Panna – horoskop na rok 2012

Panna by podle toho co sugeruje horoskop na rok 2012 měla prožít tento čas více méně v klidu. O menší rozruch v průběhu roku se postarají jen tři různé věci. V první polovině roku se objeví nějaký hlubší konflikt, který bude opřen hlavně o naprosté neporozumění a vynikající z něho velmi silnou hádku. Také by se zde měla objevit nějaká náročnější majetková situace. S nástupem zimy přijde  nějaká velká změna, která velmi ovlivní váš každodenní chod a to až na několik týdnů.

nejlepší měsíce v roce 2012 – červenec, říjen, listopad

nejhorší měsíce v roce 2012 – březen, květen, červen

Láska – v roce 2012 bude jen na vás záležet, jaké množství ve vašem životě bude zabírat láska. Opuštěné Panny se budou moci věnovat různým románkům a flirtíkům a nebo něčemu praktickému. V obou případech efekt bude stejný, stálý partner se může objevit pouze náhodou a bez jakékoliv vaší snahy. Panny žijící v trvalém vztahu se budou moci svému partnerovi věnovat méně či více a nijak to neovlivní jeho pozornost vůči nim.  Nejzajímavější nyní znamení, z mnoha hledisek budou pro vás Štíř a Váhy.

Práce – pokud se od začátku roku naladíte optimisticky a budete věřit na svůj úspěch, tak se ho také určitě dočkáte. Nepřijde v prvním kvartále, ten by měl být plný práce na jeho dosažení, objevit by se měl před létem, což by mohlo velmi pozitivně ovlivnit vaši případnou dovolenou. Na podzim byste ale neměli polevit, začněte se připravovat na další výborný plán, stačí že bude podobný vašemu předchozímu úspěchu. Průběžně vsaďte na sebezdokonalovaní, pokud se vám naskytne možnost na nějaký kurz či dovzdělání, nebojte se po ní sáhnout, čas který tomuto věnujete se zúročí desetinásobně.

Zdraví – na začátku roku v lednu vás bude pronásledovat nedostatek energie, ale již od února by se to mělo začít výrazně zlepšovat a podle horoskopu by pak celý rok 2012 vám jí měl dopřát pod dostatkem. Budete ale citlivější jak na skoky tlaku tak na nějaké náhlejší změny počasí. V takových dnech se pokuste pokud možno trošku více přibrzdit, nezaškodí si udělat volno a pokud to bude pracovní den, večer lenošte doma při dobré knížce či příjemném filmu. Na podzim vyzkoušejte sílu léčivých bylinek.