Býk – horoskop na rok 2025

Podle toho, jak to vidí horoskop na rok 2025, lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk budou muset začít řešit některé záležitosti, kterým se snažili dosud vyhýbat. Konec strkání hlavy do písku. Jste přeci odvážný Býk a ne nějaký zbabělý pštros. Podle horoskopu se v tomto roce, nějpravděpodobněji v první polovině, seznámíte s někým, kdo ve vašem životě začne odehrávat velmi významnou roli. Měl by být narozený ve znaku Váhy nebo Vodnář. V létě na vás může dopadnout nějaký menší splín, který ve vás vyvolá touhu po hádkách. Snažte si hlídat, jak přistupujete k ostatním lidem. Je škoda se rozhádat s někým jen kvůli hloupostem. Konec roku 2025 bude pro Býky celkem úspěšný, naplní vás optimistickým výhledem do budoucnosti. Jinak nezapomínejte, že jen vy víte nejlépe, co je pro vás dobré.

Nejlepší měsíce v roce 2025: únor, květen, srpen

Nejhorší měsíce v roce 2025: duben, červen, červenec

Práce

Už delší dobu si kladete otázku, jestli opravdu jste dosáhli všeho, čeho jste dosáhnout chtěli. V roce 2025 vám tato myšlenka podle horoskopu nedá spát zvlášť na začátku roku. A není divu. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk se nespokojí jen tak s něčím. Život v lenošení plný polovičních úspěchů rozhodně není pro ně. A jsou i znamením, kterému nemůžeme upřít hodně píle. A ta bude potřeba. Protože každý úspěch vyžaduje nemálo práce. Ale práce investovaná do vlastního rozvoje a budoucnosti se opravdu vyplatí. Máte šanci na kariérní postup, jen nic se nesmí uspěchat. Jděte tvrdě a neústupně za svými cíli, ale rozhodně kráčejte schod po schodu, nic nepřeskakujte. Pády jsou zbytečné zdržení, kterému se dá snadno vyhnout.

Láska

Od února až do začátku května budou mít single Býci výrazně vyšší šance na nalezení někoho, kdo by s nimi chtěl společně jít životní cestou. Na začátku mohou dělat jistý problém příliš vysoké požadavky, ale když vše postupně přehodnotíte a začnete ke všemu přistupovat realističtěji, další cesta bude už výrazně snadnější. Dá se říci, že vše najednou půjde samo. Někdy je štěstí opravdu na dosah ruky a my jen nemáme odvahu po něm sáhnout. Pro zamilované Býky, kteří již partnera mají, nejlepšími měsíci roku 2025 budou z hlediska lásky a společného života květen a září. Bude to podle horoskopu ideální čas pro společné dovolené, výjezdy jen ve dvou a prožití spousty krásných zážitků. Jinak v průběhu celého roku nezapomínejte, že občasná bouřka je sice určitou komplikací, ale po ní je konečně čistý vzduch.

Zdraví

Většině lidí v zimě síly drasticky ubývají. Podle horoskopu Býci na tom budou v roce 2025 opačně. Nejvíce energie budou mít zhruba v první třetině roku. Bude to ideální čas pro různá zdravotní předsevzetí. Začít pravidelně cvičit, upravit si jídelníček a nebo vyzkoušet novou pravidelnou aktivitu se dá vždy. A pokud se do toho pustíte v zimě a první polovině jara roku 2025, tak podle horoskopu nemůžete neuspět. Nabírejte síly. Čerpejte život plnými doušky. Vše, co získáte do konce dubna, se vám ve zbytku roku bude hodit. S létem přijdou trošku složitější časy. Energie bude Býkům rychle ubývat. Také budete mít potíže s výkyvy nálady, které vám sil moc nepřidají. Navíc na konci léta hrozí menší úraz. Takže v tzv. prázdninovém období buďte opatrní. Na podzim naslouchejte signálům, které vysílá vaše tělo. A reagujte na ně. Nemá smysl nic podceňovat.