Horoskopy od 06-05-2024 do 12-05-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý týden roku 2024

1. Beran – tento týden to bude v práci docela rušné. Nachystejte se na náročnější úterý a středu. Peníze vydávejte s rozumem, je dobré mít po ruce stále nějakou rezervu. Berani, kteří jsou single, mají v tomto týdnu výrazně vyšší šance. Zvláště kolem víkendu to může být zajímavé. Budete mít více energie než obvykle a vaše psychická kondice se zlepší.

2. Býk – dobře investované peníze se vám mnohonásobně vrátí. V tomto týdnu budete mít podle horoskopu možnost využít zajímavou investiční příležitost. Býci mohou být ze situace ve vztahu trochu rozčarovaní. Partner bude chtít dominovat téměř ve všem. Hádky jsou zbytečné, lepší je někdy se trochu stáhnout. Bylo by rozumné se vyhýbat bacilonosičům. Imunita není nyní nejlepší.

3. Blíženci – v práci se snažte vykonávat své povinnosti co nejdokonaleji. Někdo ve vašem okolí bude mít neustále k něčemu připomínky. Dobrým výkonem ho umlčíte nejlépe. Blíženci žijící v trvalém vztahu se nyní budou více věnovat různým prozaickým domácím záležitostem a méně romantice. Přírodní mastičky mohou pomoci s různými drobnými kožními potížemi.

4. Rak – vaše peněženka není bezedná. Raci budou mít nyní sklony hodně utrácet a na konci týdne mohou zjistit, že jim chybí peníze na něco důležitého. Ve vztazích to bude trochu jako na houpačce. Den plný hádek vystřídají nádherné zamilované chvilky a tak do kolečka. Snažte se nezatěžovat příliš vaše klouby.

5. Lev –  budete mít několik zajímavých příležitostí, jak vylepšit svou pracovní pozici. Nebojte se mluvit o tom, jak si představujete svou budoucnost. Pozor na nějaké úřední záležitosti. Podle horoskopu je ideální týden pro zásnuby, svatby nebo vyznání lásky. Pokud vyrazíte někam do přírody, dejte si větší pozor na klíšťata.

6. Panna – nemusíte se bát ani hodně těžkých úkolů. V tomto týdnu vám podle horoskopu půjde práce opravdu velmi dobře od ruky. Možná vás i čeká nějaké příjemné ocenění. Od partnera by vás mělo čekat nějaké hodně milé překvapení. Užijete si spoustu lásky. Pokud máte sedavou práci, nezapomínejte na různé cviky, které uleví při potížích se zády.

7. Váhy – nějaká nečekaná událost může narušit vaše pracovní plány. Raději buďte připravení na cokoliv a okamžitě reagujte na změnu situace. Rychlost bude důležitější než pečlivost. Čtvrtek, pátek i sobota mohou být z hlediska lásky opravdu velmi kouzelné. Single mají šanci potkat někoho zajímavého. Vaše pleť se může vysoušet trochu více než obvykle.

8. Štír – podle horoskopu v tomto týdnu můžete dosáhnout několika větších úspěchů. Zvláště v situaci, kdy vaše práce vyžaduje častý kontakt s cizími lidmi. Nechte se inspirovat úspěchy ostatních. V domácnosti máte šanci prosadit nějaké změny, o kterých už delší dobu přemýšlíte. Drobné zdravotní potíže lze úspěšně vyléčit přírodními metodami.

9. Střelec – nové úkoly vám mohou přinést mnoho nových užitečných zkušeností. Brzy je budete moci znovu využít. Čtvrtek může být finančně docela náročný, raději se na to dobře připravte. O víkendu budete mít velmi dobrou příležitost si promluvit s partnerem o věcech, které vás trápí. Společné řešení najdete snadno. Chraťe se trochu více před přímými slunečními paprsky.

10. Kozoroh – týden může být trochu náročnější. Ale také je pro vás příležitostí, jak ukázat svoji nenahraditelnost. Využijte toho, že ostatní budou mít kvůli středečnímu svátku trochu ležérnější přístup. Partner vás dokáže něčím velmi potěšit. Bylo by fajn mu to podobně hezky vrátit. Nemá smysl někam spěchat. Mohli byste přijít k úrazu.

11. Vodnář – snažte se vyřešit všechny své povinnosti včas. Nemá smysl nic odkládat, protože velmi snadno byste mohli potom zapomenout v návalu jiných povinností na něco opravdu důležitého. Ve vztahu se snažte řešit případné konflikty s chladnou hlavou. Nemá smysl se rozčilovat kvůli hloupostesm. Péče o dásně a zuby je hodně důležitá.

12. Ryby – vaše předchozí pracovní úsilí bude odměněno. Měli byste navíc dostat hodně zajímavou nabídku, která sice má pár háčků, ale z dlouhodobého hlediska bude pro vás opravdu hodně výhodná. Společné procházky v přírodě a na krásných místech vám mohou přinést nezapomenutelné romantické zážitky. Snažte se vyhýbat hluku. Může vyvolávat nečekané bolesti hlavy.