Horoskopy od 08-07-2024 do 14-07-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý osmý týden roku 2024

Beran – máte zajímavé pracovní možnosti. Možná na první pohled nebudou tak atraktivní, ale je dobré nekrčit nosem nad tím, co osud nabízí. Dlouhodobě na tom vyděláte. Nuda v lásce a vztahu může vést k nečekaným rozhodnutím, ale stojí ta rizika za to? Je možné, že začátek léta je pro vás zdravotně náročnější, ale teď se to postupně začne měnit.

2. Býk – od práce vás bude odvádět mnoho jiných aktivit. Chce to nyní trochu více sebeovládání, ale zase nemusíte být na sebe až moc přísní. Je to o nalezení ideálního kompromisu. Více peněz nyní získáte jen díky vyššímu pracovnímu nasazení. Ve vztazích by to mělo být příjemné, i single by podle horoskopu měli mít lepší šance. Oblékejte se podle počasí, hrozí teplotní skoky.

3. Blíženci – máte zlepšenou schopnost sebemotivace. Pokud se rozhodnete něco udělat, dotáhnete to  do konce a výsledek práce bude v porovnání s normálním stavem  opravdu výborný. Vaše osobní kouzlo by mělo nyní fungovat i na lidi, kteří ještě před nedávnem vypadali jako vytesaní z ledového kvádru. Bylo by dobré, kdybyste si našli trochu více času na odpočinek.

4. Rak – hodně věcí se bude měnit, bylo by dobré, kdybyste si pro každou situaci nachystali i nějaké nouzové řešení, které vám zabere méně času. Tento týden bude mnohem větší význam hrát rychlost než pečlivost. V lásce chtějte jednoznačné sliby, veškeré mlžení jsou jen výmluvy a ty nemají smysl. Vaše forma nebude úplně ideální, dopřejte si více vitamínů.

5. Lev – každá příležitost, která se objeví, stojí za vyzkoušení. Pokud něco zrovna teď neumíte, tak to neznamená, že se to nemůžete velmi rychle naučit. Výdaje nemůžete pořád omlouvat nutností, stálo by za to přistupovat k financím výrazně opatrněji. Pravá láska dokáže překonat i ty nejsložitější chvilky. Mohou se objevit menší problémy  s pletí.

6. Panna – budete mít podle horoskopu velmi dobrý cit na různé nepříjemné háčky, které se skrývají ve velmi výhodných nabídkách. Nebojte se tuto schopnost využít i ve prospěch vašich blízkých a známých. V lásce je někdy krásné jen snít. A pak čekat, jak po probuzení se sen stává realitou. Jestli ke svému tělu přistoupíte s respektem, odvděčí se vám velkou výkonností.

7. Váhy – pokud možno se vyhýbejte jakýmkoliv nákupům na úvěr, tento týden rozhodně není vhodný pro půjčování peněz. V práci si dejte pozor na intriky. Dá se říci, že každý den bude mít velký romantický náboj, nebojte se ho využít. Spěchejte pomalu a dávejte si velký pozor na silnici a chodníku.

8. Štír – po chvilce volna vás zase čeká hodně práce, bylo by rozumné jí nyní věnovat více pozornosti, aby se vám zbytečně nevytvořily nějaké závazky, které budete muset řešit následujících pár týdnů. V lásce neztrácejte čas, stačí jen začít a pak se vše rozvine samo. Budete se cítit více unaveni, nemá smysl vyžadovat od těla více, než je schopno. Odpočinek ještě nikomu neublížil.

9. Střelec – podle horoskopu následujících pět pracovních dní budete ve velkém stresu. Lidé pořád budou něco chtít a vám se nepodaří až do víkendu najít nějakou chvilku jen pro sebe. Sice se někomu velmi líbíte, ale nevrhejte se do nového románku po hlavě. Trpělivost vám pomůže vyhodnotit všechny klady a zápory. Po náročném týdnu dopřejte v sobotu a neděli organismu nějaký příjemný relax.

10. Kozoroh – sázejte na zkušenosti, podle horoskopu byste se měli věnovat hlavně věcem, ve kterých jste neotřesitelnou autoritou. Můžete získat hodně pozitivních bodů u okolí a kápne z toho i nějaká korunka. V lásce přichází něco nového, možná je to nadcházejícím létem a nebo je to prostě osud. Neseďte pořád doma a v práci, potřebujete pohyb a hlavně čerstvý vzduch.

11. Vodnář – budete velmi dobře vycházet s cizími lidmi, je to dobrá chvíle pro vytvoření nových kontaktů, které v budoucnosti zúročíte. Ostýchavost se nyní nevyplácí. Ve vztazích přijdou trošku bouřlivé chvíle, hádek bude více než obvykle, ale do víkendu se situace zklidní. Tělu by se hodila nějaká detoxikace, pomoci mohou i obyčejné kopřivy.

12. Ryby – nákupy vás budou velmi lákat, dokonce budete v pokušení sáhnout i na úspory. Bylo by dobré tomu odolat, i když bude to vyžadovat opravdu silnou vůli. Single mohou poznat někoho opravdu zajímavého, ve vztazích přijde oživení a romantika. Pocítíte přiliv energie, vaše imunita by se měla rapidně zlepšovat. Tento týden je skvělý pro všechny sportovněji založené Ryby.