Horoskopy od 01-07-2024 do 07-07-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý sedmý týden roku 2024

1. Beran – podaří se vám pochopit některé záležitosti, které vám poslední dobou připadaly hodně nesrozumitelné. To vás příslovečně „nakopne“ a dostanete novou chuť k práci. Berani by podle horoskopu měli prožít docela romantický týden. Snažte se vztah osvěžit něčím novým, netradičním a nebo něčím, co už jste dávno nedělali. Rozčilování se kvůli bezvýznamným věcem může zbytečně vyvolávat stres.

2. Býk – Býci, jejichž práce je založená na velké samostatnosti a nebo ti, kteří se věnují hlavně podnikání, prožijí docela zajímavý týden. Velmi náročné dny vystřídá velké uspokojení z dosažených výsledků. Jen nezapomínejte regenerovat síly. Váš partner i rodina budou o vás chtít pečovat více než jindy. Někdy to může být trochu omezující, ale myslí to dobře. S bolestmi zad vám snadno pomohou správné cviky.

3. Blíženci – očekávejte nějakou zajímavou nabídku, která bude mít docela velký vliv na vaši blízkou budoucnost. Neříkejte ne, ale vše si nejdřív pořádně promyslete. Na peníze asi v tomto týdnu nebudete naříkat, ale stejně horoskop doporučuje, abyste příliš neutráceli. Případné hádky ve vztahu rovnou řešte, nenechte je vyznít do ztracena a nereagujte naštvaným mlčením. Ve vedrech se vyhýbejte fyzické aktivitě.

4. Rak – zkuste zvážit, jestli to co v práci děláte a čeho se vám daří dosáhnout je opravdu vše, co dokážete. Možná by stálo za to trochu přehodnotit svůj přístup a vložit do svých výkonů trochu více srdce. Ve vztazích by Raci neměli zažít nic nečekaného, někdy je nejsladší stabilní nuda. Pokud chcete flirtovat, někde na vás čeká Váha a Kozoroh s podobným přístupem. Zkuste trochu méně namáhat svůj zrak.

5. Lev – vaše finanční situace se jen tak sama od sebe nezlepší. Sice je možné hlídat výdaje, ale důležité jsou hlavně lepší či nové příjmy. A v tomto týdnu byste podle horoskopu měli dostat pár zajímavých nabídek. Pokud se chcete posunout dál, tak je neodmítejte. Pokud vám někdo padl do oka, místo skleničky či kávy ho pozvěte na podvečerní procházku. Magie chvilky udělá půl práce za vás. Zdraví bude v pořádku.

6. Panna – Panny, které se věnují činnostem spojeným s obchodem či financemi budou na tom v aktuálním týdnu výrazně lépe než obvykle. Máte šanci získat nějaké nové znalosti a zkušenosti, které se vám brzy podaří uplatnit. Ve čtvrtek vás čeká pracovně krapet náročnější den. V lásce nemá smysl řešit věci minulé. Je potřeba si vše říci, vysvětlit a udělat tlustou čáru. Vyšší přísun vlákniny a tekutin vám prospěje.

7. Váhy – nebojte se průběžně měnit plány, podle toho, jak se bude pracovní situace vyvíjet. Flexibilita vám podle horoskopu přinese hodně plusových bodů. Pokud budete trvat na tom, že nejdříve musíte dokončit to, co máte rozdělané, nesetká se to s velkým pochopením. Pro opačné pohlaví budete nyní velmi přitažliví. Dá se toho využít. Nedostatek energie se dá doplnit odpoledním spánkem.

8. Štír – v práci by to mělo být v tomto týdnu docela v pořádku, jen se nachystejte na trochu zmatený přístup vašich kolegů. Je to šance, kde můžete ukázat, jak váš rozum a rozvaha mohou lidi inspirovat a vést k lepším výsledkům. Lásce byste měli vyjít trochu více naproti. Pokud se člověk schovává doma, tak sama od sebe se tam neobjeví. V druhé polovině týdne si dejte pozor na migrény.

9. Střelec – výpočetní technika, mobily, umělá inteligence, to vše vám může v práci hodně pomoci. Ale nesmíte se na to bez kritického přístupu spoléhat. Navíc váš lidský přístup a životní zkušenosti nyní budou mít navrch. Někdy je lepší v hádce neustupovat, někdy je lepší udělat pár kroků zpět a stáhnout se bez uznání porážky. Tichá domácnost není nic milého, ale občas dokáže více než tisíce slov a křik. Hlídejte si správný pitný režim.

10. Kozoroh – někdy je dobré šetřit a jindy je dobré si udělat trochu radost. Peníze nemají být hodnotou jen samy o sobě, ale prostředkem, který nás dovede ke spokojenějšímu životu. V lásce nemá smysl řešit nic, co nejde nijak změnit. S některými záležitostmi je lepší se smířit a člověk pak nemusí řešit zbytečnosti. V tomto horkém počasí je důležitý i správný výběr jídla.

11. Vodnář – někdy je lepší zůstat v práci trochu déle než musíte. Zvláště pokud se řeší nějaké velmi důležité věci. Dobrý dojem, který váš postup u lidí kolem vás zanechá, bude k nezaplacení. A navíc můžete díky tomu přijít k nějaké koruně navíc. Chodit pozdě na schůzky s někým, koho milujete nebo po kom toužíte, rozhodně není dobrý nápad. Naznačuje to jistou nadřazenost i nezájem. Vyhýbejte se konzumaci polotovarů.

12. Ryby – podle horoskopu by se lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby měli nyní držet ustálených postupů. Pokud možno se snažte vyhnout všem novotám a věcem, se kterými nemáte příliš zkušeností. Zbrklost se u finančních řešení nevyplácí, na vše si nechte dost času. Váš partner může mít v tomto týdnu dojem, že mu čtete myšlenky. Hodně ho to potěší. Organismus ochlazujte s rozumem, nic se nemá přehánět.