Horoskopy od 22-07-2024 do 28-07-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý týden roku 2024

Beran – někdy je důležité se věnovat vyřizování různých drobnějších záležitostí a někdy je čas na to se pustit do velkých a dlouhodobějších plánů. V aktuálním týdnů pusťte všední povinnosti za hlavu a myslete hlavně na budoucnost. Ve větší společnosti se můžete seznámit s někým, kdo začne být vašemu srdci blízký. Jen to chce trpělivost. Lidová moudra často umí vyřešit drobné zdravotní potíže.

2. Býk – píle, kreativita a hlavně tvůrčí přístup vám podle horoskopu v tomto týdnu mohou zaručit velký pracovní úspěch, který by se měl přeložit i na pozitivní finanční výsledky. Partner může mít nějaké sklony k žárlivosti. Může to být trochu únavné, ale nejlepší radou je vše ignorovat. Přejde ho to. Teplotní skoky mohou mít negativní vliv na vaši fyzickou i psychickou kondici.

3. Blíženci – nejeden problém se vám podaří vyřešit díky zvýšeným diplomatickým schopnostem. V případě pracovních sporů úspěšně můžete vystupovat jako soudce. V druhé polovině týdne mohou mít Blíženci trochu problém s nudou ve vztahu. Není nutné dělat vše společně. Krátká pauza na vlastní zájmy vše vrátí do normy. Dávejte si větší pozor na komáry a klíšťata. Základ je prevence.

4. Rak – podle horoskopu byste měli utrácet s rozumem. Peněz je nyní tak akorát a nemá smysl rozpočet napínat až na úplný limit. Objeví se nějaký zajímavý úkol. Jen než řeknete ano, já to udělám, nechte si vysvětlit všechny podrobnosti. Ve vašem okolí je nějaký Štír nebo Ryba, za jejichž úsměvy se skrývá něco více. Lidé, které pronásledují migrény, mohou mít trochu složitější týden.

5. Lev – pokud vás čeká nějaké větší papírování a nebo jednání s úřady, v tomto týdnu se vám toho podaří vyřídit mnohem více, než jste byli zvyklí. Klidně dořešte i pár záležitostí do rezervy, ať co nejefektivněji využijete situaci. Ve společnosti můžete zářit, opačné pohlaví se k vám může stahovat jako můra ke světlu, ale po nějakém čase zjistíte, že více než nové známosti a přátelství z toho nebude. Dávejte si pozor na tlak.

6. Panna – snažte se v tomto týdnu zachovat klid. Ve vašem okolí se budou odehrávat různé změny, a to i pracovní, na které ale nebudete mít skoro žádný vliv. Takže nemá smysl na to plýtvat energii. Tu si nechte v zásobě, až se situace vyjasní. Proměnlivé nálady rozhodně nejsou ve vztahu to pravé ořechové. Občas dokážou napáchat dost škod. Aktivní odpočinek o víkendu vašemu organismu prospěje.

7. Váhy – i když je léto a spousta lidí jede v nějakém zpomaleném režimu, tak podle horoskopu Váhy moc pracovního klidu v aktuálním týdnu nečeká. Věnujte se jen tomu nejdůležitějšímu, drobnosti přesuňte na někoho jiného. Váhy mají schopnost poznat, co je ve vztahu nejvýznamnější a co je banalita, kterou nemá smysl se zabývat. Preventivní prohlídka je docela dobrý nápad.

8. Štír – léto je sice pro většinu lidí časem odpočinku a celkově menšího pracovního úsilí. Ale to neznamená, že pracovně bude vždy úplně nezajímavé. V tomto týdnu máte šanci dosáhnout docela velkého úspěchu, jen to bude chtít trošku napnout síly. Žár za okny bohužel bude znamenat trochu méně žáru lásky ve vztahu. Ale na druhou stranu, někdo ocení klidnější týden. Zkontrolujte si trvanlivost potravin, žaludek je citlivější.

9. Střelec – pokud o výsledku vaší práce bude rozhodovat někdo jiný, podle horoskopu vám bude tentokrát hodně příznivě nakloněn. Takže i případné drobné chybky budou odpuštěny a celkové hodnocení vyzní hodně ve váš prospěch. Střelcům, kteří žijí ve vztahu, může do jejich života trochu více zasahovat někdo z rodiny. Je rozumné vytyčit hranice. Snažte se ke světu přistupovat pozitivně, dobrá nálada je půlka zdraví.

10. Kozoroh – ozve se vám někdo, komu jste v minulosti podali pomocnou ruku. Jeho vděčnost vás potěší a přinese několik pozitivních aspektů do šedi tohoto týdne. V práci sázejte na důslednost, nedodělky mohou uškodit. Kozorozi ve vztahu mohou prožít víkend naplněný vášní. Ti, kteří jsou single, by se měli ještě trochu obrnit trpělivostí. Při sportovních a turistických aktivitách buďte opatrnější než obvykle.

11. Vodnář – podle toho, jak to vidí horoskop, tento týden bude ideální pro všechny Vodnáře, které čeká nějaká intelektuální výzva. Pokud v práci převažuje rutina, nic moc zajímavého vás nečeká. Ale i opakujících se úkonů lze vymyslet nějaké vylepšení. Čerstvě zamilovaní prožijí nádherný týden, až si to říká o nějaký další krok. Dávejte si pozor na velmi studené nápoje a zmrzlinu.

12. Ryby – některé věci nemá smysl dokončovat. Pokud vidíte, že jste se dostali do slepé uličky, nyní je nejlepší čas říci stop. Není problém si přiznat částečný neúspěch, věnujte své síly a schopnosti tomu, kde se vám bude dařit více. Ryby ve vztahu prožijí docela zmatený týden. Občas se budete hádat téměř do krve o úplné hlouposti a pak vše vystřídá spousta lásky a vášnivé chvíle. Snažte se vyhýbat sladkostem a kofeinu.