Horoskopy od 29-04-2024 do 05-05-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý týden roku 2024

1. Beran – nemá smysl rozhazovat peníze jen tak kolem sebe. Zkuste něco odložit. To, jak se vám bude v práci dařit, bude hodně záviset na okolí. Takže dobré vztahy se všemi jsou nyní opravdu doporučené. Samotu nejlépe zaženete tak, že vyrazíte mezi lidi. A kdo ví, třeba tam potkáte někoho zajímavého. Bylo by dobré se vyhýbat sladkostem.

2. Býk – změna zaměstnání nebo alespoň každodenní pracovní náplně je občas tím nejrozumnějším krokem. V tomto týdnu podle horoskopu můžete objevit několik opravdu zajímavých nabídek. Vypadá to, že budete mít docela bohatý společenský život. Ale pokud hledáte partnera, tak z toho nic smysluplného nebude. Chce to ještě počkat. Dejte si pozor na alergické rýmy. Mohou být nyní silnější.

3. Blíženci – bylo by dobré vykasat rukávy hned na začátku týdne. Práce bude opravdu hodně a bohužel může se stát, že jí budete muset věnovat i trochu svého volného času. Kdy jste si naposledy popovídali s partnerem o důležitých věcech a plánech na budoucnost? Tento týden může být pro to ideální. Trošku pravidelnější denní rozvrh vám pomůže dosáhnout psychického klidu.

4. Rak – žijeme v době, kdy člověk není oceňován pouze podle toho co a jak dobře dělá, ale i podle toho, jak umí svůj výkon prodat. Nebojte se občas připomenout své zásluhy, aby se o nich nezapomnělo. Podle horoskopu půjde o hodně zamilovaný týden. No aby ne, když je uprostřed první máj. Potíže se zády se mohou odrazit i na celkové fyzické kondici.

5. Lev – v tomto týdnu by bylo dobré využít vaše vůdčí schopnosti. Nepodceňujte se. Umíte lidi inspirovat a směrovat tam, kde je to pro vás nejvýhodnější. A pozitivní efekty jejich úsilí se pozitivně odrazí i na vás. Ve vztahu může být v pondělí a úterý trochu dusno. Ale prvomájová magie by vše měla nakonec vyřešit. Váše fyzická forma může být nyní záviděníhodná.

6. Panna – v posledních letech mají různí podvodníčci a šizuňkové doslovně žně. Vyhýbejte se různým zázračným nabídkám, slibům bezpracných zisků nebo nerealistických výdělků. Každého, kdo vám něco takového slibuje, pošlete rychle k šípku. V tomto týdnu vás podle toho jak to vidí horoskop partner opravdu příjemně překvapí. Pokud ucítíte příznaky nachlazení, rovnou sáhněte po horkém čaji.

7. Váhy – v práci nemá smysl někam spěchat a hnát se. Práce opravdu není zajíc nebo antilopa a určitě vám nikam neuteče. Pokud nasadíte poklidné tempo, stejně se vám podaří vše zvládnout a navíc budete mít mnohem lepší psychický komfort. V lásce nikdy není rozumné sedět na dvou židlích. Dříve nebo později to nedopadne dobře. Měli byste trochu více spát. Dohnat se to dá o víkendu.

8. Štír – je možné, že někdo se vám bude snažit přihodit nějaké další povinnosti. Pokud mu ihned vyhovíte, tak kromě úsměvu či podané ruky nezískáte nic navíc. Nebojte si říci také o odpovídající odměnu a nebo jasný slib do budoucna. Hádky s partnerem postupně zmizí a květen vás přivítá opravdu příjemnou atmosférou. Rýma a migrény mohou trochu potrápit alergiky.

9. Střelec – podle horoskopu bude tento týden hodně povedený pro lidi, kteří se učí a nebo jedou na nějaké školení. Nové znalosti a vědomosti budete získávat mnohem snadněji než obvykle. Je potřeba mít pro partnera pochopení. Nemá smysl řešit vše, co nepovažujete za úplně ideální, ale všechno má své hranice. Někdy je potřeba promluvit o pravidlech. Víkendová turistika prospěje vaší kondici.

10. Kozoroh – někdy je zdravá určitá dávka sobectví. Nemá smysl pořád pomáhat všem lidem kolem a nepřemýšlet o sobě. Nejdříve si vyřiďte vlastní věci a teprve potom nabízejte pomocnou ruku. Jinak se utopíte v cizích povinnostech. S trochou štěstí se kolem prvního máje usměje štěstí na Kozorohy, kteří jsou zatím single. Při chození po schodech či při horské turistice buďte opatrnější na klouby a kolena.

11. Vodnář – podle horoskopu máte dostatek sil a schopností se vypořádat s každou překážkou, kterou by vám tento týden mohl hodit pod nohy. Váš úspěch bude inspirovat i lidi kolem vás. Pátek a sobota mohou být finančně náročnější. Malý dárek dokáže udělat ve skomírajícím vztahu velký zázrak. A nemusí jít o nic drahého, důležitější bude dobré načasování. Odlehčete trochu jídelníček.

12. Ryby – někdy je potřeba v pracovních záležitostech riskovat. Sázka na budoucnost možná není úplně nejjistější, ale pokud vám vše vyjde, můžete na tom opravdu hodně vydělat. U financí se ale riziku raději v tomto týdnu vyhýbejte. Ryby, které by chtěly posunout svůj vztah někam dál, například zásnubami nebo svatbou, čeká opravdu dobrý týden. I single by mohli odhodit ostych a odvážit se vyznat lásku. Výsledek vás příjemně překvapí. Ve zdraví věřte odborníkům ne internetovým všeználkům.