Horoskopy od 17-06-2024 do 23-06-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2024

1. Beran – dělejte jen to, co umíte udělat dobře. Pokud po vás někdo bude požadovat plnění úkolů, na které nejste připraven, s úsměvem mu vysvětlete, že to není dobrý nápad. Pomoci mohou kolegové. Podle horoskopu do lásky mohou zasáhnout nějaké ozvěny z minulosti. Víkend byste měli věnovat regeneraci fyzických sil.

2. Býk – vaše peněženka není bezedná. V podnělí by bylo nejrozumnější si naplánovat výdaje a toho plánu se následně držte. O víkendu můžete potřebovat extra peníze a každá ušetřená koruna se bude hodit. Nejen na nebi, ale i ve vztahu zazáří slunce. Dobrá atmosféra bude skvělou příležitostí k dořešení nějakých složitých záležitostí. Lidé s alergiemi mohou mít trochu náročnější týden.

3. Blíženci – investice do bydlení a pohodlí doma se dlouhodobě vždy vyplatí. Práce vám tento týden půjde velmi hezky od ruky. Na lásku někdy čekáme strašně dlouho a někdy se objeví i v té nejnečekanější chvíli. O to je pak všechno příjemnější. Preventivní prohlídky možná nejsou příliš zábavné, ale rozhodně stojí za to je jednou za čas udělat.

4. Rak – na nedostatek peněz si v tomto týdnu stěžovat asi nebudete. Ale v práci to úplně snadné nebude. Zvláště v první polovině týdne vás čeká několik hodně náročných úkolů. Raci, kteří jsou ve vztahu by podle horoskopu měli tento týden s partnerem probrat nějaké záležitosti, které budou mít větší vliv na následující měsíce. Pokud míváte vyšší tlak, buďte nyní trochu opatrnější.

5. Lev – zkontrolujte si poštu a různé papíry, jestli jste náhodou na něco důležitého nezapomněli. Je zbytečné řešit problémy, kterým se dalo velmi snadno vyhnout. Ve věcech lásky Lvům osud v tomto týdnu hodně fandí. Budete příjemně překvapeni. Tento týden je vhodný pro veškerá předsevzetí týkající se úpravy životosprávy.

6. Panna – neuškodilo by si trochu překontrolovat příjmy a výdaje. Rovnováha je základ a úplně ideální je, když se vám podaří vytvářet neustále nějaké malé přebytky. Ve vztahu je důležitá upřímnost. Nemá smysl v sobě dusit některé věci. Když se svěříte s tím, co vás trápí a nebo co byste chtěli změnit, můžete být příjemně překvapení. Podle horoskopu byste si měli dát pozor při stravování mimo domov.

7. Váhy – někdo vám podle horoskopu začne slibovat spoustu věcí, které budou vypadat na první pohled naprosto skvěle. Nechte ho vypovídat a pak se podívejte pod pokličku. To co se skrývá, až tak atraktivní není. Podle horoskopu si tento týden užijí čerstvě zamilované Váhy. A pokud hledáte lásku, tak vaše šance nyní budou výrazně vyšší. Chraňte pokožku před přímými slunečními paprsky.

8. Štír – vypadá to, že budete mít velmi dobrou ruku při vyřizování různých finančních záležitostí. Nemusíte přistupovat na první nabídku, velmi snadno se vám podaří vyjednat lepší podmínky. Někdy může být snaha udržet teplo domácího krbu a příjemnou atmosféru trochu náročnější. Snažte se zatěžovat svou páteř rovnoměrně.

9. Střelec – v práci by všechno mělo fungovat jako dobře promazaný stroj. Ale zároveň se vám může zdát, že leccos by šlo udělat lépe a že některé věci vás až tak moc nebaví. Vyhněte se radikálnějším rozhodnutím. Střelci, kteří s partnerem budou řešit plány na léto nebo dovolenou mohou očekávat trochu dusnější atmosféru. Ale nemá smysl hned ustupovat. V boji se stresem vám pomůže lepší spánkový režim.

10. Kozoroh – pokud jde o peníze, tak byste v tomto týdnu neměli příliš naříkat. Jen se snažte trochu hlídat za co utrácíte. Nemá smysl překračovat denní rozpočet. S partnerem by bylo podle horoskopu dobré probrat, co vás nyní nejvíce trápí. Má pocit, že se mu příliš nesvěřujete a připadá mu to jako nedostatek důvěru. Hlídejte si vyvážený přísun vitamínů a minerálů.

11. Vodnář – v tomto týdnu můžete řešit nějakou důležitou finanční nebo úřední záležitost. Připravte se na to dobře a nenechte se nikým odradit od vašich rozhodnutí. Jde o vaši budoucnost. Tento týden mohou mít Vodnáři pocit, že je tady znovu první máj a ne půlka června. Lásky je všude spousta. Určité zdravotní problémy jsou hlavně v mysli.

12. Ryby – v práci by bylo rozumné lidem kolem ukázat, že je ve vás něco více. Je sice fajn dělat všechny své povinnosti včas a pečlivě, ale někdy by bylo užitečné také přijít s nějakým nápadem. Získáte spoustu plusových bodů. V lásce nemá smysl se vzdávat hned při prvním neúspěchu. A ještě horší je vůbec nic neudělat, protože si nevěříte. Máte rozhodně na to. Bojovat s váhou bez dodatečného pohybu moc nejde.