Horoskop na měsíc červenec 2024

Horoskop na červenec

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

Jistě, červenec je prázdninový měsíc, ale v práci to takhle moc nevidí. Podle horoskopu čekejte, výrazně více povinností než obvykle. Je možné, že budete muset práci věnovat trošku více času, než jste zvyklí. Ale není se čeho bát. Vaše intelektuální forma bude na hodně vysoké úrovni, zvláště během prvních dvou týdnů. Budete mít možnost některé věci změnit tak, jak jste si delší dobu přáli. Jen s fyzickými silami to bude trochu slabší, ke konci měsíce mohou podle horoskopu docela rychle ubývat. Léto bývá ideální pro různé menší románky a flirtování. Berani, kteří jsou single z toho mohou čerpat plnými hrstmi. Pokud partnera máte, červenec bude docela silně v rodinném duchu. Máte příležitost si o něčem důležitém promluvit.

Býk

Býci, kteří jsou single, si v červenci mohou opravdu užít. Nezávazné flirtování se podle horoskopu může velmi rychle změnit na skutečné rande a pak už to bude jen ve vašich rukách. Můžete se rozhodnout pro odlehčený letní vztah, kde vy nic nečekáte a také nic neslibujete, můžete začít pracovat nad tím, aby nové seznámení znamenalo postupně něco více. Jen se nesmí moc tlačit na pilu. Býci, kteří žijí ve vztahu, musí trochu více času věnovat svému partnerovi. Ideální je dovolená a pokud to z různých důvodů nejde, zkuste někam vyrazit na víkend. Při společném pobytu minimalizujte řešení nějakých organizačních záležitostí a věnujte se jen sobě. Uvidíte, jaká kouzla to udělá. Pracovně bude měsíc červenec podle horoskopu docela v pohodě. Jen si držte některé záležitosti a lidi více od těla. Nemá smysl řešit věci, které stejně nemůžete ovlivnit.

Blíženci

Letní čas obvykle přeje krátkodobým známostem, které ale obvykle nevydrží déle, než trvání vaší dovolené. Letos tomu nebude jinak. Nemá smysl si v červenci dělat nějaké velké iluze o nalezení té pravé lásky, ale to přeci není důvod k zoufalství. Někdy je prostě příjemné jen tak žít a co nejvíce si užívat života. Zvláště pokud to nikomu neubližuje. To je jediné, na co by si měli dávat pozor Blíženci, kteří žijí v nějakém trvalejším vztahu. V tomto měsíci budou opravdu velmi atraktivní pro osoby opačného pohlaví, ale kvůli jednomu či dvěma večerům nemá smysl přijít o to nejdůležitější, co v životě máte. Během prvních dvou týdnů se připravte na trošku náročnější finanční situaci. Čekají vás nějaké neodkladné výdaje, které musíte rychle vyřešit. Ale odměnou vám bude klidný spánek a hlavně červenec nakonec uzavřete v plusu. V složitých situacích neztrácejte víru v úspěšný konec.

Rak

Pro Raky může být červenec finančně docela zajímavý. Ale týká se to jen těch, kteří nepojedou na dovolenou. Máte šanci se zúčastnit nějakého výnosného projektu, který ale bude od vás vyžadovat větší pracovní nasazení a možná bude mu nutné obětovat i trochu volného času. Podle horoskopu pracovně bude nejsložitější první třetina měsíce, ve zbytku už budete mít trochu více svobody. Během léta je spousta příležitostí k různým krátkodobým románkům. Stejně tak tomu bude i letos v červenci. Ale Raci, kteří mají partnera, by si nyní měli dávat pozor. I nevinný flirt se může rychle začít měnit na něco, nad čím lze velmi snadno ztratit kontrolu. Někdy je mnohem bezpečnější se držet zpátky a neriskovat ztrátu toho, co je ve skutečnosti nejdůležitější. Single tato dilemata mít nemusí. Jen by si měli předem rozmyslet, kam je možné nechat to všechno dojít. A občas je dobré se také podívat na celou situaci také pohledem druhé strany.

Lev

Lvi, kteří žijí ve vztahu by v červenci měli popřemýšlet, jestli by nebylo dobré někdy trochu ustoupit. A také jestli některé požadavky nejsou přehnané. Partner může mít leckdy pocit, že vše se točí pouze kolem vás a pro ně nezbývá až moc prostoru. Z dlouhodobého hlediska je taková situace hodně nebezpečná a z krátkodobého je obvykle zdrojem zbytečných sporů a hádek. Podle horoskopu bude během červencových víkendů spousta příležitostí ukázat, že ve skutečnosti je všechno jinak a že vaše láska je opravdu bez hranic. Ve finále se může na konci měsíce ukázat, že jste prožili jedno z nejzajímavějších a nejpříjemnějších období v tomto roce. Navíc k tomu bude nahrávat i pracovní situace, kdy nikdo po vás toho moc nebude chtít a domů budete chodit s takzvaně čistou hlavou. Do desátého se snažte příliš neutrácet, finanční situace může být trochu napjatější.

Panna

Neústupnost ve vztahu je z dlouhodobého hlediska vždy na škodu. Zvláště pokud je spojená i se snahou vše řídit a ovládat. Partner může mít v červenci pocit, že všechno dělá hlavně podle vás a že nejste ochotni svůj přístup měnit nebo přizpůsobovat. Zkuste popřemýšlet, kde by bylo možné trochu ustoupit ze svých postojů a také jestli by nebylo rozumnější o nějakých věcech rozhodovat společně. Léto obvykle bývá ideální pro lásku, ale Panny si budou muset trochu počkat. Podle horoskopu v měsíci červenci bude pro vás největší překážkou nadměrná snaha hodnotit věci podle toho, jak vypadají a ne jaké opravdu jsou. Na začátku a na konci měsíce budete mít zajímavé příležitosti k výhodné investici a také byste měli mít nějakou tu volnou korunu, kterou lze v klidu utratit. Nezapomeňte, že majetek se nezískává spořením, ale dobrými nápady a výhodným nákupem.

Váhy

Podle horoskopu to vypadá, že v měsíci červenci může v soukromém životě dojít k nějakým změnám. Otěže držíte pevně v rukách, takže je to příležitost, jak správně nasměrovat svou budoucnost. Ve vztazích si dávejte pozor na Berany a další Váhy. Nedá se vyloučit, že vnesou do vašeho rozhodování trochu zmatků. Ale všechno se dá docela v klidu vyřešit, jen nesmíte reagovat panikou. Tento přístup mějte i v pracovních a finančních záležitostech. Každá věc se musí pořádně promyslet, je lepší nikam nespěchat. Sebevědomí bude vaším nejlepším spojencem. Hlavně vy víte nejlépe, co je pro vaši budoucnost nejlepší. Na konci měsíce července budete mít několik dobrých příležitostí, jak vyjednat pro sebe lepší podmínky. Nebojte se smlouvat, nemusíte odkývat hned vše hned na začátku.

Štír

Minulost nezměníte. Červenec je podle horoskopu ideálním měsícem pro dořešení starých křivd a sporů, které se ve vztahu za poslední měsíce a léta objevily. Partner bude vstřícný k vašim návrhům a leccos se podaří dořešit. Zkuste se mu odvděčit tím samým. Štíři, kteří jsou single, kolem poloviny měsíce začnout zjišťovat, že jejich srdce buší výrazně rychleji. V jejich okolí se objeví někdo, kdo jim rozhodně nebude lhostejný. A vypadá to, že situace bude na obou stranách stejná. Teď je to jen o tom, kdo udělá ten první krok. Strach nebývá dobrým rádcem. Pokud plánujete nějaké větší nákupy, snažte se využívat různých slev a akcí. Téměř každý výdaj, který trochu pečlivěji prozkoumáte, můžete ve finále pořídit výrazně výhodněji. V práci situace nahrává různým experimentům. Díky klidnější letní atmosféře nikomu nebudou vadit ani případné drobnější přešlapy na začátku.

Střelec

Střelci by podle horoskopu na měsíc červenec měli vsadit ve věcech lásky na intuici. Ta vám nyní nejlépe napoví, kdy má o lásku smysl bojovat a kdy je lepší se vycouvat a počkat na nějakou lepší situaci. Případný ústup neberte jako porážku a ani si ho nijak nevyčítejte, dlouhodobě by to stejně velký smysl nemělo. Střelci ve vztahu mají šanci prožít spoustu kouzelných chvilek v naprosto obyčejných situacích a v úplně prozaických místech. Nebude nutné hledat nějaké speciální zážitky či nejromantičtější kouty světa, v obyčejnosti vaše láska vynikne mnohonásobně více. Buďte opatrnější na své finance. Někdo vás v první polovině měsíce července bude přesvědčovat, že ví nejlépe, co byste měli s vašimi penězi udělat. Není to pravda. Ve skutečnosti to vy víte, kolik jich potřebujete, kde je získat a hlavně za co je utratit či do čeho investovat. Nemá smysl věřit pohádkám o zázračném bezpracném zbohatnutí.

Kozoroh

Kozorozi obvykle v životě preferují klid a stabilitu. Mají rádi, když se život drží vytyčené cesty, když je možné si vše hezky naplánovat a plán potom postupně plnit. Ale někdy přichází chvíle, kdy začnou toužit i po nějakém větším vzrušení. Zvláště pokud se to týká lásky. Podle horoskopu single Kozorohy může v měsíci červenci potkat nějaké úplně nečekané milostné dobrodružství, které vnese do jejich života sice hodně zmatku, ale také spoustu krásných zážitků. A možná nepůjde jen o krátký letní románek, ale začne se postupně rodit i něco hlubšího a stabilnějšího. Kozorozi, kteří žijí z partnerem, zatouží vztah něčím zajímavým osvěžit nebo okořenit. A partner bude rozhodně pro, protože už delší dobu má dojem, že vašemu společnému životu chybí to něco, co jste zažívali na začátku. A malé i klidně dost radikální změny či novinky mohou být přesně to, co nyní potřebujete. Na dovolené si dávejte pozor na úrazy. Stačí trochu nepozornosti nebo nadměrné sebevědomí a místo hezkých zážitků budete mít spoustu starostí.

Vodnář

Nadměrná očekávání v lásce dokážou spoustu věcí zbytečně komplikovat. Nejdůležitější je realizmus. V červenci podle horoskopu Vodnáři, kteří ještě partnera hledají, nejsou na úplně ztracené pozici. Nebude to úplně snadné a možná vás bude pokus získat něčí srdce stát trochu více úsilí, ale pokud nebudete mít přehnané požadavky, nakonec byste měli slavit úspěch. Pokud ale dáte přednost snům o pohádkách a naprosté dokonalosti, tak úspěch vás nyní opravdu nečeká a nemá ani moc smysl se snažit. I Vodnáři žijící ve vztahu by se měli držet pevně na zemi. S partnerem můžete dořešit nějaké starší záležitosti, které vnášely do vztahu trochu sváru, ale nemůžete ho natlačit úplně ke zdi nebo nutit, aby dělal věci, které mu jsou bytostně nepříjemn. Vaše vstřícnost bude odměněna mnohonásobně. Pracovně si toho moc neplánujte. V průběhu celého měsíce července bude potřeba reagovat na neustálé změny a nové události.

Ryby

Ryby potřebují ke šťastnému životu spoustu lásky. A pokud ji nedostanou, tak se velmi rychle začne objevovat střídání melancholie s podrážděností. Podle horoskopu to vypadá, že vám v měsíci červenci tato situace nehrozí. Lásky by mělo být všude spousta. Pokud žijete ve vztahu, tak partner vás zahrne spoustou pozornosti a citu. Budete mít dojem, jak by se čas vrátil zpět na začátek vaší velké lásky. Tolik něhy, kolik vás v červenci čeká, to už jste dávno nezažili. Naprosto ideální by bylo si to užívat někde na dovolené. Ryby, které partnera hledají, by se měly začít pořádně rozhlížet kolem sebe. Podle horoskopu je kolem nich mnohem více příležitostí a tím pádem také i docela slušný výběr. Můžete to rozehrát i na více frontách a pak pozorovat, co bude pro vás ve finále to nejlepší. Obecně by vám prospěl v červenci nějaký delší odpočinek. A v ideálním případě v nějakém chladnějším prostředí. Velká vedra vám nebudou dělat dobře.