Horoskopy od 13-05-2024 do 19-05-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2024

1. Beran – při práci zažijete několik zatím nepotkaných situací. Ty vám mohou docela rozšířit obzory a umožní získat nové zkušenosti. Finanční situace se nyní trochu zlepší. Nebojte se projevit své city. Můžete díky tomu jenom získat. Aktuální týden může podle horoskopu přinést trochu více stresu než obvykle. Nervy není dobré balit do cukru.

Býk – v tomto týdnu bude lepší se v některých situacích trochu kousnout do jazyka a mlčet. Vaše postřehy jsou správné, ale rozhodně není ta správná chvíle, kdy by je měli slyšet lidé kolem vás. Počkejte na lepší chvíli. Ve vztahu se nemá smysl urážet kvůli věcem, které ve skutečnosti nejsou důležité. Vychutnejte si to, co vás spojuje. Zdravotní situace se postupně bude zlepšovat.

Blíženci – vypadá to, že v tomto týdnu můžete mít docela štětí. Nemusíte se vrhat hned na sázení, ale menší riziko by vás nemělo odrazovat. V práci se bude dařit těm, pro které je jejich povolání zároveň koníčkem. Někdy je lepší kvůli lásce trochu ustoupit ze svých pozic. Postupně zjistíte, že kompromis vám přinese více. Bylo by dobré více pečovat o kolena a klouby.

Rak – podle horoskopu vám můžou při některých pracovních či finančních rozhodnutích pomoci vaši příbuzní a nebo blízcí přátelé. Budou mít zajímavý úhel pohledu, který se vám nyní bude hodně hodit. Středa a sobota budou dny jako stvořené pro lásku. Sportovní aktivita je důležitá, jen si dejte pozor na úrazy způsobené nepozorností.

Lev – pracovní cesta by měla být opravdu velmi úspěšná. Obecně lidé narození ve znamení Lva budou mít štěstí při aktivitách, které jsou nějakým způsobem spojené s přepravou či cestováním. Přátelství je krásná věc. A někdy nastane situace, že se začne pomalu měnit na něco ještě hlubšího a silnějšího. Alergici by měli být v tomto týdnu trochu opatrnější.

Panna – jen velmi málokdy se stane, že člověk získá peníze jen tak bez žádného úsilí. Většinou je za tím buď velmi usilovná práce a nebo nějaký originální nápad. Na to druhé můžete mít nyní docela štěstí. Být zamilovaný dokáže přinést spoustu radosti. A člověk může být zamilovaný celý život, není to vyhrazené jen krátkému období na začátku vztahu. Lokální ovoce má pro vás vyváženou dávku vitamínů a minerálů.

Váhy – dejte si pozor na lidi, kteří vás nyní začnou velmi vychvalovat. Zvláště pokud to dříve nikdy nedělali. Snaží se vás získat na svou stranu, ale pouze pro vlastní sobecký zájem. Až pomine, tak vás budou ignorovat stejně jako dříve. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy budou ve věcech lásky řešit něco ohledně budoucnosti. Snažte se chodit spát ve stále stejný čas a pokud možno před půlnocí. Uvidíte, že vám to pomůže.

Štír – někdy je potřeba trochu více zabojovat. Týden bude celkem náročný a pokud se chcete udržet na špičce a nebo alespoň v jejím dosahu, bude třeba vynaložit trochu více úsilí než obvyklé. Někdy si lidé ve vztahu potřebují trochu odpočinout. Nemusí to znamenat rozchod ani nějaké větší odloučení. Občas spoustu věcí vyřeší jen poklidná procházka o samotě a trochu více času na přemýšlení. Ráno můžete být trochu oslabenější, během dne se to zlepší.

Střelec – co se týká peněz nebo obecně výdajů a investicí, nejlepším rádcem vám bude klasický selský rozum. Držte se nohami pevně na zemi, věřte tomu, co je vyzkoušené a rozhodně ignorujte holuby sedící na střeše (ani nemluvě o těch, co jen kolem ní létají). V lásce budete řešit nějakou záležitost z minulosti. Konečně se ukáže, že jste měli pravdu. Raději se vyhýbejte tučnějším potravinám a nejezte před spaním.

Kozoroh – nedělejte některé věci jen kvůli tomu, že se vám zdá, že se to od vás očekává. Zvláště pokud je vám něco hodně silně proti srsti. Dělejte věci, kterým věříte a u kterých vidíte smysl a naději na úspěch. V lásce si nenechte do ničeho mluvit. Váš názor je tady ten nejdůležitější a pokud ho někdo nechce respektovat, tak ať jde k šípku. Podle horoskopu váš organismus je na tom nyní lépe než obvykle.

Vodnář – při utrácení přemýšlejte, jestli takové výdaje jsou opravdu nutné. Ano, je fajn si občas udělat radost, ale nemělo by to být na úkor finanční stability. Peníze, které se vám podaří ušetřit, budete moci později vydat na něco, co opravdu potřebujete. Výlet s přáteli může se stát zajímavou příležitostí k seznámení s někým, kdo vám velmi rychle nebude lhostejný. Nechte trochu více odpočívat svůj zrak. Obrazovky mu až tak moc neprospívají.

Ryby – určitě jste slyšeli rčení „spěchejte pomalu“. Zní jako protimluv, ale ve skutečnosti pro vás bude v tomto týdnu podle horoskopu tím nejlepším průvodním mottem. Nedělejte nic zbrkle, každou věc si pořádně promyslete. Pak budete na konci týdne opravdu spokojeni s tím, čeho se vám podařilo dosáhnout. V lásce čekejte spíše nudu a stagnaci. Přírodní mastičky dokážou občas kouzla.