Horoskopy od 24-06-2024 do 30-06-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2024

1. Beran – v práci se snažte vyhýbat zbytečným konfliktům. Stůjte si za svým názorem, ale ve vší slušnosti a bez zbytečného napětí. V tomto týdnu máte šanci získat pár korun navíc. Ve vztazích může být na začátku týdne trochu dusněji, ale postupně se atmosféra zlepší. Vypadá to, že na zdraví naříkat nebudete, jen si hlídejte pitný režim.

2. Býk – snažte se odbavovat nejdůležitější a nejnáročnější úkoly co nejrychleji. Dejte jim před ostatními záležitostmi prioritu, abyste měli případně dost prostoru, pro dolaďování nějakých detailů. Během večerního setkání s přáteli můžete poznat nějakou velmi zajímavou osobu, které docela padnete do oka. Lidé s migrénou mohou mít podle horoskopu trochu náročnější týden.

3. Blíženci – nová pracovní náplň bude ideální příležitostí, jak všem ukázat, co všechno se ve vás skrývá a co všechno dokážete. Středa a čtvrtek budou ideální pro nějaký důležitější nákup či investici. Blíženci, kteří jsou single, by se neměli schovávat doma. Tam nikoho nepotkají. Při fyzické aktivitě buďte trochu opatrnější, je tu menší riziko úrazu.

4. Rak – v práci si dejte pozor na závistivé lidi. Budou o vás šířit drby, které se nezakládají na pravdě. Snažte se všem v klidu vysvětlovat, jak situace vypadá doopravdy. Nemá smysl se rozčilovat nebo hádat. Podle horoskopu Raci ve vztazích zažijí drobnou renesanci jejich krásného vztahu. Bylo by rozumné trochu více času věnovat spánku.

5. Lev – využijte trochu klidnější pracovní týden k promyšlení, jak si představujete svou kariérní budoucnost. Máte nyní několik příležitostí, jak se odrazit k mnohem vyšším metám. Lvi, kteří ještě nemají stálého partnera, by se měli rozhlédnout po svém blízkém okolí. Mezi známými je někdo, komu rozhodně nejste lhostejní. Dávejte si pozor na alergické rýmy.

6. Panna – s příchodem léta se trochu sníží pracovní tlak. Ale ještě není čas na lenošení. Ideální by bylo využít volný čas k vyřízení různých záležitostí, které jste už delší dobu odkládali. Někdy má člověk pocit, že jeho vztah s partnerem se už nijak nerozvíjí a v budoucnosti vás čeká už jen šeď a monotonie. Rozhovor s partnerem může vyřešit různé pochybnosti. Vyhýbejte se přímým slunečním paprskům.

7. Váhy – už v pondělí byste měli vyhrnout rukávy. Tento týden může být pro Váhy pracovně trochu náročnější, ale ve finále to bude stát za to. Podle horoskopu je finanční odměna už na horizontu. Společné aktivity dokážou upevnit vztahy, ve kterých to poslední dobou tak úplně neklapalo. Měli byste věnovat větší pozornost složení svého jídelníčku.

8. Štír – v práci vás to příliš bavit nebude a pracovní výkony budou spíše podprůměrné. V ideálním případě byste si měli vzít trochu volna a nebo aspoň se věnovat jen těm nejsnadnějším záležitostem. Štíři, kteří jsou single, mají šanci potkat někoho, kdo bude opravdu zajímavý. Jen nesmíte věřit nepříliš atraktivní slupce. Pod ní je opravdu vzácný úkaz. Silně klimatizované prostory a průvan vám neprospívají.

9. Střelec – komplimenty, které můžete v práci uslyšet, by vás měly pozitivně motivovat. Není to žádné pokrytectví ale upřímný obdiv k vašim předchozím výsledkům. Nezapomínejte, že peníze se neválí jen tak na zemi. Podle horoskopu může mít partner trochu horší náladu. Zvlášť do středy to bude dost nepříjemné. Je čas posílit imunitu přírodními vitamíny.

10. Kozoroh – dejte si do pořádku všechny finanční záležitosti. Nejste na tom nejhůře, ale v penězích je dobré mít pořádek. Pokud možno se vyhýbejte půjčkám i půjčování peněz jiným lidem. Pokud to ve vašem vztahu poslední dobou trochu skřípalo, budete mít o víkendu šanci to s pozitivním výsledkem vyřešit. Více pohybu prospěje vašemu zdraví.

11. Vodnář – existuje velmi moudré rčení – spěchejte pomalu. V pracovních i finančních záležitostech vám bude nejlepším rádcem. Nemá smysl dělat jakékoliv zbrklé kroky. Vodnáři, kteří jsou v dlouhodobějším vztahu, mají o víkendu šanci prožít nádherné chvilky s partnerem. Při náznaku zdravotních problémů navštivte odborníka. Samoléčba není dobrý nápad.

12. Ryby – pokud se budete bavit s nadřízenými nebo s kolegy, kteří mají v práci významnější pozici, držte se trochu zpátky. Nyní nemá smysl je něčím zbytečně podráždit. Je snadné se bezhlavě zamilovat, ale občas by se člověk měl trochu více řídit rozumem než srdcem. Vyhýbejte se lidem, kteří ve vás dokážou vyvolat vztek nebo nepříjemné pocity.