Rak – horoskop na rok 2021

Ochranný pancíř Raků, vám často pomáhá snášet rány osudu a nepřízeň okolí. Ale nemůžete se pod ním schovávat celý rok. Kolem dubna přijde podle horoskopu nečekaná chvíle, kdy schovávání hlavy a couvání před problémy přinese mnohem více škody než užitku. Nastavte se v roce 2021 pozitivně, pokud se nebudete strachovat a promyslíte si své konání, druhá polovina roku bude vaše.

Nejlepší měsíce v roce 2021: červenec, srpen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2021: únor,  duben, září

Láska

Rak by měl podle horoskopu v roce 2021 vsadit na samostatnost a nezávislost. Být stále opečováván může být krásné, ale dříve nebo později váš protějšek bude mít dojem, že má další dítě a ne partnera. A to mu může začít velmi vadit. V září se před vámi objeví na první pohled zajímavá možnost na malý románek, ale je to jen první náhled. Realizace by přinesla více škod než potěšení.

Práce

Pokud děláte něco, co vás nenaplňuje nebo je pro vás nutný každodenní kontakt s lidmi, které ve skutečnosti nesnášíte, možná rok 2021 je ideální pro radikální řez. Hodně lidí vás bude za to kritizovat a vnášet tisíce připomínek, jen abyste vše dělali po starém. Ale nenechte se zviklat. Jde přeci o vás a ne o ně, oni nemají vaše pocity a ani nebudou nést důsledky vašich rozhodnutí či nerozhodnutí. Horoskop předpovídá, že pokud se posunete dál, s výsledkem budete opravdu spokojeni. Rak dokáže toho spoustu a může i vydělat hodně peněz.

Zdraví

V první polovině roku 2021 se lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak dost rozčilovat. Vztek nelze jen tak dusit v sobě, ale také ho nemůžete přenášet na jiné. Možná nejlepší bude, když najdete příčiny vaší špatné nálady a ty poté odstraníte. Pokud to nepůjde, pokuste se někomu důvěryhodnému svěřit, pomůže vám. V létě by si podle horoskopu měli Raci dávat pozor na žaludek. V průběhu celého roku se věnujte nějakému sportu či náročnějším fyzickým aktivitám.