Horoskopy od 15-07-2024 do 21-07-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2024

Beran – během pracovní části následujícího týdne se podle horoskopu seznámíte s někým, kdo bude mít na vaši pracovní či podnikatelskou budoucnost velký vliv. Partnerský vztah okoření spousta krásných momentů plných společných zážitků – těšte se nea víkend. Před Berany, kteří jsou single, je bohatý společenský život. Se zdravím byste neměli mít nějaké nečekané problémy. Přichází dobrý týden pro rekonvalescenci.

2. Býk – budete muset řešit několik důležitých záležitostí. Hlavní je zachovat klid a nenechat se nikým do ničeho tlačit. Jednání ve stresu může způsobit několik zbytečných chyb, jejichž následky mohou být finančně náročné. Menší problémy ve vztahu snadno vyřeší romantický večer. Uvidíte, že všechno je v naprostém pořádku. Vašemu zdraví pomůže trochu více odpočinku. Jen se pokuste omezit televizi, počítač nebo mobil.

3. Blíženci – horoskop na tento týden předvídá, že vaše schopnosti vyjednávání a přesvědčování ostatních lidí budou nyní opravdu nadprůměrné. Nebojte se toho co nejvíce využívat. Takováto výborná situace se už v létě opakovat nebude. A to nejen v práci nebo finančních záležitostech, i ve vztahu můžete leccos upravit podle svých představ. Blíženci by si měli dát pozor při práci s ostrými předměty.

4. Rak – podaří se vám vyřešit některé záležitosti, které vás trápily už delší dobu. Úspěch, kterého dosáhnete vás opravdu potěší a bude zasloužený. Fianční situace se na začátku týdne trochu vylepší. Ve středu nebo ve čtvrtek se stane něco, co Rakům, kteří jsou ve vztahu, ukáže, že jejich výběr je to nejlepší, co mohou mít. Při cestě do lesa se více chraňte před různým hmyzem.

5. Lev – nemá smysl si klást malé cíle. V tomto týdnu máte možnost začít nějaký velký projekt, který vám sice zabere více času a budete muset překonat nějaké překážky, ale výsledek vás opravdu potěší. V lásce nemá smysl si na nic hrát. Divadlo nikoho moc nezajímá, nejdůležitější je upřímný vztah a vzájemná upřímnost. Vaše fyzická forma bude trochu kolísat, ale to je při těchto teplotách normální.

6. Panna – podle horoskopu bude v tomto týdnu pro Panny nejdůležitější si pohlídat finance. Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu budou mít sklony utrácet za zbytečnosti, které vůbec nepotřebují. Je lepší část peněz odložit než je jen tak vyhodit oknem. Single Panny musí převzít trochu více iniciativu, jinak se u nich nic ani v tomto létě nezmění. Drobné zdravotní potíže je lepší vyřešit hned na začátku. Lékaři budou vědět.

7. Váhy – aktuální týden by měl být ve znamení štěstí. V práci se vám bude dařit bez ohledu na to, kolik do práce vložíte či nevložíte úsilí. Finance se vás budou hezky držet a v lásce by to mělo být také milé. Čeká vás nějaké příjemné překvapení, které si opravdu užijete. Tento týden bude nejlepší nic neřešit a prostu se těšte životem. Při cestování si dejte pozor na silnici.

8. Štír – na práci se raději více soustřeďte. Pokud budete stát před nějakým novým úkolem, raději si někde poznamenejte, co a kdy máte postupně udělat. Spoléhat se pouze na paměť není nyní příliš bezpečné. V ideálním případě se držte jen svých povinností a novinky odložte na později. Léto přeje navazování nových kontaktů a během něj vznikne spousta menších či větších románků. Ale tento se flirtování raději vyhýbejte. Štíři by si měli dávat pozor na čerstvost potravin při stravování mimo domov.

9. Střelec – v práci a při nějakých obchodních či finančních jednáních držte ruku na tepu událostí. Nemá smysl se nechat zatlačit do pozadí nějakým iniciativnějším jedincem. Občas je potřeba propagovat trochu více výsledky své práce. Někteří lidé nechápou, že leccos není samozřejmost. Střelci se v červenci mohou silně zamilovat a tento týden opravdu čas přeje lásce. Aromaterapie může ulevit vaší duši.

10. Kozoroh – podle horoskopu nemá nyní smysl riskovat. Dělejte to, co umíte dobře a snažte se vyhýbat improvizaci. Není ostuda se zeptat, jak postupovat v nové situaci a případně konuzltovat věci se zkušenějšími. Pokora a skromnost jsou docela v kurzu. V dlouhodobých vztazích někdy může hrozit únava z nudy. Drobná pozornost ji může odehnat. Vaše tělo touží po větší dávce fyzické aktivity. Na teplo se nemůžete vymlouvat věčně.

11. Vodnář – v úterý nebo ve středu byste se měli rozhodnout ohledně nějaké věci, která se bude řešit až na podzim nebo v zimě. Nepodceňujte to, teď je nejlepší moment roztočit kola správným směrem, kterým se potom vydají samy bez potřeby nějakého většího úsilí z vaší strany. Pokud jste něco plánovali s partnerem na tento týden, možná budete muset vyřešit několik překážek, které se nečekaně objeví. Člověk by měl být spokojen sám se sebou, péče o vzhled nemusí být jen marnivostí.

12. Ryby – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby mívají sklony k melancholii a snění. Ale když chtějí, dokážou jednat velmi racionálně a jejich tahy překvapí všechny lidi v okolí. Vaše promyšlené tahy vám nyní přinesou hodně dobrého. Podle horoskopu se pracovně bude jednat o jeden z úspěšnějších týdnů v aktuálním roce. Jen si dejte pozor na žárlivost. Ta dokáže naprosto zbytečně otravit i téměř dokonalou atmosféru. Příliš silně nastavená klimatizace vám určitě neprospívá.