Horoskopy od 29-07-2024 do 04-08-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý první týden roku 2024

Beran – v práci by vás měl čekat nějaký zajímavý úspěch. Na finance nebude mít vliv, ale vaše pozice se výrazně zlepší. Ve vztazích to nebude úplně růžové. Partner může mít dost hádavou náladu a vy nebudete mít příliš moc chuti na různé kompromisy. O víkendu se to ale výrazně zlepší. Vaše fyzická i psychická forma budou výrazně lepší než v posledních týdnech.

2. Býk – v práci bude nejdůležitější vsadit na pečlivost a dodržování všech domluvených termínů. Snažte se vyhýbat sporům a zbytečným diskusím o věcech, které stejně nelze změnit. Případné problémy v domácnosti rychle vyřeší úsměv nebo nějaký roztomilý žert. Mezi přáteli je někdo, kdo bych chtěl něco více než jen kamarádský vztah. Případný stres vám pomůže uvolnit sport nebo turistika.

3. Blíženci – podle horoskopu dokážete nyní najít řešení i ve velmi složitých situacích, které se na první pohled zdají neřešitelné. Díky tomu získáte uznání kolegů. Ve čtvrtek můžete mít trochu větší výdaje. Blíženci žijící ve vztahu mohou nyní s partnerem probrat nějakou důležitou záležitost týkající se budoucnosti. Léto je skvělý čas pro nezávazný flirt, pro single je to ideální čas. Snažte se vyhýbat polotovarům a omezte trochu solení.

4. Rak – pokud budete muset řešit nějaký složitý problém, nebojte se poprosit kolegy o pomoc. Rádi vám vyhoví a uvidíte, že i některé náročné věci více hlav zvládne docela rychle. V tomto týdnu se objeví několik zajímavých společenských událostí. Je to velmi dobrá příležitost pro seznámení. Složitější zdravotní problémy je lepší vždy řešit se skutečným odborníkem.

5. Lev – nemá smysl se pouštět do nějakých větších finančních operací. Raději se držte hesla, že je lepší vrabec v hrsti než spousta holubů na střeše. Podle horoskopu můžete nyní úspěšně dokončit nějaký zajímavý projekt. Večery s partnerem budou nyní opravdu příjemné. Vašemu zdraví by nejvíce prospěl využívat volný čas na různé procházky v přírodě.

6. Panna – začátek týdne bude podle horoskopu docela klidný, ale potom přijde několik urgentních úkolů, které bude potřeba rychle a bez chyb vyřešit. Finanční situace by měla být docela stabilní. Máte šanci se seznámit s mnoha zajímavými lidmi. Nová přátelství mohou být do budoucna i příslibem něčeho hlubšího. Dávejte si pozor na jídla, která neprospívají játrům nebo žlučníku.

7. Váhy – uslyšíte hodně komplimentů, ale jen část z nich bude upřímná. Dávejte si pozor na lichotky od lidí, kteří si vás do teď příliš nevšímali. Jejich úmysly nemusí být úplně čisté. Je docela snadné se zamilovat. Váhy, které jsou single, to nyní mohou velmi rychle poznat. Od bolesti nohou vám uleví obklady nebo relaxační koupel.

8. Štír – čeká vás docela hodně povinností a možná budete muset obětovat i část svého volného času. Při utrácení peněz si dobře promyslete, jestli všechny vaše výdaje jsou opravdu nutné. Partner pro vás chystá nějaké velmi příjemné překvapení. Nechte se rozmazlovat, je to opravdu příjemné. Vašim očím by prospělo trochu více odpočinku.

9. Střelec – někdy je potřeba jít do sporu. Zvláště pokud je vám jasné, že pravda je na vaší straně. Získáte nečekanou podporu od lidí, kteří se vám dosud spíše vyhýbali. Změny v práci mohou být dlouhodobě pro vás pozitivní. Ve vztazích můžete nyní zažít hodně sporů, ale také spoustu lásky. Týden bude podle horoskopu celkem bláznivý. Chraňte se před ostrými slunečními paprsky.

10. Kozoroh – v práci byste měli více využívat své jedinečné schopnosti. Nemá smysl se věnovat věcem, které zvládnou místo vás udělat ostatní lidé. S partnerem byste měli probrat, co čekáte od blízké i vzdálené budoucnosti. Může ho trápit menší pocit nejistoty. Společné plány vyřeší hodně. Pro dobrou mentální kondici bude důležitý dostatek spánku.

11. Vodnář – věnujte se i různým drobnějším záležitostem. Některé maličkosti už nemá smysl odkládat. A hlavně se ukáže, že mohou být složitější, než to na první pohled vypadalo. Ve vztahu nemá smysl klást otázky ohledně věcí, které stejně nijak nejde vyřešit a týkají se pouze minulosti. Podle horoskopu by si nyní měli dávat více pozor lidé, kteří trpí častými migrénami.

12. Ryby – někdy je důležité o své práci a výkonech více mluvit. Někteří lidé leccos z toho, co děláte, považují za naprostou samozřejmost a netuší, kolik práce vás to ve skutečnosti stojí. Společné večery u nějaké hry nebo i jen tak u televize mohou vám přinést hodně nečekaného potěšení. Při vyšších teplotách nezapomínejte dostatečně pít a chránit se před sluncem.