakonec bude vyhovovat. Single narození ve znamení Raka by se podle horoskopu měli trochu rozhýbat. Láska je může čekat opravdu za první m rohem. Dejte si pozor na tropické ovoce.

5. Lev – toužíte po zlepšení finanční situace. Tento týden vám poskytne několik příležitostí, jak získat nějakou korunu navíc. Je to bude vyžadovat trochu více flexibility a nějaká rychlá rozhodnutí. Pro zamilované může být začátek tohoto týdne trochu náročnější. Pozor na hádky, které vyvolá nějaké zbytečně vyřčené slovo. Alergici by si měli na výletech dávat větší pozor.

6. Panna – někdy je dobré si říci o pomoc a někdy je lepší všechno zvládnout vlastními silami. Podle horoskopu v aktuálním týdnu bude na programu hlavně verze B. Vaše soběstačnost udělá pozitivní dojem na okolí. Panny, které ještě nemají partnera, by měly popřemýšlet, jestli nemají příliš přehnané požadavky. A nabrat trochu více sebevědomí. Pozor na proměnlivé počasí, špatné oblečení může mít negativní dopad na zdraví.

7. Váhy – týden může být trošku náročnější. Nečekejte nic nezvládnutelného, ale také se tentokrát pro dosažení pozitivního výsledku budete muset trochu více napracovat. V kritických situacích se pokuste přemýšlet o něčem pozitivním. Váhy ve vztahu mají možnost zažít opravdu příjemný víkend. Jen své plány také konzultujte. Stres nyní může být trošku oříšek. Dostatek spánku vám ho pomůže zvládat lépe.

8. Štír – pokud budete muset udělat nějaké rozhodnutí, věřte svým prvním dojmům. Ty vás provedou různými úskalími nejlépe. Pokud začnete nad vším příliš mnoho přemýšlet, začnete si i celkem snadné věci zbytečně komplikovat. Partner může působit trochu unaveně a bez nálady. Ale v průběhu týdne ho to přejde, zvlášť pokud bude cítit vaši podporu. Podle horoskopu bude vhodný týden pro různé diety a boj s nadbytečnými kily.

9. Střelec – bylo by dobré na začátku týdne si udělat revizi různých závazků z minulosti. Nezůstalo vám nějaká záležitost zahrabaná hluboko ve skříni a nebylo by dobré ji konečně vyřešit? Podle horoskopu je týden ideální pro vyřizování úředních, bankovních a organizačních záležitostí. Někdy při hledání partnera pomohou jen nějaké drobnosti jako je mírná změna oblékání či vůně. Při práci venku a při procházkách si dejte pozor na sluníčko.

10. Kozoroh – na začátku týdne čekejte, že se vám někdo ozve s nějakou informací, která by vás měla potěšit. Bude vás motivovat k většímu pracovnímu úsilí a to se také brzy přeloží na výrazně lepší příjmy. Pozor na lidi, kteří budou po vás chtít peníze. Kozorozi ve vztahu mohou užít opravdu hodně lásky. Na co čekat na první máj. Snažte se vyhýbat kofeinu, alkoholu a cukru.

11. Vodnář – při řešení různých pracovních záležitostí nikam nespěchejte. Zkuste popřemýšlet, jestli se něco nedá udělat jinak a lépe, než jste to dosud dělali. Ale nic nesmí být silou, změny zavádějte postupně. O víkendu si dejte pozor na peníze, mohou se rozlétnout a ani nebudete vědět jak. Nesplněné sliby mohou vést ve vztahu k hořkosti a postupně i k pocitu zrady. Podle horoskopu přišel ideální týden pro péči o pleť, vlasy a nehty.

12. Ryby – pokud se vám objeví nějaká zajímavá nabídka na změnu práce a nebo o nějaké přeřazení v aktuálním zaměstnání, popřemýšlejte o tom. Důležité je, kolik času vás to bude stát. Peníze nejsou vždy to nejvýznamnější kritérium. Pokud máte před partnerem nějaká tajemství, zvažte, jestli by nebylo lepší alespoň u části vyložit karty na stůl. Ulevilo by se vám. Vaše uši mohou být citlivější, snažte se vyhýbat hluku.