Horoskop na měsíc září 2024

Horoskop na září

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

Berani, kterým se v létě podařilo prožít nějaký menší románek, by si nyní měli poctivě říci, že vše krásné se jednou končí. Nemá smysl hledat něco věčného v pomíjivé nátuře léta. Vzpomínky stačí a nemá smysl si je kazit bojem, ve kterém nemáte moc šancí na vítězství. Berani, kteří žijí ve šťastném trvalém vztahu, v září znovu uvidí, jak nádherný je ten společný život. Podaří se vyřešit některé spory. Dokážete se domluvit na záležitostech, které budou mít velký vliv na budoucnost. A společně zažijete kouzelný začátek podzimu. Září pracovně nebude příliš náročné. Nebo aspoň nebude náročnější než zbytek roku 2024. Podle horoskopu v druhé půlce měsíce máte zvýšené šance na úspěch při vyjednávání výhodnějších pracovních podmínek a nebo při žádosti o lepší finanční ohodnocení.

Býk

Obvykle se láska spojuje s jarem a krátkodobé románky s obdobím letních prázdnin. Ale podle horoskopu pro Býky letošní září může být opravdu zamilované. Single mohou očekávat zvýšený zájem okolí. Je tu nějaký Rak nebo Vodnář, kteří jen čekají na náznak zájmu. Stačí opravdu málo a pak můžete nechat událostem svobodný průběh. Ve vztazích by vše mělo být také v pořádku. Jen je důležité najít nějakou rovnováhu mezi svobodou a kompromisy, které jsou životně nutné pro fungování každého páru. Je důležité mluvit o tom, co potřebujete. Ale také je důležité poslouchat, co potřebuje ten druhý. Začátek měsíce září bude finančně náročný. Přibližně do desátého je dobré si rozmyslet, za co utrácíte. Některé výdaje raději odložte na druhou půlku měsíce.

Blíženci

Lidé narození ve znamení Blíženci budou mít pocit, že jejich energie a touha změnit věci kolem sebe najednou nemá žádný viditelný efekt. Ale to je jen pocit, není důvod měnit nic v přístupu ke světu a svému nejbližsímu okolí. V průběhu měsíce září se vše postupně začne vysvětlovat. Některé věci, které v prvních dnech budou vypadat neřešitelně se pomalu začnou samy od sebe transformovat do verze, která vám bude vyhovovat. Blíženci žijící ve vztahu by měli popřemýšlt, jestli nějaké jejich osobní komplexy nenarušují jinak dokonale fungující žití. A ti, co partnera nemají, by měli popřemýšlet, jestli není někde dobré snížit nesmyslně vysokou laťku.

Rak

Některé věci bude nejlepší řešit spontánně. Zbytečné přemýšlení a kombinování vám nic dobrého nepřinese. Váš první nápad bude ten nejlepší a případné detaily budete moci vylepšovat za pochodu. Zhruba do dvacátého můžete být trochu pod tlakem, proto rychlá reakce a postupné odbavování různých povinností bude pro vás nejprospěšnější. Z finančního hlediska bude podle horoskopu měsíc září docela zajímavý. Můžete počítat s nějakou prémií a nebo zajímavou příležitostí, jak si trochu přivydělat. Také je možné, že dostanete nějakou zajímavou nabídku, kterou se bude jen těžko odmítat. Single mají během záříjových víkendů roku 2024 šanci potkat někoho zajímavého. Mělo by to být spojené buď s netradičním místem a nebo spíše nečekanou či neplánovanou událostí.

Lev

V lásce by člověk měl být opatrný s nějakými výroky, které obsahují slovo nikdy. Občas zjistíte, že to, co vypadalo naprosto nedosažitelně je ve skutečnosti na dosah ruky. Stačí ji jen vytáhnout. A někdy uvidíte, že to, co se zdálo naprosto jisté a nezpochybnitelné, může zmizet doslovně během pár vteřin jako mávnutím kouzelného proutku. Láska není o vypočítavosti a kalkulu, prostě je občas dobré se prostě podřídit vývoji událostí a neřešit nic, na co nemáte vliv a nebo nemůžete v reálu změnit. Podle horoskopu single Lvi budou mít chuť na trochu dobrodružství. V měsíci září byste si měli dát pozor na nadměrné ambice. Část lidí ve vašem pracovním okolí je může špatně pochopit a začnou se cítit ohrožení. A krysa zahnaná do kouta může být pěkně bojovná.

Panna

Otevřenost vůči novým zážitkům může ve vašem životě změnit opravdu hodně. A podle horoskopu se to netýká pouze těch, co lásku teprve hledají, ale i těch, kteří již delší dobu v nějakém vztahu žijí. Měsíc září bude ideální pro objevování nového, které může váš společný život výrazně vylepšit. Naslouchejte nápadům partnera, zkuste číst mezi řádky a nebo pokuste se číst jeho myšlenky. Některé věci neumí vyjádřit slovy, ale měly by být snadno pochopitelné. Po létě vás čeká trochu více práce a možná se objeví i nějaké mírně kritické situace. Ale všechno by se mělo dát zvládnout. Začátek měsíce bude dost náročný, hlavně protože budete muset řešit i více domácích záležitostí. Takže je dobře si naplánovat všechny důležité činnosti předem.

Váhy

Během první poloviny měsíce září by se podle horoskopu měli lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy připravit na pár nepříliš příjemných chvilek spojených s láskou. Single zjistí, že nic se nevyvíjí podle jejich představ a Váhy ve vztahu budou řešit, jestli náhodou do společného života neinvestují výrazně více než jejich partner. Nerovnováha dokáže vyvolat hodně dusnou atmosféru. Ale postupně by se situace měla uklidňovat. Některé věci si bude potřeba poctivě vyříkat a z dlouhodobého hlediska to výrazně pročistí atmosféru. Pokud partnera teprve hledáte, tak ke konci září zjistíte, že mraky pomalu mizí a první sluneční paprsky začnou ohřívat vaše srdce. V práci se snažte využívat své nejsilnější stránky. Věci, kterým příliš nehovíte, přenechte jiným.

Štír

Jsou lidé, kteří dovedou ve vztahu sedět na více židlích. Ale v naprosté většině případů to dříve nebo později špatně skončí. Proto je vždy důležité se co nejrychleji rozhodnout a vybrat pouze jednu cestu. A v případě pokušení je dobré pečlivě zvážit, jestli to má opravdu smysl. Přiznat se k chybným krokům není slabost. Ale člověk musí být hlavně upřímný vůči sám sobě. Podle horoskopu by měsíc září měl být pro Štíry relativně klidný. Budete mít příležitost vyřídit záležitosti, které vám už delší dobu leží v šuplíku. Obecně bude dobré využít podzim k různým pořádkům a proč nezačít rovnou v září. Dávejte si pozor na rádoby kamarády. Budou se kolem vás točit lidé, kteří se o vás dosud příliš nezajímali. A ve skutečnosti se nezajímají ani nadále, jen něco od vás potřebují.

Střelec

Podle horoskopu to vypadá na společenský bohatý měsíc září. Předchozí měsíce roku 2024 asi nebyly úplně o poustevničení, ale intenzita různých akcí a setkání, kterých se budete moci zúčastnit bude opravdu veliká. Je to ideální příležitost k navazování nových kontaktů, které bude možné v bližší i vzdálenější budoucnosti využít pro soukromé a také pracovní účely. Navíc to bude zajímavý čas pro všechny Střelce, kteří jsou zatím single. Seznámení se s novými lidmi znamená i další nové dosud nepoznané příležitosti. Jen byste měli na začátku popřemýšlet, jaké jsou vaše požadavky a co z nich je skutečně realistické. Dost důležitou roli budou hrát finance, snažte se omezit výdaje, protože na konci září můžete potřebovat trochu více peněz.

Kozoroh

Až do půlky měsíce září to bude podle toho, jak to vidí horoskop, docela klidné. Vaše pracovní i domácí situace bude více méně beze změn. Jediný tlak se objeví u Kozorohů, jejichž ratolesti nastoupí do školy. Ale i tam se bude jednat jen o trochu větší finanční zátěž, kterou s dobrým plánováním a předvídáním půjde celkem bez problémů zvládnout. Ale po patnáctém čekejte docela velký frmol. Nejdříve to začne v práci, kde se najednou objeví více věcí, které bude potřeba vyřešit okamžitě a vy budete muset vybírat, co má přednost. Zkuste se na to trochu připravit. Ideální bude pomoc kolegů, ale ti to jen tak pro vaše krásné oči neudělají. Ve vztahu může dojít k několika větším sporům. Partner bude mít dojem, že je v některých situacích až na druhé nebo třetí koleji. Zkuste se na to celé podívat jeho očima. Není to pravda, ale některé věci tak mohou působit.

Vodnář

Pořádek a disciplína by měla být vaše hesla pro měsíc září roku 2024. Někdy vám to příliš nepůjde, přeci jen jste hodně svobodomyslná duše, ale nyní chaos rozhodně není žádoucí. Všechno by mělo mít nějaký řád, systém a hlavně hodně důležité bude dodržování různých termínů. A v soukromých či vztahových záležitostech musí platit vše, na čem jste se domluvili. Jinak vás může čekat několik docela nepříjemných situací, které mohou podle horoskopu mít i celkem negativní dopad na zbytek roku. Podle horoskopu byste v září měli trochu více pozornosti věnovat zdraví. Na prvním místě je posílení imunity před příchodem podzimních bacilů a potom by bylo rozumné věnovat trochu více pozornosti různým preventivním prohlídkám – oční, zubař či praktický lékař se nabízí na prvním místě.

Ryby

V září se raději vyhýbejte jakémukoliv zbytečnému riziku. Podle horoskopu bude pro vás nejlepší v tomto měsíci dělat jen věci, u kterých víte, že se neobjeví jakýkoliv problém. Pokud vás situace donutí někde riskovat, postupujte s extrémní opatrností a v ideálním případě se snažte ze všeho postupně vycouvat. Na konci měsíce budete potřebovat trochu více sebevědomí v jednání s ostatními lidmi. Nebude vám to moc příjemné, ale nesmíte se nechat zatlačit do kouta a odkývat věci, se kterými vnitřně nesouhlasíte. Vypadá to, že bude potřeba s partnerem probrat nějakou minulou záležitost, která se v září znenadání znovu objeví. Upřímný rozhovor a tlustá čára vám do budoucna přinesou klid. Single by si měli dávat pozor na rozdíl mezi zamilováním a sympatiemi. Občas záměna jednoho za druhé dokáže vnést do života hodně velké zmatky.