Horoskopy od 10-06-2024 do 16-06-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý čtvrtý týden roku 2024

Beran – podle horoskopu se vám v tomto týdnu naskytne několik příležitostí, jak něco potřebného výhodně koupit nebo jak investovat s velkým ubdoucím ziskem. Čeká vás docela hodně společenských akcí a to je vždy ideální příležitost k seznámení. Při náročnějších fyzických aktivitách, pracovních či sportovních, buďte hodně opatrní. Je nyní vyšší riziko úrazu.

Býk – v práci by bylo dobré udělat nějaký odvážnější krok. Jen díky tomu máte šanci na lepší a hlavně finančně výhodnější rozvoj. Pokud budete stát ve stále stejném místě, můžete zjistit, že vám pomalinku ujíždí vlak. Zamilovaní Býci by s tímto týdnem měli být nadmíru spokojeni. Je jako stvořený pro lásku. Nezapomínáte na pravidelné návštěvy u zubaře?

Blíženci – od pondělí až do středy čekejte trochu více povinností než tomu bylo v předchozích týdnech. Ale pokud si uděláte dobrý rozvrh postupných kroků, nic by vás nemělo zaskočit. S partnerem můžete prožít spoustu romantických chvilek. Podle horoskopu bude nejzamilovanější víkend. Chraňte se před přímými slunečními paprsky. Vaše kůže je dost citlivá.

Rak – měli byste podle horoskopu počítat s tím, že po vás lidé kolem budou chtít nějaké úkoly nad rámec vašich povinností. Nemá smysl rovnou říkat ne, budoucí vděčnost se vám může hodně hodit. Vypadá to na krásný týden pro všechny Raky, kteří žijí v dlouhodobějším vztahu. U těch, co partnera hledají nebo ho mají teprve krátce, vše bude probíhat bez výrazných změn. Hlídejte si množství jídla, nemá smysl nic přehánět.

Lev – v aktuální práci je docela dost zajímavých příležitostí k osobnímu a hlavně kariérnímu rozvoji. Ale zadarmo to nebude. Budete muset obětovat i trochu svého osobního času. Kolem víkendu se můžete těšit na nějaké příjemné překvapení od partnera. Single mají v pátek a sobotu větší šanci na zajímavé seznámení. Ranní chmury nejlépe rozežene rozcvička nebo zaběhání.

Panna – snažte se odkládat nákupy, které nejsou vyloženě neodkladné. Peníze se vám budou ještě hodit a podle horoskopu byste nyní měli spíše vytvářet rezervy. Láska na začátku vztahu bývá nejkrásnější, ale i s postupem let lze na ní najít mnoho krásného nebo se vrátit k některým věcem, které vám na startu dělaly nejvíce radosti. V případě zdravotních potíží vyhněte se samoléčbě. Nejdříve vše konzultujte s odborníkem

Váhy – bývají chvíle, kdy musíte reagovat pod tlakem událostí a nejdůležitější je rychlá reakce. Ale obvykle je dobře si každý krok pořádně promyslet. Podle horoskopu byste v tomto týdnu měli preferovat spíše ten druhý přístup. V lásce nevěřte prázdným slibům a pozlátku. Nejdůležitější je stabilita, důvěryhodnost a pravda v každé situaci. Podle horoskopu můžete mít trochu citlivější sluch. Vyhýbejte se nadměrnému hluku.

Štír – postupně se vše začne hýbat. Čekejte určitý chaos v některých nepříliš důležitých věcech, ale obecně byste měli být z pracovního i finančního hlediska s tímto týdnem být spokojeni. Štíři ve vztahu zažijí trochu nepříjemného dusna. Dojde k nějakému neporozumění kvůli banalitě. Je důležité o tom mluvit a vše si vysvětlit. Pokud trpíte migrénami, tak to nebude nejlepší týden.

Střelec – podle horoskopu je sice vaše finanční situace celkem stabilní, ale do pátku byste si měli hlídat své výdaje. Promyslete před nákupy, co opravdu potřebujete, udělejte si jasný seznam a toho se držte. Pozvat někoho na rande je snadnější, než si myslíte. Stačí pár slov, milý úsměv a je hotovo. Podle horoskopu byste měli dbát na vyváženější jídelníček.

Kozoroh – v práci by nyní mělo být všechno v pořádku. Ale nezapomínejte na to, že budoucnosti nikdy není úplně jistá. Vymyslete si nějaké záložní plány a případně začněte s prací na jejich realizaci. Někdy v navázání vztahu brání i takové banality jako je způsob oblékání. Každý má právo na vlastní styl, ale druhá strana by ho měla být schopná pochopit a akceptovat. Psychická rovnováha bude mít vliv i na fyzické zdraví.

Vodnář – v práci budete potřebovat pevné nervy. Nějaký kolega vás bude hodně rozčilovat svými výroky a všetečností. Zkuste nereagovat na něj, on ho někdo jiný postupně uklidní. Podle horoskopu se partner bude snažit snést modré z nebe. Tenhle týden a zvlášť jeho druhá polovina bude opravdu krásný. Lidé s vyšším tlakem by nyní měli být opatrnější.

Ryby – někdy stojí za to se ozvat a případně i bouchnout do stolu. Zvláště pokud vidíte, že situace směřuje opravdu špatným směrem a klidná upozornění nepřináší jakýkoliv efekt. Nakonec vám ještě poděkují. Na cestách se dá potkat spoustu zajímavých lidí. A navázat nové přátelské vztahy, které se později mohou postupně přerodit na něco silnějšího. Snažte se vyhýbat sacharidům, zvláště sladkosti by nyní měly být tabu.