Horoskop na měsíc srpen 2024

Horoskop na srpen

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

Podle horoskopu lidé narození ve znamení zvěrokruhu Beran prožijí měsíc srpen ve znamení různých cest. A nemusí se to týkat jen docela samozřejmých dovolených. Vaše cesty a výpravy mohou mít jen čistě spirituální rozměr a z domu či svého místa bydliště či práce se přitom nevzdálíte. Ale díky těmto duchovním výpravám se vám podaří mnoho věcí v životě vidět z jiného úhlu. A to vám postupně výrazně zlepší život, materiálně i duchovně. Single mohou počítat v měsíci srpnu roku 2024 s nějakým zajímavým flirtem, který bude plný příslibů do budoucna. Nikam nespěchejte, uvidíte, že spousta věcí se postupně sama posune dál. Berani s partnerem se mohou připravit na milé překvapení někdy v posledním týdnu srpna. Všechny projekty, které budou vyžadovat více kreativity a originálního přístupu mají velkou šanci na úspěch.

Býk

Podle horoskopu to v záležitostech spojených s láskou v měsíci srpnu rozhodně nebude moc snadné. Po docela sympatické první polovině roku, kdy obecně věci fungovaly tak, jak vám vyhovovalo, přijde trochu krušnější období. Zvláště ve vztahu se může objevit celkem hodně sporů. Budou se týkat organizace společného života i financí. Obvykle je lepší hledat co nejvíce kompromisů, ale podle horoskopu byste nyní v klíčových záležitostech měli stát na svém i za cenu menších hádek. Jde o budoucnost nejen v roce 2024, ale i v dalších letech. Špatná dohoda, ze které byste byli od začátku nešťastní v budoucnu napáchá více zla, než spor, díky kterému dosáhnete svého. Pro single asi vše zůstane při starém, leda že byste dali prostor nějakému Rakovi, aby vám do života zavedl trochu změn. V lásce srpen spíš vydařený nebude, ale v práci by to mělo být celkem fajn. Prázdninová atmosféra vám poskytne docela hodně prostoru pro realizaci vašich vlastních projektů, které vás mohou posunout výrazně dále. Můžete se odvážit jít i proti proudu, pozitivní nastavení vašeho okolí vám leccos dokáže usnadnit.

Blíženci

V měsíci srpnu podle horoskopu Blíženci mohou v záležitostech lásky zatoužit po nějakém dobrodružství. U těch, kteří jsou single, to nebude žádný problém. Jen si musí dávat pozor, aby někdy neslibovali něco, co nemají v úmyslu dodržet. I lov by měl mít svá pravidla, i při lovu se člověk může zachovat čestně. Dlouhodobě se mu to vyplatí a hlavně nemusíte čekat nějaké nepříjemné následky nepříliš čestného jednání. Hledání nového a touha po adrenalinu Blížencům ve vztahu moc nepomůže. Před tím, než se do něčeho bez rozmyslu vrhnete, popřemýšlejte, jestli toho nedáváte v sázku až příliš mnoho. Pokud vám to ale ve vztahu už delší dobu neklape, možná vám tento přístup pomůže s novým začátkem. V první polovině měsíce máte šance na větší pracovní úspěch. Bude zaplacen částečně vaším volným časem i energií, ale bude zaplacen opravdu dobře. Zbytek měsíce srpna pracovně ani finančně nic moc zajímavého nepřinese. Dobrý čas nabrat síly na zbytek roku 2024.

Rak

Pro srpen horoskop doporučuje Rakům mnohem klidnější přístup, než tomu bylo v předchozích měsících roku 2024. Pokud jsou ve vztahu, partner už může být z vašeho dřívějšího přístupu trochu podrážděný a nemá nejmenší smysl si léto kazit hádkami a spory. Navíc popřemýšlejte, jestli vám ty neustále boje a prosazování svého opravdu za to stojí. Není lepší s partnerem žít v harmonii, kde obě strany mají dostatek prostoru pro sebe a díky tomu prostoru je společné žití mnohem krásnější? Raci, kteří jsou single by měli přestat s radikálním přístupem buď vše nebo nic. Hledání celoživotní lásky je někdy velmi pomalý proces, který vyžaduje trpělivost. Obrňte se jí a pomalu pracujte na získání toho, po čem nejvíce toužíte. Ve vaší blízkosti je nějaká Panna, která by možná chtěla i něco více, než jen přátelství. Aktivně strávený srpen vám výrazně pomůže vylepšit fyzickou kondici a celkovou imunitu. To se vám před příchodem sychravého podzimu opravdu hodí.

Lev

Ve věcech lásky se podle horoskpu Lvům podaří v srpnu vyplout na široké moře. Budete mít spoustu prostoru k manévrování a to, kam se vám podaří doplout, bude záležet z velké části na vás. Ale ne jenom na vás. Do určité míry musíte zachovat schopnost dosáhnout kompromisu a své snahy co nejvíc věcí řídit byste měli alespoň trochu maskovat úsměvem a spoustou krásných slov. Toxický přístup dokáže ve vztahu napáchat spoustu zbytečných škod. Ale všechno se dá vyřešit rozumným rozhovorem, nemá smysl rovnou jít na ostří nože. Rok 2024 by celkově měl pro vás být pracovně i finančně úspěšný. Občas se objeví nějaké ztráty nebo slabší chvilky, ale srpen bude podle horoskopu patřit rozhodně k těm měsícům, které uzavřete s celkovou pozitivní bilancí. Máte šanci se pustit do nějakého zajímavého projektu, který bude od vás vyžadovat více představivosti a hodně kreativní přístup. Nebojte se ho.

Panna

Už vás vaše pracovní místo unavuje? Máte pocit, že se nic nikam neposouvá a že váš život se pořád točí v jednom a tom samém kole, které už vám rozhodně nevyhovuje? Měsíc srpen roku 2024 bude podle horoskopu ideálním měsícem, kdy můžete udělat první kroky k dlouho vytoužené změně. Nebude to chvíle radikálního rozhodnutí. Konec konců Panny nemají ve zvyku ze dne na den dělat etrémní změny. Bude to čas příprav, kdy najednou se před vámi objeví hodně zajímavých příležitostí. Na nic nemusíte reagovat okamžitě, využijte první dvě třetiny srpna ke sbírání různých nabídek a jejich postupnému vyhodnocování. Až potom se můžete rozhodnout. V rozhodnutí vám případně pomůže nějaký zkušený Kozoroh nebo Vodnář. Jejich rada vám pomůže odhalit případné háčky i ukryté výhody. Panny, které jsou single by se měly těšit na konec léta. Jejich akcie najednou začnou růst a v blízkém okolí se ukáže pár lidí, kteří se nebudou bát své sympatie a případné touhy dát také najevo. Panny ve vztahu prožijí příjemné léto, kde partner bude nejlepší obranou před jakýmkoliv pokušením.

Váhy

Začátek měsíce srpna může být pro Váhy docela zajímavý. Tedy pokud jde o záležitosti lásky. Podle horoskopu v jejich životě začne nejvýznamnější roli odehrávat srdce. A to bez ohledu na to, jestli jsou single a nebo už v dlouhodobém a šťastném vztahu. Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu uvidí, jak je láska opravdu nádherná. Bezhlavě se zamilovat je krásná věc. A ať si říká, kdo chce, co chce, zamilovávat se můžeme i do jedné a té samé osoby pořád do kola. Vždy lze objevit další důvody, proč je život s ní to nejlepší, co vás mohlo potkat. Pracovně může být srpen docela zajímavý, jen musíte v sobě sebrat trochu více odvahy. V první třetině měsíce byste měli vyhodnotit, co vlastně potřebujete a kam se chcete dostat. Pak už je jen důležité udělat ten další krok. Proberte to s někým, kdo má na vaši budoucnost vliv, s někým, kdo má dostatek rozhodovacích pravomocí. Nebojte se toho rozhovoru, je vám pozitivně nakloněn a aktivní přístup v létě, kdy většina lidí se věnuje relaxu, budou plusové body pro vás.

Štír

V průběhu celého roku 2024 dokazujete, že jste ten správný člověk na tom správném místě. Možná jste měli trochu pocit, že vám vaše úsilní nepřináší nic navíc, ale podle horoskopu se to v měsíci srpnu změní. Čeká vás nějaké ocenění, které se vám rozhodně bude líbit. Buď se bude jednat o zlepšení vaší pracovní situace nebo o finanční ocenění a nebo o kombinaci obojího. Stačí být trpělivý a druhá polovina srpna vás naplní nadšením. Jen si dávejte pozor na lidi, kteří se na vašem úspěchu budou snažit přiživit. Úspěch mívá dost často spoustu otců, ale jen jeden je ten skutečný a tím jste nyní vy. A nebojte se to dávat najevo. Konec s falešnou skromností, ať se ostatní také snaží a mohou dosáhnout to samé, co vy. Podle horoskopu by bylo v srpnu věnovat trochu více času odpočinku a regeneraci. Váš organismus má jen omezené množství sil a vy je ještě budete ve zbytku roku 2024 docela potřebovat. Dovolená nebo prodloužený víkend budou tím ideálním rozhodnutím, za které vám vaše tělo určitě poděkuje.

Střelec

Vypadá to, že v měsíci srpnu mohou mít lidé narození ve znamení zvěrokruhu Střelec trochu větší problémy se soustředěním. Spousta věcí je bude rozptylovat, nebude vůbec snadné se koncentrovat jen na jednu věc. K tomu vaše okolí bude mít občas dojem, že můžete dělat spoustu věcí najednou a ještě jim to bude málo. Proto bude nejrozumnější hned na začátku měsíce si udělat dobrý plán, kde určíte, co všechno chcete stihnout, do kdy to chcete vyřídit a co jsou vlastně zbytečnosti, které určitě nemáte chuť řešit. Podle horoskopu je dobré si nechat také při plánování trochu rezervy na nečekané události, ale nemá smysl to moc přehánět. Ve skutečnosti spousta nových věcí může docela dobře počkat, až na ně budete mít opravdu dostatek času, chuti a sil. Pokud jste měli v roce 2024 nějaký úraz nebo náročnější nemoc, je docela možné, že v srpnu ještě pocítíte určité poslední připomínky této události. Ale není důvod ke stresu, znovu se to opakovat nebude. Vaše celková forma by měla být nyní výrazně nad průměrem

Kozoroh

V srpnu bude největším nepřítelem Kozorohů jejich občas složitější charakter a tvrdohlavost. Pokud jste single a chcete něco s tím dělat, tak na začátku by bylo dobré popřemýšlet o tom, co jste v minulosti dělali špatně. Vina není jen na straně těch druhých a trochu pokory vám určitě neublíží. Rozhodně nejste na ztracené pozici, dokonce máte šanci zopakovat nějaký minulý pokus. Ale nejdříve musíte změnit svůj přístup a objektivně vyhodnotit situaci. To se týká i Kozorohů, kteří již partnera mají. Podle horoskopu může dojít ve vztahu k několika větším hádkám. A hlavně na vás bude, jak dopadnou. Pokud si postavíte hlavu a budete chít za každou cenu prosadit jen tu svou, tak k ničemu dobrému nedospějete. Spory sice vyšumí, ale zanechají za sebou nepříjemný odér. Pokud budete přístupni ke kompromisům, i nepříjemná situace může být do budoucna zdrojem mnohého pozitivního. V práci se řiďte zásadou, že někdy je lepší obětovat nějakou drobnost, aby se vám podařílo dosáhnout v budoucnu výrazně většího úspěchu.

Vodnář

Podle horoskopu měsíc srpen roku 2024 bude pro Vodnáře obecně docela náročný. Musíte se nachystat na více složitých chvilek a náročných situací, které bude potřeba postupně řešit. Ale pozitivní na tom všem je, že máte v tomto měsíci výrazně více charismatu a vaše intelektuální forma bude také na velmi slušné úrovni. Pokud spojíte oboje dohromady a přidáte k tomu dostatečnou systematičnost, tak by se vám vše mělo podařit zvládnout. Důležité je řídit se vlastními zásadami, váš morální kompas bude vaším nejlepším průvodcem i v té nejnáročnější situaci. Stačí si upřímně odpovědět, jaký je váš skutečný názor na danou situaci a co by bylo správné udělat. A pak podle toho postupovat. Nemá smysl kalkulovat na nějaký krátkodobý zisk, pro vás je lepší dlouhodobý, i kdyby to bylo na začátku náročnější. Pokud hledáte lásku nebo i menší flirt, dejte si pozor na to, co říkáte. Tu samou věc se dá často vyjádřit mnohem romantičtěji, stačí jen vybrat trochu jiná slova, která vám nakonec otevřou dlouho nedobytné dveře.

Ryby

V roce 2024 vás pronásledoval chaos a situace, které neměly dobrá řešení. Podle horoskopu v měsíci srpnu to skončí a konečně se vám podaří najít dlouho vytoužený klid a pořádek. Postupně získáte zpět psychickou pohodu, kterou jste tak potřebovali a díky tomu se vám podle horoskopu podaří vyřešit hodně věcí, které se v předchozích týdnech a měsících zdále neřešitelné a nebo jste se jim vůbec nechtěli věnovat. Vypadá to, že i štěstí bude stát na straně lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Ryby. Někdy v druhé polovině měsíce srpna dojde k určité nečekané události, která vás opravdu hodně potěší. Jediné, na co byste si měli dávat více pozor je zdraví. Sice vám nehrozí přímo nějaká závažnější choroba a nebo úraz, ale podle horoskopu je tu riziko na menší zdravotní neduhy spojené s neopatrností. Takže dávejte si více pozor na počasí, zvláště pokud mezi dnem a nocí dochází k větším teplotním skokům. Také je zde větší riziko žaludečních potíží – hlídejte si, kde a čím se stravujete. Lepší je vydržet hodinku o hladu než konzumovat něco z hodně pochybných zdrojů.